Stranice

21. prosinca 2016.

Kako kupovati kozmetiku preko interneta?

Evo i drugog posta ove serije, prvi koji se radi o kupovini robe preko interneta možete vidjeti ovdje.

Kozmetiku također kupujem i u našim drogerijama, ali kada si poželim kupiti nešto što nema kod nas onda moram posegnuti za internetom. Mislim da svi osjećamo jedno posebno veselje dok iščekujemo da paket dođe na našu kućnu adresu :)


Do sada sam jako puno puta kupovala kozmetiku preko interneta pa ću vam podijeliti koji savjet.

1. Ukoliko se odlučite na kupovinu kozmetike preko interneta, dobro razmislite što vam je sve uopće potrebno jer se na internetu lako može pretjerati. Meni se uvijek puno više stvari sviđa kada ih gledam na internetu nego kada ih vidim u živo, jer u živo shvatim da nešto ipak nije po mojem ukusu.

2. Obavezno prije kupovine surfajte i doslovno pretražite cijeli internet kako biste vidjeli swatcheve proizvoda. U većini slučajeva slike na stranicama znaju varati, pogotovo kada su u pitanju nijanse podloga za lice i ruževa za usne. Ukoliko se radi o preparativi, dobro pročitajte sve postove koje nađete vezano uz proizvod koji namjeravate kupiti.

3. Kada pretražujete swatcheve dekorativnih proizvoda, otvorite swatcheve sa raznih blogova i stranica i onda ih međusobno uspoređujte jer nisu niti slike swatcheva sa blogova sve jednake, zato morate odabrati onu vjerodostojnu i po njoj odlučiti je li proizvod za vas ili ne.


4. Puno stranica nudi popuste za prvu kupovinu ili ako se prijavite na njihov newsletter pa obratite pažnju ukoliko se to negdje nudi na stranici sa koje namjeravate nešto naručiti.

5. Obavezno istražite podrijetlo stranice, način slanja paketa, iz koje države se šalju i troškove dostave paketa. Pripazite na iznose veće od 160 kn ukoliko naručujete iz Amerike ili Kine zbog carine.

6. Ukoliko vam kozmetika koju ste kupili ne paše više ili vam je dosadila u kratkom roku, poklonite ju nekome ili ju prodajte ako rok trajanja nije istekao. Osobno ne vidim smisao skupljanja kozmetike koju više ne koristimo samo kako bi nam ladice sa kozmetikom izgledale što punije.


7. Ne kupujte fejk kozmetiku! Nema smisla naručivati fejk kopije poznatih marki jer i te kopije znaju doseći visoku cijenu, a da ne govorimo o tome kako niti ne znate što uopće stavljate na svoje lice. Nepotrebno je kupovati kopije kada na tržištu postoji toliko dobrih marki sa pristupačnom cijenom. U našim drogerijama to mogu biti Essence, Catrice, Maybelline, Sleek ili na internetu Kiko, Freedom, Makeup Revolution i ostali. Računajte još da u našim drogerijama se stalno vrte popusti i možete kupiti npr TheBalm proizvode po 30% jeftinije. Također i na web stranicama kozmetičkih marki koje znaju redovito imati popuste kao Feelunique, Lookfantastic... Zato dobro razmislite o tome prije nego odlučite kupiti neku Naked kopiju ili kopiju Kylie ruževa.

I to je to! Imate li vi još što dodati a da ste iskusili kod online kupovine? :)

Slike iz ovog posta preuzete su sa interneta.

Kiss
Talisha

Broj komentara: 5:

  1. Dosad nisam kupovala kozmetiku pteko interneta.
    Ali sad sam pocela raditi, imat cu vise love, pa se nadam priuštiti si i nesto malo skuplje! ☺

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. cestitam na poslicu!! :) uh kad pocnes kupovat, tko ce te zaustavit :)

      Izbriši
    2. Hvala 😊
      Hah, muz. Moj "zdravi razum". 😃
      Ali necu pretjerivati i skupljati kozmetiku kao sto nisam ni dosad. Nece se bas nesto značajno promijeniti, osim sto cu si eto ponekad nesto malo bolje i skuplje priustiti ☺

      Izbriši
  2. Odlican post.
    Ja obozavam kupovati makeup na netu, i stvarno znam pretjerati, dodam svega u kosaricu i onda vadi van, haha.
    Svejedno se dogodi da kupim nesto sto mi ne treba, ali uvijek trazim po netu sve vezano za to sto me zanima.
    Sto se tice fejk kozmetike, ni meni nema smisla i od straha nikad to ne bih kupila. I ovako sam uvijek oprezna i na stranicama na kojima se navodno prodaju originali, a gdje jos da nesto tako lose kupujem...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :)
      haha tako i ja svasta ubacim i onda se moram skulirat malo pa micem iz kosarice :D

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...