Stranice

15. siječnja 2017.

Proizvodi koji su me razočarali #5

Vrijeme je za novi post o razočaravajućim proizvodima. Neki nisu skroz razočaravajući, ali se s razlogom nalaze ovdje :) Krenimo :)


Počinjem odmah s prvim i jedinim Mixa proizvodom koji me razočarao, a to je 24h Hidratantna krema sa dodatkom Cold kreme. Moram iskreno reći da me sama krema nije razočarala, dapače, jako je dobra. Razočarao me njezin miris. Ovu kremu ja nikako ne mogu koristititi zbog njezinog intenzivnog mirisa. Miriši cvjetno, rekla bih na ljiljane. Ako ste alergičar kao ja i ovakvi mirisi vam zadaju glavobolju, zaobiđite ovu kremu. Dosta puta sam se pokušala družiti sa ovom kremom i taj užasni miris me pratio satima nakon aplikacije, uvijek sam ga osjećala ispod nosa, čak sa svom ukupnom šminkom preko. Mixa pobogu, zašto?!


Blanx nježna pasta za izbjeljivanje zubiju je proizvod kojem sam se strašno veselila i jedva sam čekala da ovo čudo isprobam. Moram priznati kako pastu nisam dovoljno dana niti koristila jer je ambalaža toliko katastrofa da ja ovo čudo više ne želim koristiti. Ambalaža je napravljena na način da se stisne na određeni dio, automatski se digne poklopac i pasta bi trebala izaći na pumpicu. Ali ona ne izlazi! Ili izađe malo, ali ne dovoljno za oprati zube. I svaki puta poklopac razmljacka ono malo paste što je izašlo. To je takva trauma pumpanja od 15 min da me prođe volja za bilo šta. Ako ju uspijem koristiti duže vrijeme, javim naknadno dojmove o samoj pasti. Do tada držim se paste za zube u tubici.


Essence fiksator za šminku mi se ne sviđa iz razloga što je sama tekućina za moj ukus nekako "teška". Nakon što pošpricam lice ovim fiksatorom imam osjećaj kao da imam neku težinu na licu i to najviše osjetim kada radim grimase. Osjećaj mogu usporediti kao kada se stavi dva sloja nekog teškog pudera. Osim toga, pumpica rasprši jako puno proizvoda pa pazite na količinu i blizinu kada sprejate ovo čudo. 


Sleek Matte Me tekući ruž sam ugrabila prvom prilikom kada je Sleek stigao u Muller. Nijansa je Velvet Slipper. Kako sam bila uzbuđena htjela sam uzeti najmanje 5 komada ovih ruževa, no zaustavila sam se na jednom primjerku čisto da za početak isprobam formulu pa ako budu dobri lako ću se vratiti po ostale. I dobro da sam se zaustavila jer mi ovaj tekući ruž užasno isušuje usne. Osim toga formula mu je nekako glinasta kada se osuši pa mi se počne guliti na nekim dijelovima usana. Iako je nijansa prekrasna i mogu reći kako Sleek stvarno ima najljepše nijanse tekućih ruževa koje sam vidjela, po meni ovi ruževi su promašaj.


Za kraj sam ostavila tri laka za nokte :)
Počinjem od Eveline 3u1 Top Coat koji je grozan jer mi rastapa lak koji se upravo osušio i onda dođu ružne crte po njemu. Nisam mogla vjerovati da ovako nešto jedan Top Coat može izvesti!
Essence No-Makeup Look Powdery Finish i ja smo u love-hate odnosu. Možda više hate. Jako mi se sviđa taj puderasti finiš koji ovaj lak daje i brzo se suši... Ali boja je koma, neka nude nijansa s kojom nokti nakon lakiranja izgledaju prljavo. Ne znam kako opisati ali neka čudna boja je to. Kad bi barem Essence proizveo ovaj lak u drugim bojama sa ovim divnim puderastim finišem!
Wet N Wild 1 Step Wonder Gel u nijansi Pinky Swear me razočarao u samom početku jer nijansa u bočici nije ni približna onoj na ambalaži. U bočici nalazi se svijetla breskvasta nijansa. Druga stvar koja me razočarala kod ovog laka je trajnost. Lak sam po sebi garantira da će trajati duže, no moj se već sav ogulio već drugi dan.


Koji su proizvodi vas razočarali u zadnje vrijeme? Jeste li probali koji od ovih proizvoda? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 14:

  1. Hvala Bogu nista me dugo nije razocaralo, zahvaljujuci ovakvim postovima i detaljnom istrazivanju proizvoda koje zelim kupiti. Nista od navedenog nisam isprobala i naravno nakon tvog posta i necu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i meni isto tudji postovi tako pomognu da ne kupim nesto sto bi moglo biti razocaravajuce :)

      Izbriši
  2. Nisam probala ništa od opisanog, meni je recimo Eveline 8u1 lak za učvršćivanje li-la. Nema nekog efekta na mojim noktima, evo već ga koji mjesec koristim. Ne znam, izgleda da imam preslabe nokte stvarno haha :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni nokti ovise o periodu, do sada su bili super i onda naglo su svi popucali :( mozda je i tebi tako zbog ove zime

      Izbriši
  3. E vidiš, ja se nisam mogla suzdržati od kupovine Sleek ruževa pa sam ih odma 5 kupila jer je prijašnja formula bomba... Ali nešto su mjenjali... Meni je Velvet slipper još super, ali one 3 nove crvene nijanse se baš ružno rune sa unutrašnjosti usana :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ne kuzim brendove koji idu mijenjati formulu naknadno i onda sve zeznu :(

      Izbriši
  4. I meni je Sleek ruž flop proizvod... Jedina nijansa koju sam cijelu potrošila je Petal koju koristim zajedno s drugim matt ruževima za ombre efekt... Tako je jedino dobar.
    Baš danas i ja objavljujem proizvode koji su me razočarali... Heheh...ja i ti uvijek sve u isto vrijeme, kao da se dogovorimo. . Hehehe. Pusa

    OdgovoriIzbriši
  5. Slažem se u potpunosti s tobom u vezi Eveline i Essence lakova. Top coat koji pokvari sve, i prekrasan puderasti finish u kombinaciji s nepigmentiranom nijansom, katastrofa.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. tocno to!! :D a ja sam mislila da je moj eveline top coat defektan. nadam se da ce essence napravit jos lakova s tim prekrasnim puderasiom finishem, ali u drugim bojama naravno :D

      Izbriši
  6. vidiš ja imam wet i wild ovakav lak u drugoj nijansi i potpuno je identična kao u bočici kad se nanese, jako se brzo suši, cijena je prihvatljiva samo što sam primjetila da mi ispuca kao cijeli da popuca na mojim noktima - onaj cracle efekt, no to mi se događa i s nekim essencovima, pa pitam se radim li ja što krivo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. citala sam vec kod jedne cure da nijanse se poklapaju sa nijansom u bocici i zato sam bila malo sokirana kada sam ja svoj lak doma otvorila :D meni ne napravi cracle efekt, meni se oguli po pola nokta :D hmmm, sto stavljas kao bazu ispod laka za nokte? mozda ti ona radi problem

      Izbriši
  7. Nisam probala ništa od tvojih flop proizvod i ni neću :D Za Sleek tekuće ruževe sam se na vrijeme informirala, tako da nisam uzaludno potrošila novčiće, sreća :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i neka si, ja nisam cula niti jednu pozitivnu recenziju do sada o sleek ruzevima :D

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...