Stranice

3. lipnja 2014.

KIKO - LE Boulevard Rock - Rock Attraction Blush

Vjerojatno ste već čuli za najpoznatiji talijanski brend KIKO i imali uvijek problema sa nabavom jer ga samo neke države u EU imaju. Sada je Kiko otvorio EU stranicu i omogućio kupovinu i slanje proizvoda u dodatne 24 zemlje, a među njima je i Hrvatska. Ovdje možete istražiti sve na stranici.

Danas vam govorim o rumenilima iz jedne limitirane kolekcije koja je još uvijek dostupna online i u Kiko dućanima, a to je Boulevard Rock. Imam 3 rumenila iz te kolekcije, 2 sam kupila online narudžbom, a jedno sam kupila u dućanu prošli tjedan kad išla u Italiju. Što se tiče online narudžbe na nju nisam imala zamjerke. Ukoliko potrošite manje od 49 eura poštarina je 9,90 eura, a ukoliko potrošite više od 49 eura poštarina dođe 5 eura za Hrvatsku. Vjerojatno će vas buniti kada vidite da paket šalje Swiss Post Service, ali bez brige neće vas carinit jer paket šalju Talijani, provjereno :) Sve stigne fino zapakirano u tvrdom kartonu, a svaka kupljena stvarčina unutra je dodatno zamotana papirom i sve zajedno zamotano još u plastici na balončiće. 
Kada sam ja kupovala sa njihove stranice imali su akciju od 20% na dekorativnu kozmetiku.

Rumenila solaze u preslatkoj kartonskoj kutijici i isto takvom preslatkom pakiranju. Rumenila su u obliku jeans džepića :)




Sa lijeva na desno: 04 Pop Apricot, 05 Sound Coral i 01 Pearly Rock. Prva slika je u hladu, a na ostale proviruje sunce :)






04 Pop Apricot je lijepa toplija roskasta boja, 05 Sound Coral je sjajna breskvasta boja, a 01 Pearly Rock službeno zovu rumenilo ali je ipak highlighter sa kojim nisam baš zadovoljna. Čitala sam hvalospjeve o ovom highlighteru, kako je prekrasna duochrome boja, a kad ju se swatcha vidi se samo malo sjajniji prah roze boje i kad boju protrljam po ruci ostanu samo neke velike šljokice, baš sam ostala razočarana :( 05 i 01 sam kupila online, a 04 u dućanu. Što se tiče mene, brojevi 04 i 05 su super, što bojom, teksturom i pigmentacijom, a 01 je promašaj. Evo i slike swatcheva.




Ista kolekcija ima u ponudi i bronzere koji me nisu previše inspirirali jer su većinom narančasti, pa ukoliko budete naručivali možda online imajte to na umu. Ako ste u nedoumici pri kupnji ili vas zanima neki Kiko proizvod slobodno me pitajte za savjet jer sam isprobala puno njihovih proizvoda, rado ću pomoć :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 11:

  1. Nijansa 04 mi izgleda predivno :) Super mi je njihova kozmetika, ali i ja je rađe kupujem u italiji nego preko web shopa.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. slazem se, da nije bilo onaj put 20% na svu dekorativnu kozmetiku ne bi kupila preko web shopa s obzirom da se znam zaletit do Trsta jer se u ducanu vise isplati kupit, ali sam iskoristila malo priliku da im isprobam web.
      web shop je super za cure koje zive u drugim krajevima HR pa im Italija nije blizu :)

      Izbriši
  2. Sound Coral izgleda divno! :) Da bar imam priliku posjetiti Italiju i opustošiti njihov KIKO dućan, nagledala sam se divnih stvari :D I ovaj jeans uzorak je presladak :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. kiko ima ducane u italiji, njemackoj, francuskoj, spanjolskoj, portugalu, austriji, svicarskoj i frisko u londonu, ako se slucajno nadjes negdje obavezno potrazi obliznji kiko ducan :)

      Izbriši
  3. Pop Apricot je diivno rumenilo :) obožavam kada proizvod ima reljef :)

    OdgovoriIzbriši
  4. jako mi se sviđa ambalaža ovih KIKO rumenila :) ovi džepići su baš fora :D
    najljepša nijansa mi je Pop Apricot :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Ljepši su mi u pakiranju nego na swatchevima :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pakiranje je zbilja slatko, ali meni se 04 i 05 svidjaju, jedino je 01 prica za sebe :D

      Izbriši
  6. Those blushes are lovely!

    Deepti x
    www.mademoisellemeetsmaquillageandmacaroons.com

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...