Stranice

17. listopada 2014.

Empties #3

Danas na redu su potrošeni proizvodi ilitiga novi Empties post :)


Balea losion za tuširanje sa mirisom šumskog voća, 200 ml, nemam nikakvih primjedbi jedino se miris odmah nakon tuširanja gubi. Ostale šampone nemam jer moji doma kupuju uvijek zalihe Dove šampona pa se redovito priključim njihovom korištenju, jedino tu i tamo volim ubacit neki novitet za mene, pogotovo ovakve mirišljave Baleine šampone :)




Loreal Elseve arginine resist X3, regenerator sa kojim sam trenutno zadovoljna jer ga koristim uz istoimenim šampon kojeg se nisam sjetila sačuvati :P Trenutno tako izgleda moja rutina za kosu uključujući i Loreal Elseve total repair extreme kremu za kosu. Oba proizvoda sam već ponovo kupila i dalje ih koristim. Regenerator ima 200 ml, a krema 300 ml.



Moje najdraže gel-kreme za brijanje su upravo od Balee, cijena je odlična, a ja osobno nekako vidim da imaju bolju teksturu od npr. Gillete gela za brijanje. Radi se o trenutno potrošenom Balea Carribean dream gelu sa mirisom kokosa, 150 ml.


Moj trenutno najdraži piling je Balea uljni piling za tijelo, 250 ml, sa solju iz mrtvog mora i mirisom limunske trave. Prvo sam bila skeptična oko mirisa, ali ubiti on je tako lijepo osvježavajući, a sam piling ostavlja jedan uljni film na koži i nakon tuširanja, skroz mi se dopao taj rezultat. Već imam novog u upotrebi :)


Garnier mineral invisible je jedan od mojih najdražih dezodoransa, također sam ga imala u jednom prijašnjem Empties postu. Sada su im promijenili abmalažu pa kuglica stoji na gore, ne više na dole, ali su makar u novom ruhu jednostavniji i praktičniji za nositi u torbici. Dezić ima 50 ml.


Olay beauty fluid nourishing, dnevni fluid od 100 ml za osjetljivu kožu. Ovo mi je već druga bočica, samo prvu nisam imala kome pokazati jer tad još nisam imala blog :P Sa ovim fluidom družim se već godinu dana jer se brzo upija i na njega se BB krema bolje nanosi, zato se pokazao kao odlična podloga za makeu-up. Trenutno ga opet koristim ali u pakiranju od 200 ml. 


Mislim da za Eveline lak 8 u 1 već i ptice na grani znaju tako da o njemu ne moram previše govoriti osim da je najbolji lak ikad za rast i jačanje noktiju, služi mi kao baza za ostale lakove i mislim da sam zarazila i ljude oko mene s njim :D Nova bočica je već u upotrebi, a inače lak ima 12 ml :)


Aveo Flying kisses balzam za usne sam već imala u jednom Empties postu, ima 4,8 g proizvoda, bila sam kupila 2 komada u Mulleru pa eto potrošila sada i drugog. Tko voli da mu balzam miriši po Čunga Lungi a nije zahtjevan oko velike njege, evo pravog kandidata :)


Catrice All matt plus puder u prahu mi se pokazao jako dobar, lijepo zagladi kožu i drži ju mat nekoliko sati (ovisno o tome koliko masnu t zonu imate). Ima 10 g proizvoda i cijena je povoljna. Kupila sam si već jednoga za zalihu :)


Maybelline the Colossal volum' express maskara smokey eyes u crnoj boji, sadrži 10,7 ml proizvoda i veliku četkicu. Boja je prava intenzivna crna, jedino je problem što bi se redovito zapackala s njom i nakon nekog vremena bi mi se razmazala ispod donjih trepavica. Maybelline maskare su jedne od mojih najdražih maskara, samo više preferiram vodootporne verzije.


I sada jedna maskara koju sam zaboravila poslikati na skupnoj fotki, radi se o najpoznatijoj Kiko Ultra tech maskari ali u vodootpornom obliku, sadrži 7 ml proizvoda i nije mi se svidjela. Formula je suha, samo mi zaljepi trepavice, proizvod se ne rasporedi ravnomjerno po četkici nego na jednom dijelu bude komad suhe maskare, a drugi je prazan, osjećaj na trepavicama je kao da sam si plastelin stavila na njih... Užas. Ne kupujem nikad više.


Jeste li i vi probali koje od ovih proizvoda?

Kiss
Talisha

Broj komentara: 20:

  1. He, he, i ja sam baš napisala i objavila empties post, a u njemu se našao jedan proizvod kao i kod tebe, Balea gel za brijanje koji mi je bio odličan :D Garnier mineral invisible su mi dobri sezići, a najdraži mi je onaj svjetlo zeleni :D Balea piling planiram isprobati, ali nikako da dođe na red :D Eveline 8u1 obožavam :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. bas sam procitala tvoj post i vidjela balea gel za brijanje hehe, ja sam nastavila balea tradiciju pa sada trosim onog od breskve kojeg imala u zalihi :)

      Izbriši
  2. Obožavam Baleine pilinge i gelove za brijanje. :)
    Eveline 8 u 1 takođe koristim i stvarno je najbolji! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Uvijek je lijepo vidjeti dekorativu u postovima o praznim proizvodima :D Balein piling je toliko hvaljen i kupila sam ga nedavno, ali ga još nisam probala, jer ih imam već nekoliko u upotrebi. jedva čekam da stigne na red :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jer se dekorativa uvijek cini da je nepotrosiva :D bas me zanima kakav ce ti biti balein piling, jedva cekam cut misljenje kad ga probas :)

      Izbriši
  4. Vidim da ovaj Balein piling svi hvale tako da ću ga svakako uzeti idući put kad skoknem do dm-a :)

    OdgovoriIzbriši
  5. e ovaj Olay fluid i sama sam nekada koristila, i baš je bio zahvalan i kvalitetan proizvod.. nisam ga osjetila na licu, a lijepo je didratizirao :D
    Aveo balzam sam isto koristila,, baš ima fora miris :D
    Balea pjenu za brijanje iduću kupujem, nisam još koristila njihove :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. kod fluida mi se svidja sto se brzo upija i nekako mi bb krema ljepse sjeda na lice i stvarno ga vec godinu dana koristim kao podlogu za make-up :)
      aveo ima super miris :D pocni koristit baleine pjene za brijanje jer su odlicne sto se tice kvalitete i cijene :)

      Izbriši
  6. Šta je je Balea ima hrpu odličnih proizvoda koji su ultra jeftini...sad sam u fazi korištenja neki drugih gelova, šampona i losiona..ali kad se to potroši defitinitvno se vraćam Balei..Aveo labelo sam već imala, i miriši odlično..doduše nije mi toliko hidratizirajuće koliko moje usne zahtjevaju,a li može proći..i ovo od olaya moram bookmarkati da se sjetim uzeti i sebi xD i btw..svaka čast na čuvanju praznih proizvoda za post..ja se toga nikad ne sjetim, a mogla bih :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala, ma i ja zaboravim nesto sacuvat pa to zavrsi u smecu i tek kasnije se sjetim da sam trebala spremiti u posebnu vrecicu sa ostatkom. ni meni aveo balzam nije previse hidratizirao usne ali miris mu je genijalan :D a olay fluid je meni odlican, cijena je povoljna i trosim sada trece pakiranje, kupila sam si ono vece od 200 ml :D

      Izbriši
  7. Imam Loreal masku za kosu, samo onu iz žute linije. Eveline lak stvarno ne treba spominjati jer je odličan! Olay fluid imam moja mama, baš ću ga isprobati :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probaj olay fluid, ja sam prvo bila skepticna za njega al se druzimo vec godinu dana sad :)

      Izbriši
  8. Balea gelove za brijanje volim u svim verzijama, najljepše mi miriši onaj s borovnicom! Eveline lak je najbolji lak za rast i osnaženje (jel to riječ haha?) noktiju ikada valjda, no baš mi je žao što je pun formaldehida, to mu zbilja zamjeram. Catrice puder mi je odličan za matiranje, lijepo sjeda na kožu i drži dosta dugo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bas cu sljedeci put uzeti onaj od borovnice, trenutno trosim onaj od breskve sta imala u zalihi, ali balea gelove sigurno necu mijenjati :) znam da evelin nije bas najzdraviji ali mi toliko puta spasio nokte kao niti jedan drugi proizvod. bas mi je drago cuti da je jos netko zadovoljan sa catrice puderom :)

      Izbriši
  9. i balein gel za brijanje i piling su mi odlični :D
    blaženi evelin 8u 1, koliko je noktiju do sad spasio ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidim ima puno fanova baleinih gelova za brijanje :) a eveline je i mene puno puta spasio. Pred 2 mjeseca frendica me pita da sta koristim za nokte da mi tako rastu i preporucila joj eveline 8u1. Pred 2 tjedna se vidimo i dosla ona sa takvim kandzama da sam pala u nesvjest i govori ona spasio me tvoj lak, vidi koliki su mi nokti :D

      Izbriši
  10. Balein piling me razočarao jer mi je izazvao iritacije na koži :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajoj, onda on definitivno nije za tebe, steta jer vidim da ga dosta njih hvali :/

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...