Stranice

8. rujna 2015.

New In #9 Preparativa

Shvatila sam kako nisam pisala New In postove već puna 3 i pol mjeseca, a stvari su se samo nagomilavale, tako da sam post morala podijeliti na dva djela: preparativa i dekorativa. Danas vam donosim prvi dio posta koji se tiče preparative :)


Sa Ebelin blazinicama od 140 komada sam zadovoljna, nisu skupe a puno bolje su mi od nekih drugih blazinica, pa kada nema ništa drugo na akciji uvijek njih kupim.
Denk mit je moj najdraži sapun za pranje kistova pa ga uvijek iznova kupujem. Ukoliko ne znate čime biste prali kistove i uvijek tražite neku alternativu tekućim sapunima, probajte ovaj sapun koji će vas za punih 6 kuna potpuno oduševiti i kod pranja najprljavijih kistova :)
  

Volim Loreal šampone i maske za kosu, a nakon dvogodišnje upotrebe Arginine Resist šampona, odlučila sam probati ove nove Extraordinary Oil proizvode poput šampona i maske za kosu. Extraordinary Oil Nourishing Shampoo mi se pokazao kao dobar, a Extraordinary Nourishing Balm Mask je najgušća maska koju sam probala do sad, a u sebi sadrži sitne zlatne šljokice :)


Palmer's marka je bila na akciji u DM-u pa sam iskoristila niže cijene kako bih ju probala. Zainteresirale su me kreme za lice Daily Calming Facial Lotion i Daily Facial Lotion sa SPF15. Kreme još nisam isprobala dok kremicu za područje ispod očiju jesam i mogu reći da je jako dobra jer je gusta i hranjiva te miriši na čokoladu :) Okoloočna kremica se zove Line Smoothing Eye Cream.
Kiko Skin Tone Corrector Primer u nijansi 01 Green je jedan odličan proizvod za sve nas koji smo skloni crvenilu u licu. Dovoljna je manja količina i crvenilo nestaje. Nisam neki fan primera za lice ali ovaj mi se stvarno sviđa.


Ponovila sam kupnju moje najdraže kreme za ruke, a to je Mixa Intense Nourishment za suhu i jako suhu kožu. 
U Italiji sam na akciji kupila Kiko Hydrating Hand Fluid, prekrasan mirišljavi njegujući fluid za ruke, još se nisam susrela prije sa fluidom za ruke, uvijek su mi to bile kreme :)


Kiko Self Taning Lotion sam uzela jer nikad se ne zna kad zatreba, još se nisam nikad bavila sa proizvodima za samotamnjenje, ali eto da imam jednoga za svaki slučaj :D
Bottega Verde SOL gel za pojačano tamnjenje je već drugi koji sam kupila, realno bijela sam kao sir pa koji god da uzmem nije da će na meni napraviti wow efekt, ali ovaj mi se sviđa i Bipa ga je redovito imala na nekoj akciji.
Garnier se sjetio napraviti Action Control Thermic dezodorans koji djeluje do 45°, jest da su te temperature sad već gotove, ali htjela bih ga isprobati jer onako su Garnier dezići moji najdraži dezići.


Jedna stvar koju sam zaboravila poslikati na skupnoj slici a vrijedno je spomena je Kiko Sunscreen Stick SPF50. Ljudi moji ovo je super, nisam niti jednom pocrvenila u licu otkad sam ovo koristila za more, ovo je doslovno čudo od proizvoda.


Već kad su ga svi toliko hvalili morala sam si i ja kupiti Hawaiian Tropic After Sun Body Butter. Nakon svih hvalospjeva očekivala sam čudo, Ok dobar je ali ne daje mi hidrataciju kakvu bi trebao davati neki tako hvaljeni proizvod za poslije sunčanja.
Kupila sam i Sun Dance Anti Age losion nakon sunčanja koji je super lagan, hidratizira kožu koja postaje mekana i elastična, ali opet mi fali ono malo hidratacije više.


Jeste li isprobali koji od ovih proizvoda? Što ste vi kupovali u zadnje vrijeme? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 11:

  1. Veseli me da vidim te Kiko stvarčice, mi sutra planiramo do Trsta ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ohooo znaci vjerojatno punite kosaricu sa kiko proizvodima :)

      Izbriši
  2. Sviđa mi se ova okoočna kremica, u zadnje vrijeme nešto patim na preparativu za oko očiju :D A KIKO preparativa, to mi je još najzanimljivije, a tako se suzdržavam od nove narudžbe xD

    OdgovoriIzbriši
  3. I ja najviše volim Garnier dezodoranse, ali taj nisam isprobala, više volim one u spreju :D isprobala sam još samo Mixinu kremu, koja je fenomenalna :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nisam ga ni ja jos probala ali bas me zainteresirao ovaj novitet, kupila sam ga tek nakon silnih vrucina :D mixa kremica je najbolja, s njom cu se druzit cijelu zimu sigurno :)

      Izbriši
  4. Joj odlian ndew, ali da budem iskrena vise se rasujem tvom dekorativnom postu hehe :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jao kolko greska haha, eto kad pises preko mob mislila sam new in i radujem :P

      Izbriši
    2. haha tako to uvijek bude preko moba :D stize uskoro i dekorativni dio :P

      Izbriši
  5. Nisam ništa probala ali me zanimaju Lorealovi proizvodi za kosu, nadam se da ćeš napisati nešto više o njima :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mozda bih i mogla :) uglavnom zadovoljna sam sa oboje, pogotovo sa kremom, pa ako ih nadjes negdje na popustu slobodno si isprobaj :)

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...