Stranice

9. rujna 2015.

New In #9 Dekorativa

Evo drugog djela New In posta vezanog uz dekorativu. Prvi dio posta vezan za preparativu možete vidjeti ovdje. Kako nisam New In postove pisala 3 i pol mjeseca, prilično se nakupilo stvari pa sam jednostavno morala podijeliti post na dva dijela :) Mislim da definitivno više neću čekati toliko dugo da napišem novi New In post :D


Pretpostavljam da su vam prve u oko upale palete pa onda krenimo od njih :) 
Zoeva palete su sve već recenzirane pa samo klik na njih: Smoky, Love Is A Story i Cocoa Blend. Nakon što sam otkrila Zoevine palete Naturally Yours i Rose Golden, to je bila ljubv na prvi pogled (i swatch) pa sam si naručila dodatno još ove 3. Moja preporuka je da si ih definitivno nabavite jer su predobre!
TheBalm Nude Dude paleta me više inspirirala nego njezina prethodnica Nude Tude, nekako su mi boje u paleti više po mojem guštu pa sam se odlučila za nju :) O njoj možete čitati ovdje. Kupila sam još jednu novu TheBalm paletu ali kako su slike poslikane prije njezine kupovine, pokazat ću vam ju u sljedećem new in postu :)
Prekrasnu malu Kiko Color Fever paletu u nijansi 101 Coral Burgundy sam već recenzirala pa ju možete vidjeti ovdje.
  

Kupovala sam i nekoliko Kiko stvarčica u zadnje vrijeme pa su se tu našla dva Infinity sjenila u nijanama 204 i 289, oba su mat. O Infinity sjenilima sam pričala ovdje.
Iako sam već napisala post i predstavila vam sva moja Kiko Long Lasting Stick sjenila ovdje, jednostavno im je teško odoljeti pa sam si kupila još dva u nijansama 38 Golen Taupe i 39 Dark Taupe


Makeup Revolution Ultra Contour paletu za konturiranje i higlight sam vam pokazala već ovdje.
Ja pudere u kamenu trošim kao po traci, to ste vjerojatno skužili već i po mojim Empties postovima, tako da uvijek moram imati nekoliko u zalihi :) Ponovila sam kupnju mog dragog Wet N Wild Coverall pudera u nijansi E821B Fair, te Catrice Prime And Fine Mattifying Powder Waterproof u nijansi 010 Translucent. Iako se ja po ljeti sva rastopim po licu, koristila sam većinom ovaj Catrice puder jer bi izgledao OK i kada bi maramicom potapkala malo lice, nije nestao odmah prilikom diranja po licu.
Još jedna Holika Holika BB krema u mojoj kolekciji, taman mi je ova još falila :D Pošto samo te BB kreme i koristim, odlučila sam se da probalm još i ovu Clearing. O Holika Holika BB kremama možete čitati ovdje.


Kao veliki obožavatelj NYX Butter Gloss-a svaki ulazak u Divianin dućan završava da si kupim jednoga, pa sam ovog puta uzela nijansu BLG19 Sugar Cookie, a o ostalima možete čitati ovdje
Htjela sam isprobati neku novu maskaru u boji za obrve osim one od Essence pa sam se odlučila za Catrice Eyebrow Filler u nijansi 020. Zvuči obečavajuće, nisam ga još isprobala :D
Nakon svih silnih hvalospjeva o ovoj bazi normalno da sam ju morala uzeti :D Radi se o Catrice Prime And Fine bazi za sjenila, osobno volim ovakve aplikatore  pa se nadam da će mi pasati :)


U ova dugačka 3 i pol mjeseca sakupilo se i brdo novih lakova za nokte :D
Debby Gel Play lakovi su odlični i imaju prekrasne boje pa nakon što sam ostala oduševljena sa dva laka kupljena prije nekoliko mjeseci, uzela sam si još dva u nude nijansama - brojevi 36 i 37.
Golden Rose Color Expert 64 i Golden Rose 09 kojeg sam ponovo kupila jer sam prošlog posijala negdje.
Essence The Gel Nailpolish 33 Wild White Always sam morala uzeti nakon što su ga neke blogerice nahvalile, još ga nisam isprobala.
Nećete vjerovati ali ovo je moj prvi Smart Girls Get More lak za nokte u nijansi 4, baš me zanima kakav će biti :)
Moj voljeni Eveleine 8u1 lak za učvršćivanje noktiju bez kojeg više ne mogu živiti.
Kiko je izbacio nove lakove za nokte Pro Nail Lacquer pa sam morala odmah kupiti da vidim te novitete :D Uzela sam brojeve 16, 32, 36 i 39.


Kiko kozmetička torbica veličine Medium je kvalitetna i zadovoljna sam s njom.


Za kraj sam ostavila prekrasne Essence kistiće iz neke limitirane kolekcije koja je imala u ponudi samo kistove i koja je prodana u roku keks. Essence kistove osobno obožavam, a uz to što su odlični još su i preslatki. Tako je i ova limitirana kolekcija u pravom Essence stilu :) Tu su kist za rozi kosi kist za rumenilo, zeleni kist za bronzer (osobno mi je malo previše tvrd za bronzanje, prije je za tekući puder i onaj u kamenu), veliki žuti široki ali plosnati kist za puder u kamenu i highlighter i mali zeleni precizni kistić (pencil brush).


Nadam se da su vam se New In dekorative svidio :) Što ste vi kupovali u zadnje vrijeme? Jeste li isprobali koji od ovih navedenih proizvoda? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 20:

  1. Wow :D Odličan New in! Ovi essenceovi kistovi su mi preslatki :) Probala sam Catrice Eyebrow Filler, dobar proizvod, ali nekako sam ja više od prozirnih gelova za obrve :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti <3 ja ga jos nisam probala jer imam onaj od essence ali uskoro ce i on doci na red :)

      Izbriši
  2. Predivan new in post, a palete ostavljaju bez daha :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Predobre stvari,posebno mi se sviđaju ovi essence kistovi,jedva cekam da se docepam nekih ak uspijem !
    xx

    http://zeberry.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :) kistovi su u mulleru dosli i prosli, nadam se da ce doci i u dm da ih vidimo opet :))

      Izbriši
  4. Blago tebi kad imas sve Zoeva palete. Super sto si kupila ove essence kistove, ja sam dosla prekasno po njih :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma nemam sve, bilo je nekih koje me nisu inspirirale kao ove :D nadajmo se da ce kistovi doci u dm posto oni kasne uvijek sa kolekcijama :D

      Izbriši
  5. Obožavam tvoje new in postove i uvijek slinim oko silnih divota koje se tu nađu :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Odličan New in, najviše me zanimaju Zoeva palete:)!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :) za zoevine palete preporuke do neba :)

      Izbriši
  7. Znači palete, wow wow :D Želim i Cocoa od Zoeve i Dude od thablma :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. <3 nadam se da ces si ih priustiti jer su zbilja fantazija od paleta :)

      Izbriši
  8. ajme, skoro su mi oči ispale na prvu fotku, svašta si ti tu skupila, i sve same krasote *.*

    OdgovoriIzbriši
  9. Postovi su ti svi super i rado ih citam. I pliiz, reci mi kako narucujes kiko kozmetiku, bas s njihove stranice ili?... ako s njihove, za koliko dana ti dostave, jel postoji neki određeni iznos do kojeg smijes naručiti? Hvala unaprijed :) I s tvog posta mi se ta sjenila (kikova) čine poprilično velika :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti <3 ili ih kupim u italiji ili ih narucim sa njihove stranice, u roku 8 dana dodje paket i nema odredjenog iznosa jer se paket salje iz italije pa nema carine jer je EU :) sjenila jesu velika, svako ima 2 g, imas moje preporuke za njih, ja sam si ih jos nekoliko komada kupila neki dan :)

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...