Stranice

24. siječnja 2016.

New In #11

Pošto sam uvijek bila u zaostatku sa mojim New In postovima i dešavalo mi se da ih nisam pisala po 3 mjeseca, ovaj stiže na vrijeme :D Jer što više čekam to se više stvari nakupi :D Pa krenimo :)


Počinjem odmah od marke koje ima najviše ovdje na slici, a to je Kiko. Bila sam u Italiji pa sam pokupovala brdo toga, što meni, što vama (darivanje). Ovog puta sam sebi uzela više preparative pošto sam dekorativu skoro cijelu isprobala. Ništa još od ovih stvari nisam stigla isprobati. Zaintrigirala me Kiko micelarna vodica od 200 ml, volim isprobavati nove micelarne pa me baš zanima kakva će biti. Kiko Fluid Instant Perfection koji bi trebao imati učinak mekše kože anti-stres djelovanjem i Kiko Eyes Rescue Serum sa efektom trenutnog zatezanja i smanjenja podočnjaka. Kiko City Filter Sunscreen SPF50 me odmah podsjetio na ljeto i biti će odličan za to vrijeme. Kiko Nutri Fusion Face Serem za elastičniju kožu je toliko prekrasan da bih ga stavila negdje na policu kao ukras haha. 
Od dekorative sam uzela Matte Fusion Pressed Powder u nijansi 01, ovo je nova serija proizvoda koji imaju fensi pakiranje, u skladu s time im je i cijena veća. U dućanu su bili i neki proizvodi starih LE kolekcija koje nisam uspjela uhvatiti na vrijeme pa sam se tako počastila sa rumenilom iz Miami Beach kolekcije 01 Coral Gables i malom torbicom koja je od nepropusnog materijala, bit će odlična za ljeto da mogu u nju ubaciti mobitel i ključeve od auta kada sam na moru. Sada mi je žao što nisam dvije odmah uzela :D
Kada isprobam sve proizvode mogla bih napraviti mini recenzije o njima pa da ih sve obuhvatim, što kažete na ideju?
     

Holika Holika BB krema u nijansi Aqua je moj vječiti favorit i nakon što sam ju potrošila morala sam si naručiti novu. Promijenili su pakiranje i sada se zove Aqua, a prije se zvala Watery, no radi se o istom proizvodu. Recenzija ovdje.
Holika Holika Pig Nose je gel za čišćenje mitesera, umasira se na područja sa miteserima i pričeka se 5 minuta. Imat će svoju recenziju ovaj proizvod.
Eucerin Intensive Lip Balm mi je za sada dobar, lijepo njeguje usne i pakiranje mu je vrlo praktično.
Maybelline Dr. Rescue All In One lak za nokte koji može služiti kao baza, top coat  i sredstvo za učvršćivanje. Razočarao me. Meni se guli sam od sebe, ne učvršćuje, ne radi ništa kao baza, a još ga moram probat i kao top coat.


NYX Eyebrow Gel u nijansi 01 Blonde koji moram još isprobati.
Maybelline Lash Sensational maskara u Waterproof verziji još nije došla na naše tržište, ja sam ju kupila preko Feelunique stranice i za ovih par puta što sam ju do sada koristila mi se sviđa, parira po izdržljivosti mojoj najdražoj Maybelline Volum' Rocket Waterproof maskari. 
Essence Gel eye pencil waterproof u nijansi 01 Black Blaze je moj novi favorit kod crnih olovki, fantastična je.
L.A. Girl Pro Concealer u nijansi Porcelain i Light Ivory moram još isprobati. Kupljeni su na Ebay-u.


Manhattan Soft Mat Loose Powder u nijansi 1 Natural sam uzela jer nisam imala niti jedan puder u prahu a da je bio svijetle boje. 
Essence All About Nudes paleta u nijansi 02 Nudes sam morala kupiti da isprobam tu novu formulu ovih paleta :)
NYX HD Blush u nijansi Rose Gold me skroz privuklo da probam nova NYX-ova rumenila, pošto imam samo ona u starom pakiranju, a i ova nijansa im je novitet.


Ecootools Tapered Brush i Large Powder Brush sam kupila u Kozmu, trenutno su još na akciji. Pošto volim Ecotools kistove nisam ih mogla propustiti.
Komplet kopiju RT Bold Metals kolekcije kistova sam kupila na Ebay-u i ljudi moji ovi kistovi su oooodlični! Moji nemaju nikakve oznake a znam da nekima znaju doći sa znakom RT. Platila sam ih sve skupa 9.53 dolara. Imate moje preporuke za ove kistove.
Posjet Bipi završio je sa još 3 kista u ruci, a to su Essence kistovi iz LE kolekcije, uzela sam Powder & Highlight brush koji već imam ali sam ga htjela duplog, Eyeshadow blender brush koji nije za nikakvo blendanje jer ću ga ja koristiti za liniju donjeg kapka i Lip brush koji mi djeluje obećavajuće.


I za kraj je ostala još moja ljepotica među paletama - Urban Decay Gwen Stefani paleta sjenila. Recenzija ovdje.


Sviđaju li vam se moji noviteti? Jeste isprobali već koji od ovih proizvoda? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 26:

  1. Odlične stvarčice, posebno mi se čini dobra ova Holka BB krema :D
    Koja ti je ovo bočica?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja mislim da mi je vec treca ili cetvrta po redu od ove zelene. to je jedina koja mi pase tokom cijele godine pa ju najcesce koristim :) kosta oko 5-6 dolara na ebayu, slobodno si naruci ako zelis probati :)

      Izbriši
  2. Koliko su lijepi ovi rt kistovi.. najviše volim tvoje new in postove jer su POJAM. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. vrhunska kopija, tko bi rekao da ce biti ovako odlicni :D hvala ti puno <3

      Izbriši
    2. Mjerkam te kistove na Ebayu vec mjesec dana, kao da li to meni treba, jer stvarno su predivni, bas mi je drago cut da su i kvalitetni :)

      Izbriši
    3. bas sam sad pogledala na ebay-u i ima ih vec od 7-8 dolara, slobodno si ih naruci, kistova nikad dosta :D

      Izbriši
  3. Odlicni su ti noviteti, kao i uvijek. Jako me zanima kiko dekorativa, pogotovo jer mi Mirela govori da su je neki proizvodi oborili s nogu pa sad zeljno izcekujem recenzije po blogovima :D

    Jako me zanima i nyx za obrve kao i dojmovi o la girl korektorima :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :)
      ma kiko je stvarno super marka, ja se trudim dosta toga pisati o njoj.
      bas cu danas probati nyx za obrve po prvi put :D

      Izbriši
  4. woooow <3 Svega prelijepog..... Lijepo mi izgleda to NYX rumenilo, a paleta je vrh. Može li link na kopiju RT kistova, prejeftini su :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :)
      prejeftini i predobri :D uzmi si odmah cijeli kompet, evo link mojih kistova samo odaberi "One set/7pcs" http://www.ebay.com/itm/231729355182?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

      Izbriši
  5. Divan new in :D Baš me zanima sve o Kiko proizvodima :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :) ja sam do sada vecinom kupovala kiko dekorativu pa ce mi ovo biti novo probati i malo preparative :)

      Izbriši
  6. Sta pre da ti prokomentarisem?? :D Paleta je PREDIVNA! Cetkice takodje! Videla sam danas kod nekg na jujtubu ovo Kiko rumenilo i zaljubila sam se :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :) to rumenilo sam pikirala po ljeti i onda se kolekcija rasprodala, dodjem sada po zimi u ducan i izvukli na prodaju par komada tih rumenila od ljeta, mozes zamislit moju srecu :D

      Izbriši
  7. Odličan shopping :) jos uvijek razmisljam dal mi treba ova ud paleta. Jako je lijepa, al nisam pametna :D i ja sam uzela ove kistove samo cekam da stignu i super da su dobri. Nisam napisala new in post dobrih 6 mjeseci i bas sam jucer pocela pisati i skuzila da ga moram stavit u dva djela ��

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) kad sam ju vidjela rekla sam si to je to :D tako da sam prodala naked 1 i kupila si gwen stefani paletu koja mi po bojama vise pase. kistovi su genijalni, ja nisam mogla vjerovat da su tako kvalitetni :D haha to se i meni desilo i rekla sam si necu vise cekati toliko vremena jer onda moram samo razdvajat postove, trudiit cu se svakih mjesec dana napisati novi new in post :)

      Izbriši
  8. Kistove i sama posjedujem i u potpunosti se slažem da su odlični. Ostala sam šokirana kvalitetom. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. prvu stvar kad sam vidjela i opipala kistove je bilo "Whaaat?!", bila sam skroz sokirana kvalitetom :D jos kad uzmes u obzir njihovu ciijenu na ebay-u, ah milina :)

      Izbriši
  9. bas sam i ja narucila kopiju ovih rt kistova, stvarno su mi prelijepi, nazalost nemam trenutno toliko novca za orginale, nadam se da ce i meni kopije valjati jer vidim da nije isti seller :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. cula sam da i od drugih sellera dolaze kvalitetni kistovi, tako da vjerojatno su to jedni te isti koji se vrte na vise sellera, zato ne brini bit ce i tvoji super :)

      Izbriši
  10. Meni se četkice najviše dopadaju, a o paleti da ne pričam. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. kistovi su svima zanimljivi :) ah paleta... i ja bi ju danima samo gledala kako je lijepa :D

      Izbriši
  11. L.A.girl pro concealer moze link ? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. naravno :)
      http://www.ebay.com/itm/1-L-A-Girl-Pro-Conceal-HD-Concealer-Corrector-Pick-Your-1-Color-Simply-Chic-/141779587510

      Izbriši
  12. Predivan new in. Imam ove essence LE kistove i obozavam ovaj narancasti :)
    a zadnja paleta je woooow ♥.♥

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :) ja ih imam dva, jedva sam cekala da se kolekcija jos negdje pojavi da mogu zgrabit jos jednog :)

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...