Stranice

9. travnja 2015.

AlpStories krema za lice od arganovog ulja

U mojem zadnjem New in postu mogli ste vidjeti stvarčice koje sam dobila od brenda AlpStories. Odmah sam počela sa intenzivnim korištenjem kreme za lice sa arganovim uljem* koju sam već dosta potrošila pa vam sada nakon skoro 4 tjedna korištenja mogu reći moje dojmove o njoj :)

O samom prirodnom brendu AlpStories vjerojatno ste do sada već više puta čitali pa ja neću pričati o njima jer bi ovaj post onda bio previše dugačak :) Za sve informacije možete posjetiti njihovu web stranicu.


Krema dolazi u čvrstom prozirnom i staklenom pakiranju sa zlatnom plastičnom pumpicom koja odlično dozira proizvod, a na vrhu je plastični čep koji od konstantnog stavljanja i skidanja može početi pucati (kao meni). Po mojem mišljenju pakiranje je sasvim lijepo i jednostavno, vidite koliko proizvoda trošite i koliko ga je ostalo, a precizno ga nanosite pumpicom. Pakiranje sadrži 50 ml proizvoda. Na pakiranju piše da je krema proizvedena u Italiji.



Što kaže AlpStories:
"Obnavljajuća krema s učinkom 24 sata.
Obogaćena je shea butterom, bademovim uljem i uljem žutog noćurka koji osiguravaju snažnu obnovu površinskog sloja kože, dubinsku i dugotrajnu hidratizaciju. Također sadrži arganovo ulje koje osigurava snažan anti-age učinak. Svilenkasta tekstura čini primjenu vrlo ugodnom i ostavlja kožu glatkom i blistavom. Služi kao savršena podloga za make-up.
Aktivni sastojci su iz certificiranog organskog uzgoja. Veganski proizvod.
Kako koristiti: Nježno umasirati u čistu kožu."

A ja se moram složiti sa većinom napisanih stvari osim sa ovom o hidratantnom učinku od 24 sata. Još se nisam susrela sa kremom koja hidratizira 24 sata jer to u većini bude samo marketinški trik :) No kremica je po mojem mišljenju zbilja odlična. Gušće je teksture, što možete vidjeti da mi se nije razlila prilikom slikanja u vodoravnom položaju, a opet kad ju se stavlja na lice je jako lagana, lijepo se topi, mekana je, svilenkasta i brzo se upija. Lijepo hidratizira i lice nakon nje bude mekano. Znam ju koristiti do 2 puta na dan i prije spavanja, a pogotovo kao makeup podlogu. Anti-age učinak ne mogu još potvrditi jer na tom području nisam vidjela nikakve promjene, ali moja koža trenutno divlja od silnih alergija pa po licu znam imati velikih crvenih i suhih fleka, a ova krema mi unatoč tome paše i nije pojačala nikakvu iritaciju nego pomaže u ublažavanju simptoma alergije.
Miris ove kreme je ugodan i nježan te se ne osjeti dugo na koži nakon korištenja.

Sastav:
Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Argania Spinosa Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Sodium Lauroyl Glutamate, Oenothera Biennis Oil, Benzyl Alcohol, Salicylic Acid, Glycerin, Sorbic Acid, Parfum.

Cijena ove kreme je 249 kn, što je dosta velika s obzirom na ostale kreme koje se mogu naći u drogerijama. No uzmimo u obzirom kako je ovo prirodni i veganski proizvod i sadrži 50 ml. Što se mene tiče ja kada potrošim ovu kremu kupujem si novu, a voljela bih kada bi AlpStories imali u ponudi i kremice za okoloočno područje :) Sve u svemu imate moje preporuke za ovu kremicu!

Swatch kreme prikazuje kako je krema lijepe kompaktne teksture i ovo na ruci je jedna istisnuta pumpica.


Jeste li isprobali koje AlpStories proizvode? :)

*PR proizvod

Kiss
Talisha

Broj komentara: 6:

  1. Ove AlpStories kremice za lice zvuče odlično! Ja bih probala onu sa čajevcem, čula sam da fino matira nas masne :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. joj ja bi ih sve isprobala :D vidjela sam da ih i ostale cure hvale pa mislim da su im to stvarno odlicni proizvodi :)

      Izbriši
    2. Istina, dobro matira :)
      Ja za recenziju kremice čekam vručije dane da vidim kako tada radi ;)

      Talisha - super recenzija - sve kratko i jasno rečeno i fino sročeno <3

      Izbriši
  2. Po recenzijama me uistinu privlače kremice :) ovo zvuči sjajno, i sviđa mi se tekstura :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Imam onu s koagenom i jako sam zadovoljna :D AlpStories proizvodi su mi divni i tako fino mirišu :D

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...