Stranice

21. rujna 2014.

Makeup Revolution - I Heart Makeup - I Heart Chocolate palette

Danas vam predstavljam paletu koju ste već vidjeli u New in #2 postu, radi se o paleti I <3 Chocolate marke I <3 Makeup u sklopu marke Makeup Revolution. Mislim da vam je odmah jasno kako je ova paleta pravi mali dupe od Too Faced Chocolate Bar palete.
Vanjski izgled same palete je presladak, komad čokolade koji se postepeno rastapa :) Unutar palete nalazi se veliko ogledalo i 16 sjenila od kojih 6 mat i 10 shimmer. 





Sjenila imaju nazive koje možete vidjeti na slici.


Sada prelazimo na swatcheve koji su napravljeni po redovima.

U prvom redu nalazi se 5 nijansi. Prva nijansa je mat nijansa koja se totalno stopila s bojom moje kože, ako se dobro zagledate u sliku primjetit ćete ju :D Inače je duplo veća od ostalih nijansi u tom redu i lijepa je za mat highlight ispod obrve. Druga nijansa je mješavine smeđe i zelene boje, po meni je lijepa ali grozna, užasno se mrvi kao kreda i mrvice lete po svakuda, mislim da se njezin problem vidi i na swatchu. Treća je mat svijetlosmeđa nijansa, pigmentacija je solidna, samo sjenilo je puterasto i lako se blenda. Četvrta nijansa je slična drugoj ali se puno bolje i ravnomjerno nanosi, nije mrvičasta, a lijepe je smeđe i zagasite bordo boje. Peta nijansa je lijepa i puterasta tamnosmeđa mat boja.
Iz ovog reda kao naslabiju kariku izdvojila bih drugu nijansu, dok su ostale super.


U drugom redu imamo 6 nijansi. Prva je mat bež nijansa, solidne pigmentacije. Druga je prekrasna shimmer nijansa boje šampanjca. Treća je srednje smeđa mat nijansa. Četvrta je mat nježno roza nijansa koja ne znam čemu služi, nijansa je toliko bezveze da mi nije jasno zašto su ju uopće morali kopirati po TF paleti. Peta nijansa je shimmer ljubičasta koja malo zaostaje po pigmentaciji. Šesta nijansa je lijepa shimmer brončana boja sa crvenkastim odsjajem.
Iz ovog reda kao najslabiju kariku izdvojila bih četvrtu nježno rozu i petu ljubičastu nijansu koje su slabe po pigmentaciji i pomalo se niti ne uklapaju u priču o čokoladi. Ostale nijanse su super.

U trećem redu nalazi se 5 nijansi. Prva nijansa je shimmer brončana, jako slična zadnjoj nijansi u drugom redu, samo što ova ima zlatni odsjaj. Druga nijansa je lijepa shimmer zlatna. Treća nijansa je tamna shimmer brončana. Četvrta nijansa je lijepa bordo boja sa zlatnim šljokicama. Peta nijansa je duplo veća od ostalih u ovome redu, a radi se o shimmer bež-bijeloj nijansi.
U ovome redu sve nijanse su super i nema loših.

Paletu sam kupila na Makeup Revolution stranici, ovdje na linku, po cijeni od 7,99 funti. Sve u svemu ja sam jako zadovoljna ovom paletom, kako sam navela prije, jedino 3 nijanse su mi bezveze dok ostale su stvarno super. Mat nijanse su također za pohvalu. Paleta ukupno ima 22 g proizvoda i zbilja se isplati.

Jeste li isprobali ili planiate isprobati ovu  paletu? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 11:

  1. Sviđa mi se paleta, posebno nijansa Love Tom. Mislim da ću ju ipak preskočiti, imam već puno sličnih nijansi pa da ne gomilam :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja bi pojela ovu paletu :D Divne su boje!

    OdgovoriIzbriši
  3. prekrasna je paleta :D stvarno imaš predivnih , jesenskih boja na izbor :D
    posebno mi se sviđaju One more piece, Love torn, Plesaure Girl i What a way to go :D
    i imena mi se jako sviđaju :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. boje su zbilja divne, meni se svidja jer ima 6 mat nijansi, a one se tesko nalaze u paletama :)

      Izbriši
  4. Predobro mi izgleda ova paleta! Mislim da je vrijeme za MUR narudzbu :D

    OdgovoriIzbriši
  5. smeđih i neutralnih sjenila nikad dovoljno ;)
    ma mislim, rado bih je imala samo zbog te čokolade, ludo izgleda <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. slazem se, stvarno su si dali truda sa vanjskim izgledom :))

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...