Stranice

16. prosinca 2016.

Nabla Cosmetics #2

Iako sam imala malu pauzu, moram priznati kako sam stalno razmišljala o blogu i kako bi se trebala pokrenuti napisati novi post... I vjerujete mi kada sam krenula pisati, preplavila me tolika sreća da sva ona sranja od prije stanu u mišju rupu, jer kada nešto volite onda vas to i ispunjava.

Nakon ovog kratkog uvoda prelazim na temu posta a to je druga narudžba Nabla kozmetike, koju sam napravila još tamo negdje u 8.mj, no htjela sam sve dobro isprobati :) O Nabla Cosmetics sam već pisala kada sam napravila prvu narudžbu, pa sve bitne informacije o custom paletama, kupovini i dostavi možete pročitati ovdje

Ovog puta kupila sam 6 sjenila, 1 highlighter i 1 paletu, dok sam drugu dobila na poklon.  
Sjenila: Pegasus, Sensuelle, Cleo, Entropy, Petra i Nocturne
Highlight: Baby Glow


Paletica je iz limitirane Mermaid kolekcije, jako simpatično izgleda ovako sva na ljuskice :) U nju stane 6 refil sjenila.


Ono što sam primjetila je da je sjenilo Sensuelle više od ostalih, no na stranici piše da mu je gramaža jednaka kao ostalima. Možete vidjeti tu razliku na slici.


Swatchevi su napravljeni bez ikakve baze ispod.

Pegasus - duochrome pastelna boja lavande sa zlatnim sjajem (koji se na slici ne vidi)
Sensuelle - duochrome roza nijansa sa zlatnim sjajem
Cleo - tamna metalik zlatna nijansa
Entropy - metalik taupe-mauve nijansa
Petra - mat ciglasta nijansa
Nocturne - mat crna nijansa


U ovoj narudžbi kombinirala sam različite teksture sjenila pa imam i za reći nešto o njima. Oba mat sjenila (Petra i Nocturne) su odlična, mekana, puterasta i super se blendaju. Metalik sjenila (Cleo i Entropy) su fantastična, puna pigmentacije i divno je raditi s njima. Moj Pegasus je nešto manje pigmentiran od swatcha sa neta, no onako ga mislim koristit kao higlighter pa nije sada toliki problem. Ali sjenilo koje me najviše razočaralo i koje je bilo još i najskuplje je Sensuelle. To sjenilo je toliko chunky da je to za poludit. (Predložite mi hrvatsku riječ za chunky, možda zrnasto?) Užasno je problematičan za upotrebu jer je kao glitter, pod kistom sve leti dok pod prstom ostane brdo proizvoda. Vidite da sam swatch ovog sjenila ima grbice, jer sjenilo nije uopće fino mljeveno. Izgleda odlično jedino kada ga se pošprica sa fixatorom, no to nije ono što sam očekivala od ovog sjenila, potpuno sam se zeznula što sam ga kupila.

Petra, Nocturne, Pegasus, Cleo i Entropy koštali su 6.50€, Sensuelle 9.90€ i Baby Glow highlighter 10.50€.

Slijedeća stvar koju sam kupila je Baby Glow higlighter u refil verziji.


Sigurno vas zanima usporedba sa Angel highlighterom kojeg sam kupila u prošloj narudžbi, pa evo je :)


Swatchevi su napravljeni bez ikakve baze ispod.

Odmah se vidi kako je Baby Glow nude nijanse, više se prilagođava boji kože i nešto suptijniji je, no svejedno je jako lijepi highlighter koji se na svijetlu decentno sjaji. Angel je bjelkasto-zlatna nijansa puna sitnih šljokica, no kao što sam rekla u prijašnjem Nabla postu, sa Angel highlighterom nemojte previše blendati jer će ono nestati i ostat će vam samo šljokice na licu. Kod Baby Glow nema tog problema da će highlighter nestati ako ga više blendate.


Kako vam se čine Nabla proizvodi? Hoćete li napraviti koju narudžbu? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 8:

  1. Prekrasna su sjenila!!! Najviše mi se sviđa highlighter, jer highlightere obožavam, posebno zlatne!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja imam isto ovu chunky verziju samo u nijansi Selfish, ali moja je čini mi se ipak malo finije mljevena, ali predivna je na kapcima s toliko glittera u sebi :D

    I da chunky - komadičasto? xD hahahaha

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ova je bas onako ruzno chunky, nije bas najsretnija verzija za moje spustene kapke xD

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...