Stranice

16. veljače 2021.

New In #24

Iako mi New In postovi u zadnje vrijeme nisu baš redoviti, natjerala sam se ipak pripremiti jednog jer znam da ih volite :) 
Što sam sve novog i zanimljivog kupila? Pogledajte :)
 
 
Započinjem sa svim SVR novitetima koje sam kupila sa stranice Beautypharmacy.eu, ukoliko želite ljekarničke proizvode po akcijskim cijenama obavezno zavirite na tu stranicu.
SVR Xerial 10 mlijeko za tijelo sa 10% uree od 200 ml je mlijeko koje obećava cijelodnevnu hidrataciju ostavljajući kožu mekanom i njegovanom.
SVR Xerial 30 je kremica sa 30% ureee i može se koristiti na jako suhim dijelovima kože poput stopala, ruku, laktova, koljena... 
SVR Sebiaclear Hydra je hidratantna kremica namijenjena za nečistu kožu sklonu nepravilnostima.
SVR Sebiaclear Serum je hidratantni serum za borbu protiv nepravilnosti na koži i također pospješuje brže zacijeljivanje i izbljeđivanje mrlja od prištića.
SVR Sebiaclear Cicapeel je gel koji se stavi lokalno na prištić kako bi se pospješilo njegovo zarastanje, što znači da će prištić prije proći.
SVR Palpebral kremicu je namijenjena za osjetljivo okoloočno područje i za suhe kapke, a pošto patim od alergija i znam mi se redovito desiti da mi se okoloočna koža ošteti od toga, zato sam uzela ovu kremu i nadam se najboljim rezultatima.


Kao SVR stvari također sve od Uriage-a kupujem isto sa stranice Beautypharmacy.eu. Uriage Hyseac linija je dobila novi imidž pa isto tako i neke novitete u liniji.
Uriage Hyseac tonik za nečistu i problematičnu kožu koji bi trebao sužavati pore, poboljšati teksturu kože i suzbijati masnoću lica.
Uriage Hyseac maska za lice namijenjena nečistoj koži koja čisti lice i pomaže u teksturi kože.
Uriage Hyseac Hydra je moja najdraža kremica već 10 godina a prije se zvala R, tako da vas ne buni, ovo je kremica koja je već postojala samo je malo unaprijeđena još. Uzela sam ju jer ne mogu bez ove kremice, a usput i da vidim razliku od prijašnje verzije. 
Uriage Tolederm hidratantna krema za jako osjetljivu i reaktivnu kožu je ponovljena kupnja jer sam oduševljena s njom.
Uriage Xemose je kremica namijenjena za hidrataciju okoloočnog područja i smiruje upale. Nešto kao i SVR Palpebral krema.


Balea gelovi za brijanje su mi godinama najbolja stvar za brijanje koja postoji, pa sam si tako dala oduška i uzela limitiranu kolekciju koja ima miris po Marshmallowima.
L'Biotica Biovay i Ziaja masku za kosu sam kupila sa stranice Lijepa.hr u nadi da će biti dobre. Obje obećavaju nahranjenu kosu i namijenjene su zahtjevnoj i oštećenoj kosi.


Prelazimo na dekorativne novitete kojima sam se jako veselila kod kupovine (iako je moj novčanik plakao) :D
Nabla Skin Glazing rumenilo u nijansi Truth je prekrasno nježno breskvasto rumenilo koje me skroz zaintrigiralo. Pošto su ova rumenila malo skuplja, ipak ću se zadržati samo na ovom primjerku.
Essence Choose Your Glow je paleta sa 3 nijanse highlightera koja su stvarno prekrasna. Nisam već dugo kupovala highlightere i zbilja mi je došao gušt da se počastim nekim novim. Moram reći da me paleta skroz iznenadila po pitanju nijansi i pigmentiranosti.
Rimmel Stay Matte puder u kamenu u nijansi 01 Transparent sam htjela ponovo kupiti pošto ga nisam koristila već 10 godina a sjećam se da mi se sviđao tad. 
Nabla olovka za oči u nijansi Bombay Black je savršenstvo od olovke i kupujem ju već nekoliko godina, tako da ovo je ponovljena kupnja, a sama olovka je doživila novi imidž od strane Nable i kažu da su samu formulu još više poboljšali i unaprijedili. Di ćeš bolje onda od toga :)
Catrice 5inOne je novi model mojeg najdražeg pudera u kamenu tako da sam mu vjerna i dalje, a ova nova formula bi trebala biti još bolja, kako kažu.


Nabla Side By Side prekrasnu neutralnu paletu sam kupila čim je izašla. Znate da volim Nabla stvari pa nije bilo za sumnjati uopće kako ova ljepotica neće biti u mojim rukama.
Nabla Cutie paleta u nijansi Platinum mi je bila dugo želja i onda sam si ju jednom prilikom nabavila. Tako mala a tako moćna paleta!


Ono zbog čega su mi se najviše ruke tresle od sreće, a novčanik najviše plakao su Natasha Denona palete sjenila. Kupila sam si 2 palete: Biba i Bronze. Paleta Biba je veća verzija Natashinih paleta, dok Bronze je ona manja verzija.
O Nablinim i Natasha Denona paletama ćete čitati u zasebnim postovima moje dojmove o njima tako da ovdje ne ću previse pisati o tome.


Što ste vi novoga kupovali u zadnje vrijeme? Jeste li isprobali koji proizvod od navedenih? :)

Kiss 
Talisha

2 komentara:

  1. I ja sam prošli tjedan kupila ovaj Catrice puder u kamenu i to baš na tvoju preporuku ako se ne varam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super bas mi je drago, nadam se da ces biti zadovoljna! Da ja ga stalno spominjem na blogu hehe :)

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...