Stranice

11. studenoga 2019.

New In #22

Evo me nazad sa jednim New In postom:) Znam da ih volite pa vam jedva čekam pokazati kupljene novitete :)


Kao što već znate, vjerna sam nekim proizvodima već godinama i stalno ih gledate na blogu pa sam odlučila da vas ovdje poštedim malo od njih. Tako da su ovo sve noviteti, za mene čak i po prvi puta da sam kupila neke marke.

Krećem s proizvodima za kosu. Svidio mi se Syoss šampon koji sam zadnji put kupila, pa sam nekako razmišljala da dalje nastavim sa njihovim šamponima. Odlučila sam se za Renew 7 koji je za vrlo oštećenu kosu i obnavlja 7 znakova oštećenja kose. Nadajmo se najboljem :)
Na Beauty Bay-u sam kupila dva Matrix proizvoda. Prvi je Matrix Miracle Morpher Correct It a njegova zadaća je da nahrani kosu i pomiješa se uz standardni regenerator te ostavi da sve skupa djeluje par minuta. Drugi je Matrix Miracle Creator koji je sprej za zaštitu kosu od topline i koristim ga prije sušenja i peglanja.
Osmo regenerirajuću masku sam poželila kupiti i u velikoj veličini od 250 ml nakon što sam ju imala u posudici od samo 100 ml.


Već kad sam radila veliku narudžbu sa Beauty Bay-a, zaintrigirale su me skroz maske za lice. Odlučila sam se za Skin 79 masku na bazi zelenog čaja i prvenstveno je namijenjena dubinskom čišćenju. U istoj narudžbi kupila sam nove Revolution maske: Pink Clay i Green Tea & Walnut. Totalno me zanimaju Revolution maske jer su cjenovno pristupačne.
U Mulleru sam kupila Cadeavera piling za lice. Volim imati pilinge u tubicama jer su mi tako najpraktičniji.


Kako volim Balea gelove za brijanje, postala sam si već dosadna sa onom standardnom aloe vera verzijom pa rekoh da malo promijenim i kupim neko limitirano izdanje. Onako je to sve ista pašta samo miris varira. Uzela sam si ovog s tropskim mirisom, čisto da se bacam u bed što je ljeto završilo.
Ponovno sam kupila Rimmel Insta Fix & Go fiksator šminke. Trenutno mi je to najdraži fiksator i našla sam ga po povoljnoj cijeni na Lijepa.hr.
Skintegra Una mi je pravo otkriće i za sada sam jako zadovoljna s njom.
Revolution 1% Bakuchiol serum sam uzela doslovno na blef, za sada ga još nisam konkretno testirala.


I dalje me drži metalik ludnica po pitanju lakova za nokte, a ove Barry M toplo preporučam. Ove tri nijanse kupila sam na Pink Pandi i to su točno one koje Feelunique nije imao kada sam tamo kupovala ostale nijanse.
Jedan odlazak u DM rezultirao je mojim prvim i jedinim Trend It Up proizvodom i to lakom za nokte u nijansi kakvu sam dugo tražila.


Od kozmetike sam slabo kupovala u zadnjih nekoliko mjeseci. Pokušavam se držati nekog reda i nepretjerivanja u kupovini kao prije. Naravno do Black Friday-a, budimo realni.
Tako sam kupila Essence maskaru I need a Miracle čisto jer mi vrag neda mira da isprobam tu i tamo koju Essence maskaru. 
Loreal vodootpornu verziju Paradise maskare kupila sam na Lijepa.hr jer je kod nas nigdje drugdje nema.
Mulac je talijanska marka kozmetike za koju sam čula već odavno, pošto sam osnivačicu brenda pratila još od njezinih mladih dana na YT-u i dugo sam htjela probati nešto njihovo ali nikad nisam bila potpuno sigurna u neke nijanse paleta. Dok nisam vidjela ovu divotu od In my birthday suit palete i rekla kuuupuuj.
NYX glitter primer sam valjda godinama namjeravala kupiti i evo ga napokon. Meni je on tu i za jaka shimmer sjenila pošto imam spuštene kapke.
Kiko Flawless Fusion bronzer je moj najdraži bronzer i nije ni čudo da sam morala kupiti novoga.
Asos rumenilo u nijansi Unbothered sam ubacila u košaricu jednom prilikom jer mi je nedostajalo nešto sitno do besplatne poštarine. Nikad prije nisam koristila Asos kozmetiku pa me skroz zaintrigiralo ovo rumenilo.


Što vas najviše zanima od ovih proizvoda? Što ste vi novog kupili u zadnje vrijeme? :)

Kiss
Talisha

1 komentar:

  1. Jako mi je drago što još uvijek pišeš blog. Na njega redovito svratim u nadi da si objavila pokoji novi post. Super su! :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...