Stranice

22. travnja 2015.

Empties #7

Došlo je vrijeme za novi Empties post. U njemu nema nikakvih stvari za tuširanje jer je to meni bez veze skupljati, osim toga nisam baš inventivna pa ne kupujem trenutno nešto specijalno ili limitirano nego svi doma koristimo Dove tuširalice. Tako da ću pokazati većinom neke manje stvarčice za koje mislim da kada se potroše veća je sreća nego kada se potroši jedan šampon za tuširanje koji se onako troši kao na traci :D



Loreal Elseve Arginine Resist X3 je trenutno moj najdraži šampon, lijepo opere kosu i nije mi suha nakon pranja. Trenutno nemam zamjerki što se tiče ovog šampona :)



Mixa Bi-phase Optimal Tolerance dvofazni odstranjivač za vodootpornu šminku, sa ružinim ekstraktom bez parabena i alkohola, lako se dozira i pogodan je za osjetljive oči. Meni je ovaj odstranjivač odličan i svoj posao odrađuje baš kako treba, a o njemu sam pisala već ovdje. Imam novu bočicu već u zalihi :)


Moje najdraže blazinice su Ebelin u velikom pakiranju od 140 komada. Odlične blazinice za malo novaca.


Balea okoloočna krema sa ekstraktom lotusa za normalnu kožu mi je bila čisto OK, okoloočno stanje se nije pretjerano poboljšalo ali makar se nije pogoršalo :D Neću ju ponovo kupiti nego se bacam na isprobavanje nekih drugih kremica za to područje.


Aveo balzam za usne je poslužio svrsi, iako nisam ljubitelj balzama koji pomalo peckaju, no ovaj je čak djelovao osvježavajuće. Nije preporodio moje usne, ali im je malo pomagao. Ima jak miris po onim malim inhalatorima što možete nositi sa sobom u džepu. 
Sun Dance balzam za usne sa zaštitnim faktorom 20, ovaj balzam sam trošila prošlo ljeto i ostalo ga je još malo pa sam ga odlučila dokrajčiti. Ovi od Sun Dance su jako dobri balzami jer lijepo štite usne, samo odaberete koji zaštitni faktor želite i možete ih normalno nositi sa sobom u torbici po najgorim vrućinama ili na plažu i oni se neće rastopiti. Ja kada sam na suncu i nemam balzam za usne pri ruci nastaje panika :D


Essence Nail Care Pencil je uljna olovka za njegu noktiju, dugo mi se provlačila po sobi i odlučila sam završiti s njom. Lijepo njeguje nokte i praktična je jer je kao olovka napravljena pa ste s njom brzo gotovi.
Ovo vam je moja naaaajdraža i naaaajbolja turpija za nokte. Ako ne znate koju kupiti onda si definitivno nabavite ovu turpiju u Bipi, to je njihova Look By Bipa marka. Cijena je simbolična a trajat će vam jako dugo.


Kakav je to Empties post a da nema barem jednog parfema :D Potrošila sam još jedan Christina Aguilera parfem, ovaj je By Night od 30 ml. Parfem je sladak ali u točnoj mjeri, prodoran, upečatljiv, ma prekrasan je stvarno!


Potrošila sam još jedan primjerak Catrice All Mat Plus pudera u kamenu koji mi je odličan tako da ću se i dalje držati njega dokle god mi paše, a i cijena mu je dobra :)


Kada potrošim olovku za obrve to najčešće izgleda kao da sam ju pojela :D Ovo je Kiko olovka za obrve u nijansi 04, ujedno moja najdraža olovka za obrve ikad.


Essence Longlasting crna olovka je najbolja olovka koja postoji, koristim ju već dugi niz godina i nadam se da ju Essence neće nikada izbaciti iz asortimana. Olovka se ne šilji nego se vrti što je super jednostavno za upotrebu, a uz to je jake crne boje i dugo traje čak i na waterline-u.
Essence Liquid Ink Waterproof je divota od tuša za oči, otkad sam ga otkrila samo njega koristim i zbilja mi drugi tuševi nisu niti potrebni. Testirala sam ga na svim uvjetima i uvijek je bio postojan. O njemu sam već pisala ovdje.
Artdeco All in One maskara za oči je meni osobno grozna, užasno mokra, preslikava se i samo se zapackam s njom. Nekako sam ju uspjela koristiti na kratke staze jer nakon dva-tri sata bi se već vraćala doma kao rakun. Meni se inače obične maskare sve preslikavaju na donji kapak, al što je ova loša to je čudo :D


Jeste li koristili koji od ovih proizvoda? Što ste vi potrošili u zadnje vrijeme?

Kiss
Talisha

Broj komentara: 12:

  1. Ova Essence olovka je stvarno super, koristila sam ju, potrošila i onda zaboravila na nju jer sam kupila neku drugu... Ali morat ću joj se vratiti :D E i da, Sundance labelo s faktorom sam kupila prije nekoliko tjedana i to od manga i papaje, isuse kako to čudo miriši to moraš probati, MORAŠ!! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. imam jos jedan u crvenom pakiranju, pise Tropic i zastitni faktor je 20, taj isto prekasno mirisi, bas cu pogledat i taj tvoj, volim njihova labela sa zastitnim faktorom :D

      Izbriši
  2. Essence olovku stvarno obožavam, ooodlična! Voljela bih isprobat i Kiko olovku za obrve, ako se ikad dočepam njihovih proizvoda :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. probaj kiko olovke jer su najbolje koje sam ikad probala, tanke, precizne, pigmentirane, a nisu masne :)

      Izbriši
  3. Jao i meni se vole maskare pojaviti na donjim kapcima i to mrzim iz dna duše. I mrzim ih još više kad znam da postoje one koje to ne rade :-Đ.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ajme sto to mrzim, zato koristim samo vodootpornu maskaru jer sa svima ostalima ispadnem ko panda :D

      Izbriši
  4. Bas si me zainteresirala za ovo Sundance labelo. Ionako moram kupiti neko sa zastitnim faktorom, a Sundance mi inace ima odlicne kreme za suncanje!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Njihovi balzami su jeftini a odlicni, a mozes ih furat svugdje i nece se rastopiti od vrucine :)

      Izbriši
  5. Koristimo dosta istoh stvari. Potrošila si 2 moje najomiljenije stvarčice - CA parfem, i Essence ajlajner. :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. CA parfem je divan :) ovo mi je vec cetvrti potroseni CA parfem koji pokazujem na blogu, parfemi su joj stvrno odlicni :)

      Izbriši
  6. Svaka čast za labela, meni miseci tribaju za dokrajčit jedno ahahah :D Odlično mi taj L'Oreal šampon izgleda i zvuči, ja sam nedavno dokrajčila njihov regenerator i baš mi je odgovara :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala, ja neke cak trosim na tjednoj bazi :D
      probaj ga kojom prilikom, ja sam zadovoljna :)

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...