Stranice

22. rujna 2014.

Kiko Infinity eyeshadow

Kako ste već navikli čitati o Kiko proizvodima kod mene, tako da nema problema ni da vam pišem opet o toj marki koju jako volim :) Kiko je talijanska marka koja se može kupiti u nekim državama Europe, a također i dostavljaju u Hrvatsku putem njihove stranice.
Danas vam predstavljam Kiko mono sjenila koja su po meni lu-di-lo! Koncept Infinity sjenila je takav da su napravljeni kako bi se po želji stavili u neku od Kikovih praznih paleta. Postoji čak 96 Infinity sjenila u ponudi, različitih tekstura. Kiko sa ovim sjenilima garantira postojanost i do 12 sati, nisam ih testirala toliko dugo ali postojanost na nekih 7-8 sati mogu potvrditi. Osobno imam 2 palete u koje stane po 4 sjenila, ovu što ću vam pokazati je ona u kojoj se nalaze 4 mat sjenila. Prazne palete se posebno kupuju i postoje različite vrste ovisno koliko sjenila želite staviti u nju. U mojoj drugoj paleti nalaze se 3 sjenila koja spadaju u Infinity+Sparkle kategoriju i jedno obično Infinity sjenilo u shimmer obliku. Ako želite da vam pokažem i tu, sobodno mi napišite u komentarima.
Palete su praktične, elegantne, možda malo pre glomazne i zatvaraju se na magnet. Unutar paleta nema ogledala jer je unutarnji dio poklopca namijenjen da se naljepe naljepnice sa brojem sjenila. Htjela sam si napraviti jednu malu paleticu u kojoj ću imati samo mat sjenila koja su mi uvijek potrebna, pa sam tako odabrala 4 mat smeđe nijanse.






Sjenila prilikom kupnje dolaze u samom okruglom pakiranju, spremna kako bi se stavila u neku od praznih paleta. Sa sjenilom se dobije dupla naljepnica koja se sa brojem sjenila odljepi sa poleđine i naljepi na unutarnji dio poklopca od palete, a druga ostane na sjenilu. Tako znate koji broj sjenila se nalazi u kojem dijelu palete. Vađenje i stavljanje samih sjenila u paletu nije problem jer pored svakog sjenila je rupica koja to olakšava.




Nijanse koje sam odabrala su 213, 239, 240 i 242. U gornjem redu nalaze se nijanse 239 i 213. Nijansa 239 je svijetla  hladna bež, a 213 je svijetla nježno ciglasta nijansa. U donjem redu nalaze se nijanse 242 i 240. Nijansa 242 je tamna hladna smeđa, a 240 je mrvicu svjetlija smeđa od 242. Sad ih možete vidjeti na swatchevima redom navedene.


Osobno ova sjenila ne mogu dovoljno nahvaliti, ona su čudo. Pošto imam Naked Basics mogu vam reći da ova Kiko sjenila opasno joj konkuriraju. Samo je dovoljno da sjenilo dotaknete prstom i već ima dovoljno boje na njemu. Sjenila su tako mekana, puterasta, a pigmentacija je izvrsna i stvarno se teško nalaze ovako pigmentirana mat sjenila. Pomalo se truse, ali realno, koja mat sjenila se ne truse? Svako sjenilo ima 2 g i cijena mu je 4,90 eura. Prava sitnica s obzirom na kvalitetu. Ukoliko tražite dobra mat sjenila nadam se da sam vam mrvicu pomogla pri odabiru jer nije lako odabrati nijanse preko web stranice. Također ovo nisu jedina mat sjenila jer ponuda je golema :) Ja sam svoje kupila u Kiko dućanu, pa sam usput swatchala još neke boje i mogu stvarno reći kako su i ostale teksture ovih sjenila također dobro pigmentirane. Prazna paleta se kupuje posebno, moja za 4 sjenila koštala je 4,90 eura. Ovdje na linku odaberete koju paletu želite i počnite ju puniti sjenilima po želji :)
Nije ni čudo da me Catrice absolut matt paleta razočarala nakon ovakvih sjenila koja su također sa cijenom u drogerijskom rangu i gdje sami možete kreirati svoju paletu sa bojama po vašem ukusu.

Kako vam se čine Infinity sjenila? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 12:

  1. od kika imam tek lakiće, nadam se da me nećeš zaraziti još i sjenilima, premda mi se sviđa ideja da sama složim svoju paletu :D

    OdgovoriIzbriši
  2. WOW!! Odlično izgledaju :D Zašto si napravila ovu recenziju, sad bih tako probala ova sjenila hehehe, a sjenila ovako i onako imam previše :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. haha, znam kako ti je i ja imam vec brdo toga, ali isprobavanje novih sjenila je uvijek jace od mene :P

      Izbriši
  3. rasturaš u recenzijama sjenila i paleta sjenila :D
    ovo mi se jakoo sviđa :D boje su super odabrala, sve su mi lijepe i nosila bi ih i po danu i po večeri :D
    super odabit :D i još jednom hvala na linku :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala i tebi <3 :)
      isla sam na to da odaberem univerzalne mat boje koje se uvijek mogu nositi, a takvih uvijek fali u kolekciji :)

      Izbriši
  4. Uf uf, prekrasna su ova sjenila! I ja sam ljetos u Kiko dućanu kupila jedno sjenilo iz ove linije, nježna mat taupe nijansa, izvrsna je i prekrasno se blenda. Vjerojatno ću sljedeći put uzeti još koju nijansu i, naravno, praznu paleticu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sam prezadovoljna ovim sjenilima, tek kad ih vidim u ducanu onako na okupu stvarno ne znam kojeg bih prije odabrala :) uzmi si jednu praznu paleticu i jos koju nijansu jer zbilja ova sjenila su odlicna :)

      Izbriši
  5. Joooj divno si složila ovu paleticu. Kao da sam je sama slagala :) Kiko ima baš odlične proizvode, za ok cijenu i jedva čekam da odem do Trsta da kupim par stvari sa wish liste :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...