Stranice

19. srpnja 2014.

Empties #1

Evo i moj prvi empties :D Ovdje ima svega što sam se sjetila spasit, dok su neke stvari išle u smeće (moj bed). Nakupilo se nekoliko stvarčica pa je vrijeme da vam i kažem koju riječ o njima :)



Ima dekorative i preparative pa krenimo redom :)



Balea antibakterijski gel za ruke, 5 ml, praktičan, stane u svaku torbicu, služi za brzinsku dezinfekciju ruku kada ste negdje vani i ne blizu vode i sapuna. Imam ga uvijek sa sobom tako da je nova tubica već u upotrebi. Cijena je nekih 9 kn ako se ne varam.

Christina Aguilera Red Sin, eau de parfum, 15 ml, malo i totalno slatko pakovanje, a ujedno vrlo praktično za nositi u torbici za dodatno špricanje parfema tokom dana, slatkasti i puderasti miris, ja inače Christinine parfeme jako volim :)


Rosal LipBalm Star Fruit, nažalost ne vidi se naziv na slici, očito se balzam malo skotrljao :P Rosalove balzame koristim sigurno već jedno 15 godina i uvijek ih nekoliko imam u rezervi, tu i tamo kupim neku drugu marku. Ja balzame trošim na tjednoj bazi i u svakoj torbi ili prostoriji imam jednoga, jer bez balzama za usne ja sam izgubljena, on je moja droga :P Ovaj ima voćni miris i lijepo njeguje. Cijena je oko 13 kn.

Essence I love stage baza za kapke, ovo je još ona starija formulacija bež boje, znam da ga sada rade u lagano narančastijoj boji. Baza je meni bila dobra, redovito sam ju koristila jer mi je uvijek bila pri ruci. Imam masne kapke, a bazu nakon nanošenja obavezno fiksiram puderom u prahu ili mat sjenilom neutralne boje i sve bude na mjestu po više sati. Trebalo mi je jedno godinu i pol da ju završim, jer sam u isto vrijeme tu i tamo koristila još neke druge baze za kapke. Iako se još vidi boja kroz tubicu, unutra je prazna :) Cijena oko 23 kn.

Blistex Happy Lips Mango, moje novo otkriće kod balzama za usne! Ja sam inače jako kritična kada se radi o balzamima, jer meni trebaju samo oni koji zbilja hidratiziraju. Ovaj balzam svoj posao odrađuje odlično, a miris po mangu je savršen :) Ukoliko su vam svi balzami već dosadili slobodno si probajte ovog, čini mi se kao novitet, kupila sam ga u Mulleru. Mislim da je bio oko 15 kn.




Balea maramice 3u1 za skidanje šminke su moje najdraže maramice ikad! Koristim samo te, ne izazivaju mi nikakve iritacije kao ostale maramice, skidaju i vodootpornu šminku, namijenjene su osjetljivoj koži, ne sadrže alkohol, ma divota su! Ja si kupim 10 paketa kad uhvatim popust i uživam u zalihi :D Cijena oko 11 kn.



Garnier mineral invisible deodorant, antiperspirant, za crnu, bijelu i šarenu odjeću. Pošto su moji pazusi osjetljivi, ovo je jedan od rijetkih dezodoransa koji mi paše tako da redovito koristim samo njega. Tu i tamo je svejedno znao pustit bijelo na crnim majicama, ali većinom se pokazao kao dobar jer zbilja dugo drži svojim mirisom. Cijena oko 20 kn.

Garnier Essentials, 2u1, dvofazni skidač šminke za osjetljivu kožu i vodootpornu šminku. Ovo je moj naaaajbolji skidač šminke ikad i ne mogu prebrodit to da su ga povukli iz prodaje. Umjesto njega došao je jedan u manjoj bočici prozirno-ljubičaste boje koji sam već probala, čisto OK je ali ništa posebno, ovaj sa slike mi je bolji. Zgrabila sam ga na akciji prije nego su ga povlačili tako da imam još 2 na zalihi :)




Rimmel Stay matte puder u prahu, nijansa 001 Transparent, potrošen do zadnje mrvice :) Dobar puder u prahu, nekoliko sati drži lice mat ali kasnije počne popuštati pa se svejedno zasjajim u t-zoni, ali u globalu lijepo se stapa sa licem i ne ističe mi suhe djelove na licu. Uvijek me živcirala ta njegova ambalaža i poklopac koji se ne može normalno zatvoriti, tako da definitivno nije puder za uzimati na putovanja. Cijena oko 40 kn.

Holika Holika Watery Petit BB, sa zaštitnim faktorom 25. Odlična BB kremica za svijetliju put, lijepo se stapa s kožom, nosim ju stalno tijekom zimskih mjeseci, blago hidratizira kožu lica, imam već novu koja čeka zimu :) Cijena oko 6 dolara.




Nivea Q10 Firming gel za celulit, meni se pokazao OK, lagano zagladi kožu, ne radi nikakva čuda osim ako se koristi uz vježbu, no ono što me živcira kod njega je to što je dosta ljepljiv, grrr. Cijena oko 75 kn.

Jeste li vi probali kojeg od potrošenih proizvoda?

Kiss
Talisha

Broj komentara: 8:

  1. Joj zavidim vama koji možete kupiti ove korejske bb kreme, jer sam ja tamna i nekako se ne usudim kupovati čak i najtamnije nijanse, bojim se da bi mi opet bile presvijetle :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja zavidim tebi, sto bi dala da imam malo tamniju put :( ja kad sam sebi kupovala nisam nigdje naletila na malo tamnije nijanse korejskih bb krema, ali zato imas privilegiju veceg odabira u drogerijama za razliku od nas duhova :D

      Izbriši
  2. Uuu moram naručiti tu BB kremu, baš imam želju da probam neku korejsku, a nije ni skupa :D ja sam iz nekog razloga mislila da su te kreme pravo skupe :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. holika holika bb kreme su odlicne a tako jeftine! :) ima vise vrsta pa si mozes odabrat odgovarajucu :)

      Izbriši
  3. volim ovaj Balea antibakterijski gel, ima lijepi miris :D
    ove Balea maramice ću baš isprobati :D
    ovaj Rimmel puder me uvijek privlačio, a s obzirom da si ga do kraja potrošila, znači da je jako dobar :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sam ti terminator za pudere u prahu, uvijek ih koristim tako da svih rjesavam do kraja :D
      trenutno trosim catrice all matt plus, vec sam ga pola potrosila, jako dobar puder i vise mi se svidja od rimmelovog, a ima normalnu ambalazu sto je puno prakticnije. jos jedan od mojih favorita je wet n wild coverall pressed powder. da se mene pita ja rimmel necu vise kupit, radje cu si ponovit jedan od ova dva navedena :)

      Izbriši
  4. Vidi kak si Rimmelić potrošila cijeeeelog :D ma ni mrvica nije ostala :)

    xo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. dokrajcila sam ga totalno :D kad vise nisam nista mogla hvatat kistom jer ostalo samo u rubovima onda sam jos izbola sa iglicom te djelove i potrosila do kraja :D ponosna sam na sebe :blush: :D

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...