Stranice

18. rujna 2016.

Trenutni favoriti #10

Nisam već 3 mjeseca pisala o svojim trenutnim favoritima pa je vrijeme da vam pokažem nove voljene stvarčice :)

  
Hodajući Mullerom tražila sam nešto što mogu uzeti sa sobom na putovanje, da je dobro pakirano bez straha da će mi proizvod procuriti po kuferu i da mi djeluje kao zamjena za regenerator i kremu jer nisam htjela nositi sve proizvode za njegu kose osim šampona. Nisam ulagala nikakve nade u ovaj proizvod dok ga nisam probala i oduševila se! Loreal Elvital balzam protiv ispucale kose djeluje u trenu i čini ju zdravijom, omekšava kosu i češljanje je puno jednostavnije nakon njega. To je točno ono što sam htjela od ovog balzama. Za mene je ovo vrh od proizvoda i definitivno ću ga nastaviti kupovati :)
Palmer's Cocoa Butter Formula Anti Age losion za tijelo sa dodatkom vitamine E je odličan proizvod za one koji vole lagane a brzo upijajuće losione. Omekšava kožu i daje joj onaj prirodni zdravi sjaj. Miris je mješavina kakaa i limuna, jako zanimljiv kontrast. Moram priznati da miris traje satima i da ovako nešto nisam doživila sa niti jednim drugim proizvodom.
Dove Invisible Dry dezić koji je 'kao' testiran na 100 različitih boja sam uzela jer sam se jednostavno zasitila mog Garnier dezića kojeg gledate već konstantno na blogu. Za Dove dezić mogu reći da je stvarno dobar, ne ostavlja mrlje, dosta dobro drži sve pod kontrolom i lijepo miriši.


Kiko City Filter sa SPF 50 sam već hvalila ovdje, ali ovo čudo zaslužuje još jednu pohvalu! Da nije bilo njega ja bih na putovanju već od prvog dana bila spržena u licu. Mazala sam njime lice i vrat, šminku nisam nosila nikakvu osim obrva, sunce je pičilo ko' ludo, temperatura od oko 40 stupnjeva i moje lice se niti jednom nije speklo. Vidite da se jadan već sav izlizao koliko sam ga koristila. Ovaj proizvod me jednostavno oduševio u svim pogledima!
Alverde tamni pigment u nijansi Dunkel mi je odlično došao sada kada mi je lice za nijansu tamnije od svih mojih BB krema pa ga trenutno još uvijek miješam s njima, ali stavim doslovno malu kapljicu i to mi je dovoljno.
Catrice Prime And Fine Mat Waterproof puder u nijansi 010 Translucent je jedan od najboljih pudera u kamenu ikad. Toliko ste ga puta već vidjeli na blogu, ne znam ni sama koliko sam pakiranja do sada potrošila, ali morala sam ga opet spomenuti jer je vrijedan toga. Odlično sjeda na lice, dugotrajan je i nema šanse da vam sklizne sa lica.


Palmer's Swivel Stick je odličan proizvod u sticku za suhu kožu, a ja ga koristim za usne. Pošto sam se nakupovala dosta Palmer's proizvoda uskoro slijedi njihova mini recenzija :)
RiRe Lipmanicure tekući ruževi su mi totalno otkriće, zadovoljavaju sve moje potrebe kakve bi tekući ruževi trebale imati i o njima možete čitati ovdje. Nijansa koju sam najviše koristila je Pink Brown.


Maybelline Lash Sensational je jedina obična maskara koja mi se ne preslikava i trusi, jer inače ja moram koristiti samo vodootporne maskare, tako da samim time ova maskara je zaslužila počasno mjesto među mojim favoritima. Daje lijepi efekt ali je dosta tekuća pa se treba dobro paziti s njom, zato mi je draža kada se malo zgusne.
Essence Eyebrow Top Coat je po mojem mišljenju fantastičan proizvod! Testirala sam ga u svakakvim uvjetima i sve testove je odradio vrhunski. Koristim ga preko Kiko olovke i vjerujte mi, stoji kao saliven cijeli dan uz svu vrućinu, znojenje i sve.
NYX gel za obrve u nijansi Blonde me uvijek spasi kada mi treba nešto dugotrajno i pigmentirano. Kada njega stavim znam da sam mirna sa obrvama sve dokle god ga ne skinem sa lica.


Koji su vaši favoriti i proizvodi koje ste najčešće koristili u zadnje vrijeme? Jeste li isprobali koji od navedenih proizvoda? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 10:

  1. Koji slatki favoriti. :)
    Ovi RiRe tekuci ruzevi imaju najslade pakiranje koje sam ikad vidjela. I nyx gel me baz zanima, neobicno mi je sto je u tubi. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) nyx gel je odlican, malo ga je dovoljno, full je pigmentian i traje dugo :) cak sam se bolje nasla s njim nego sa pomadom za obrve :)

      Izbriši
  2. Alverde pigment si moram nabaviti. Veselim se recenzijama Palmers proizvoda.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. odlican je, kupila sam si i svijetli pigment tako da imam oba u slucaju nuzde :) palmers proizvodi stizu ubrzo :)

      Izbriši
  3. Divni favoriti. maybelline maskara je i moj favorit, a RiRe Lipmanicure tekući ruževi su preslatki moram ih isprobati <3

    OdgovoriIzbriši
  4. kod tebe uvijek pronađem neki zanimljivi proizvod, recimo sada je to --> Essence Eyebrow Top Coat. Nisam znala da to postoji haha :D
    Od spomenutih proizvoda obožavam i sama Dobe invisible dry, moj najdraži roll on :D I Maybelline maskaru :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. essence eyebrow top coat je meni odlican, citala sam i neke negativne recenzije u vezi njega, ali kada sam ga probala po cijeli dan na 40 stupnjeva a obrve netaknute, onda ovo cudo zbilja vrijedi :)

      Izbriši
  5. Alverde tamni i svijetliji pigment imam već duže vrijeme u planu kupiti mislim da mi je to iduće na listi. Svi hvale a meni često treba nešto s čime ću si moći prilagoditi omiljeni puder trenutnoj boji kože. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. odlicni su, ja sam se sa njima spasila, pogotovo sa tamnim jer sam dobila mrvicu boje a inace samo koristim azijske bb kreme koje su mi u boji za zimu tako da sam stavljala kapljicu tamnog pigmenta i mijesala :)

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...