Stranice

17. siječnja 2018.

Huda Beauty - Smokey Obsessions

Došlo je vrijeme da i ja napokon probam neku od silnih Huda Beauty paleta. Moram priznati da kad sam bila u Sephori skoro sam kupila i jednu paletu highlightera ali sva sreća pa je u tom trenutku unutarnji glasić prevladao jer je rekao "ne treba ti to!". 
Zato vam danas donosim recenziju Huda Beauty Smokey Obsessions palete.


Krenimo od same palete i njezinog pakiranja. Ovo je jedna džepna paleta napravljena sa namjerom da stane u svačiju torbicu jer kako je Huda sama navela, slušala je zahtjeve svojih kupaca koji su joj govorili kako su njezine palete prevelike i glomazne. Tako je nastala ova mala serija Obsessions paleta. Inače ovo nije jedina jer uz Smokey paletu postoje još Warm Brown, Electric i Mauve.


Paleta je jako mala, no viđala sam već ovako mala pakiranja kod recimo Kiko paleta ali bi unutra paleta sadržavala 4 sjenila dobre količine. Ova paleta sadrži 9 sjenila a gramaža nije niti navedena. Na prvi pogled ona djeluje smješno malo, a pogotovo ova slatka mala sjenila koja vam je vjerojatno i žao koristiti. No, ako sagledamo da netko ima jako puno paleta i želi još jednu novu za testirati, onda mu je ova paleta taman, kao i meni. Realno, koliko paleta sjenila ste potrošili do sada? Znam odgovor.


Kao što sam već navela, paleta sadrži 9 sjenila od kojih 4 su mat, a 5 ih je shimmer/metalik. Moram priznati da mi se sviđa ova opcija sa više manjih sjenila jer je bolji odabir nego da su npr. samo 4 sjenila. Ovako se mogu isprobati više Hudinih sjenila različitih tekstura u jednoj paleti.


Paleta ima i ogledalo jer kao što smo već rekli, namijenjena je za žene u pokretu.

Odabrala sam Smokey paletu jer nekako najviše ocrtava moj svakidašnji odabir nijansi i znam da ću nju najviše koristiti jer ruku na srce, ova mini paleta košta oko 220 kn pa vam je bolje odabrati varijantu koju ćete sigurno koristiti. Kupila sam ju sa Cult Beauty stranice koja je iz UK pa slobodno bacite oko ukoliko vas zanima Huda Beauty kozmetika.


Vrijeme je swatcheve koje ja uvijek radim bez ikakve baze ispod. Uz to ću vam objasniti i svaku nijansu posebno. One nažalost nemaju imena, jer da imaju, ne bi niti stala u paleti.

Što se tiče shimmer nijansi one se mogu nanositi kistom, dok za metalik nijanse ipak preporučam nanošenje prstom radi bolje pigmentacije. U globalu ovdje nema niti jedne fail nijanse i sve su jako mekane, odlično pigmentirane i super je raditi s njima.

Crna mat nijansa - iznimno mekana tekstura, lijepo se blenda, no što se tiče jačine crnog pigmenta - vidjela sam i bolje
Bež mat nijansa - iznimno mekana tekstura, lijepo se blenda i super je pigmentirana
Metalik roskasto-brončana nijansa - jako pigmentirana i lijepo se nanosi
Metalik srebrna nijansa - wow kakva nijansa i pigmentacija, vjerujem da dugo već nisam vidjela ovako dobro srebrno sjenilo
Shimmer smeđa nijansa - lijepa smeđa nijansa i dobro pigmentirana
Metalik tamno zlatna nijansa - pigmentacija je zbilja zapanjujuća, a nijansa je malo i kameleon nijansa jer ovisno o sjeni postaje brončana
Mat smeđa nijansa - lijepo pigmentirana i dobro se blenda
Mat toplija taupe nijansa - jedina nijansa malo suhlje teksture no svejedno se lijepo blenda i dobre je pigmentacije
Shimmer boja šampanjca - lijepo pigmentirana i lijepo se nanosi


Iskreno, zadovoljna sam ovom paletom i svojih odabirom. Bilo bi mi žao da imam tako skuplju i malu paletu a da sadržava nijanse koje ja ne koristim često. Jako su mi zanimljive i ostale paletice iz Obsessions serije, no neću ih kupiti jer mi je jedna dovoljna.
Ukoliko se želite počastiti nekom Huda Beuty paletom, a one velike njezine palete poput Rose Gold i Desert Dusk su vam previše novaca, opredijelite se za neku manju i jeftiniju varijantu poput ovih.

Jeste li isprobali koju Huda Beauty paletu do sada? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 6:

  1. Nijanse su savršene i jako mi se sviđa tekstura

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. tekstura je divota, a nijanse su isto jako lijepe. moram priznati da su meni oci najvise ispale na ove metalik nijanse koje su wow :)

      Izbriši
  2. Ja sam sebi narucila Mauve paletiticu samo zato sto ovakvih nijansi imam dosta, a dugo sam razmisljala izmedu nje i Mauve. 😊 isto sam zadovoljna, nemam nista protiv, osim cijene, naravno 😊

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nakon sto sam vidjela tvoj post sam si narucila ovu paleticu :P ja znam da sam uzela nesto drugo ne bi bilo toliko koristeno. cak dok sam proucavala warm brown paletu skuzila sam da ima puno slicnih nijansi kao moja zoeva matte paleta :O tako da je na kraju izbor pao ipak na ovu smokey jer sam znala da cu moci iskoristiti sve nijanse :)

      Izbriši
  3. Negdje sam našla podatak da u sebi ima 0,35oz, što je 9,9 grama cca.
    Svaka nijansa ima onda 1,1 gram, što mi je zapravo odlično, jer ABH ima puno više sjenila u paletama, a gramaža je mizerna, o cijeni da ne pričam.
    Svaka Hudina paleta barem ima opravdanu količinu sukladnu cijeni.
    Želim uzeti Electric paletu jer ovakvih nijansi imam u svim paletama, jedino mi žao zbog tih metalik nijansi, ali realno, ionako ih ne koristim toliko :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. kada sam gledala recenzije na YT-u usporedjivali su panove sa onima iz desert dusk palete i mozda su ovi samo mrvicu manji, zato mi se cini da su ove male palete nekako najbolji omjer kolicine i cijene. ona electric tako dobro izgleda, taman za tebe :)

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...