Stranice

8. studenoga 2017.

Juvia's Place - The Nubian

Danas vam donosim recenziju jedne jako zanimljive palete koju sam dugo gledala, radi se o Juvia's Place The Nubian paleti. Pa, krenimo :)


Paletu je bilo moguće nabaviti samo iz Amerike i dugo sam se nećkala jer mi se nije plaćala carina, no kako je paleta došla na BeautyBay iskoristila sam priliku i počastila se s njom i još jednom koju ćete vidjeti u slijedećem postu. Naravno da je na BB-u cijena veća nego sa službene stranice ali to je tako kod traženih američkih brendova.

Juvia's Place je brend koji se brzo probio na tržište i u kratkom roku postao omiljeni brend mnogima. Prvenstveno je brend okrenut tamnoputim ženama i svaka paleta priča svoju priču, pa je tako The Nubian paleta inspirirana starim Egipćanima.


Paleta je napravljena od kartona sa magnetnim zatvaranjem. Sadrži 12 sjenila i dosta je malenog oblika, točnije veličine dlana je, pa ju smatram jednom od paleta prikladnih za putovanje.
Dizajn same palete je dosta minimalistički, jednobojan sa slikom Egipćanke, sjenila nemaju imena, pozadina palete je prazna i jedine informacije o paleti nalaze se na vanjskoj kutiji.


Paleta sadrži 4 mat i 9 shimmer sjenila. Osobno mi nedostaju imena sjenila, no u novijim paletama koje su napravili sjenila su imenovana.

Na prvi pogled sjenila možda mogu izgledati monotono ili slično, no ona to definitivno nisu. Po meni nedostaje jedno dobro mat crno sjenilo kako bi zaokružilo cijelu tu priču u paleti.

Sjenila su sva na toplijoj strani pa ukoliko niste ljubitelj takvih sjenila ne bih vam preporučila ovu palete, ali ukoliko volite toplije tonove, definitivno bacite oko na paletu.


Vrijeme je za swatcheve koji su napravljeni bez ikakve baze ispod.

Odmah mogu reći kako su sva sjenila jako pigmentirana i paleta me stvarno zadovoljila po tom pitanju.

Mat sjenila su ta koja su me iznenadila, jer na swatchevima nisu skroz wow, mekana su i pomalo puterasta ali na suhljoj strani. No, na očima je potpuno druga priča, prekrasno se blendaju i divota je raditi s njima.
Shimmer sjenila su stvarno fantastična, toliko mekana i puterasta, odlično pigmentirana, lijepo se nanose i blendaju. Kod nekih sjenila morate paziti da ne pretjerate sa količinom prilikom nanošenja jer su stvarno jako pigmentirana. 

U ovoj paleti doslovno nema niti jedno fail sjenilo!


Sve u svemu ova paleta je ispunila sva moja očekivanja i mogu reći da je s razlogom toliko hvaljena. Definitivno je po mojem ukusu jer inače volim tople mat tonove, te copper i zlatne nijanse. Sa ovom paletom se lako može napraviti i mat tamni smokey eyes jer se sjenila mogu kombinirati na više načina. 

Kao što sam već gore spomenula, kupila sam ju na BeautyBay stranici po cijeni od 35€.

Sviđa li vam se ova paleta? Jeste li već kupili koju Juvia's Place paletu? :)
Kiss
Talisha

Broj komentara: 8:

  1. Kao i obično navodiš me na bankrot!!! :) nijanse su prekrasne, taman po mom ukusu!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ahahaha! daj pa pogledaj ti tu paletu, tko ne bi patio za njom?! :D ja sam znala da ova paleta mora biti moja :D

      Izbriši
  2. Jelda da je paleta genijalna :D Otkad ju imam sam zaljubljena 💜 jos da mi je njihova saharan paleta :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. odlicna :) sto cekas onda za nabavu saharan palete? :P

      Izbriši
  3. Nisam probala ali sigurno hoću.. Bar jednu..

    OdgovoriIzbriši
  4. Izgleda odlicno! Swatchewi su super, velicina mi je odlicna za prakticno spremanje i putovanja, ima sve boje koje ja volim... ma divna je!
    al sad gledam cijenu... citanje recenzija i blogova nije dobro za moj novcanik haha

    xo Honey - blog Royal Lifestyle - Twitter - Instagram

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. paleta je stvarno odlicna! joj znam, nikako dobro za novcanik :D

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...