Stranice

13. svibnja 2016.

Mini recenzije - Mixa #2

Pošto koristim puno Mixa proizvode i obožavam ih jer su namijenjeni osjetljivoj koži sklonoj iritacijama kakva je i moja, bilo je očito kako će biti nastavak Mini recenzija sa Mixa proizvodima :) Prvi dio pogledajte ovdje.


Mixa njegujuće mlijeko za tijelo za izrazito suhu kožu sam dobila u Mulleru kada je bila akcija kupi 2 Mixa proizvoda i dobiješ na poklon ovo mlijeko. Nisam sigurna ako se može negdje kupiti jer skroz drugačije izgleda od naših Mixa proizvoda u drogerijama ali ovo mlijeko je nešto fantastično! Ja nemam riječi za opisati ovo čudo. Pakiranje sadrži 250 ml i napravljeno je na pumpicu pa se mlijeko lijepo dozira, gusto je kao i svaka krema za tijelo, ima nježni miris i brzo se upija bez masnog traga. Koža je izrazito meka i nahranjena, a ovo mlijeko sadrži glicerin. Ako ga negdje vidim kod nas odmah kupujem zalihe.


Mixa losion za čišćenje lica sam već hvalila na blogu ali ga moram definitivno ubaciti u ovakvu vrstu posta jer je to zaslužio. Dugo sam tražila losion koji bi odlično radio svoj posao dubinskog čišćenja, a opet da ne iritira i peče moju osjetljivu kožu. Ovaj losion je moje totalno otkriće i nemam uopće potrebe isprobavati ostale losione jer sam u njemu sve pronašla. Čak nemam više toliko problema perutanja kože na nosu otkad njega koristim. Pakiranje sadrži 200 ml proizvoda, vrlo je jednostavno i proizvod se lijepo nanosi na blazinicu.


Mixa dvofazni odstranjivač šminke je moj najbolji odstranjivač, više ni ne brojim koliko bočica sam potrošila. Pakiranje sadrži 125 ml proizvoda u praktičnoj bočici na čep. Lijepo i brzo se mućka, skida običnu i vodootpornu šminku i ne peče. Moje oči i okoloočno područje su vrlo osjetljiva zona i ovaj odstranjivač mi odlično paše.


Mixa krema za ruke obogaćena Cold kremom je za mene pravo otkriće. Dovoljno je tako malo kreme da se ruke preporode, a lijepo i brzo se upija. Jedino mi se ne sviđa njezin miris koji se na svu sreću osjeti tek kada si pomirišem namazane ruke. Pakiranje sadrži 50 ml proizvoda. Imam želju isprobati i kremu za lice iz ove Cold linije.



Koje ste vi Mixa proizvode isprobali? :)
 
Kiss
Talisha

4 komentara:

  1. od spomenutih proizvoda koristila sam samo dvofazni odstranjivač i voljela ga :)
    sada si me jako zainteresirala za njegujuće mlijeko <3 super ideja za post :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) uh mlijeko je odlicno, ako ga nadjes negdje uzmi ga :)

      Izbriši
  2. Zanimljiv post, pogotovo meni koja još niti jedan Mixa proizvod nije isprobala.. :) Nekako ih uvijek preskočim, valjda ambalaža nije dovoljno upadljiva :D

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...