Stranice

31. prosinca 2016.

Favoriti 2016. godine - Preparativa

Nakon što ste vidjeli post o dekorativi ovdje, evo i posta o preparativi koja mi je obilježila ovu 2016. godinu :)


Ova godina je definitivno bila u znaku Mixa proizvoda, bilo mi je teško izdvojiti neke jer ih nisam mogla sve navesti. Toliko sam se dobro našla s njihovm proizvodima da nemam uopće potrebe probavati nešto drugo. Što se tiče lica odlučila sam se za losion za čišćenje koji mi je stvarno najbolji do sada i definitivno ga nastavljam koristiti, a dvofazni odstranjivač vodootporne šminke je moj veliki miljenik duže vrijeme, ovo je jedini odstranjivač koji me ne peče i od kojeg mi ne suze oči. Recenzija oba proizvoda.


U toj godini otkrila sam čari Palmer's proizvoda i nakupovala ih se raznih vrsta i za razne namjene. Mogu reći kako me ova marka oduševila, od svih živih proizvoda koje sam pokupovala niti jedan me za sada nije razočarao. Pod proizvode za tijelo izdvojila sam dva Palmer's losiona. Palmer's Firming Butter mi je fantastičan jer je toliko hranjiv i toliko pomaže koži kada je sva nikakva i mlohava. Drugi je Palmer's Anti-Aging Smoothing losion koji koži vraća život i sjaj. Recenzija oba proizvoda. 


Šampone za kosu ne volim uvrštavati u ovakve postove jer iako koristim najčešće Lorealove Elseve šampone, volim ih mijenjati. Tako da sam se odlučila za dva proizvoda koja su me oborila s nogu otkad sam ih isprobala. Loreal Elvital balzam mi je fantastična zamjena za brdo koraka koje moram raditi na kosi inače, skrati mi muke i lijepo nahrani kosu. Loreal Elseve Huile Extraordinaire je pravo iznenađenje jer je to krema za kosu, a da ju pritom uopće ne otežava. Najbolje ju je koristiti na vrhovima i stvarno nakon ove kreme ne mislim više kupovati nikakva ulja za kosu. Recenzija oba proizvoda.


Nakon što sam nekoliko godina koristila Garnier deziće došlo mi je do zasićenja i zaželila sam se promjene, tako sam jednom prilikom kupila Dove Invisible Dry i od onda ga koristim, jako mi se sviđa.
Kao što sam već navela prije u postu što se tiče Mixa proizvoda, ukoliko me duže pratite znate da su mi Mixa kreme za ruke najbolje, a ovog puta moram istaknuti Mixa Multi-Comfort sa dodatkom Cold kreme. Jako malo je dovoljno da vam ruke potpuno odahnu. Recenzija.
Olival piling za lice s uljem smilja je piling koji koristim već sigurno godinu i pol i tolko smo se dobro našli da nisam uopće isprobavala ostale pilinge.
Uriage Hyseac krema za lice je moj vjerni prijatelj već 8 godina. Počela sam ju koristiti na preporuku dermatologa kada sam užasno patila od akni i od onda ju nisam pustila. Redovito koristim i ostale kreme, probavam nove stvari, ali ona uvijek ostaje moj top proizvod za lice.
Palmer's Swivel Stick ne puštam iz ruke otkad sam ga kupila. Kristim ga najviše za usne. Cijena mu je toliko prikladna, a količina od 14 g potukla je sve balzame koje imam. Recenzija.


Ispričavam se na lošijim fotkama od onoga što se inače vidi na mojem blogu, preselila sam se pa još moram naći neko prikladno mjesto za fotkanje jer je sve još u raspadu sistema... Nažalost više nećete gledati na slikama moje travnato dvorište :(

Imamo li kojeg zajedničkog favorita? Što ste vi od preparative voljeli u 2016. godini? :)

Kiss
Talisha

4 komentara:

  1. Divni favoriti <3 Zajednički su nam Mixa dvofazni i krema za ruke. Losion za čišćenje nisam probala, ali nakon tvojih pohvala planiram. Olival piling je također jedan od mojih ljubimaca :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :) losion mi je odlican i kupila sam ga vec nekoliko puta, tako da imas moje preporuke za njega :)

      Izbriši
  2. Super su ti favoritići iako ne dijelimo niti jedan. :D Mixa, koliko god mi je dobra nikad ne ponovim kupnju, a na Palmers me navlačiš već duže. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :) palmers moras probati, daj od toliko proizvoda koje nude ima nesto i za tebe :P

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...