Stranice

31. listopada 2014.

New in #4

Evo i mog četvrtog New in-a, pomalo je šareni kao što vidite :D


Za početak idemo prvo na tekućine koje sam čak isprobala već nekoliko puta :) Radi se o Mixa toniku za čišćenje lica koje ne ostavlja lice suho nego nahranjeno i mekano zahvaljujući glicerinu. Probala sam ga i mogu reći da je odličan, ostavi mi kožu tako divnom, mekanom, ne crveni se, ne zateže, ajme divota. Ovaj tonik sam uhvatila po nekoj mizernoj cijeni (19 kn) jer ga navodno povlače sa tržišta, pa ako je tko od vas je zainteresiran, svakako ga potražite. Druga stvar je Mixa dvofazni odstranjivač šminke kojeg sam također već probala i mogu reći da je prošao test kod mene, a imam izrazito osjetljive oči. Sjećate se mog hvaljenog dvofaznog odstranjivača od Garniera Essentials koji je moje malo blago, ali uskoro ću završiti njegove zalihe, tako da sam tražila neku zamjenu. Mogu reći da Mixa ispunjava moja očekivanja, lijepo čisti, ne peče me, odlična je, ali... da, ima 125 ml i skuplja je od Garniera koji ima 200 ml. K vragu!



Za mene nema veće sreće nego skupiti China Glaze lakove koji izgledaju kao bombončići :) Ova 4 ljepotana su iz kolekcije Sunsational: Sun of a peach, Neon & on & on, Bottoms up i That's shore bright. Slaba sam na China Glaze neonce i ne nosim ih samo po ljeti nego i po zimi :D


Lakić Essence 101 dalmations nisam mogla zaobići, cjenovno i količinski puno je bolji od L'orealovog. I sada jedna glupost, koju vjerojatno nikada neću staviti na sebe, ali tko zna, možda zatreba :D Pošto imam plavu kosu sinula mi ideja da bi ovaj Essence rozi puder za kosu bio super za eksperimentiranje, samo je pitanje kada? :D Puder je iz limitirane kolekcije Rock out!


A sada moje jedine podloge s kojima se družim već godinu dana i ne mislim ih mijenjati, pogotovo po zimi kada smo ja i Casper u konkurenciji. Ako netko traži svijetlu BB kremu neka slobodno pogleda ove Holika Holika BB kreme, već sam ih u više navrata hvalila. Ove dvije su još nove i prekrivene sigurnosnom plastikom :)


Moj prvi EOS balzam! Da vidimo koji vrag ima u tom balzamu za usne da je toliko popularan u cijelom svijetu... Danas sam ga testirala cijeli dan i mogu reći da priznajem, odličan je, zbilja dobro njeguje moje suhe i ispucale usne. Uzela sam miris Summer Fruit i mogu reći da nije baš neki i ne daje previše na voće, sljedeći put bih definitivno uzela drugačiji miris. Pakiranje ovog balzama je slatko ali bi moglo biti jako nespretno za nekoga tko ima tanje usne.


Urban Decay Naked Basics 2 paletu sam nabavila čim vidjela nekoliko dobrih recenzija, a ove taupe boje su me oborile skroz. Odlično se nadopunjuje sa Basics 1 paletom. 


A sad još malo šarenila :) Essence naljepnice za nokte su nešto preslatko... Ali stvarno! :) Jedne su neonske, a druge svijetle u mraku. Ove što svijetle u mraku sam već isprobala i zbilja svijetle :D Problem nastaje kod skidanja laka, naljepnica se doslovno zabetonira za nokat i tada počinju muke guljenja naljepnice sa nokta :D


Catrice Pure Shine colour lip balm već imam u dvije nijanse koja jako volim pa sam ulovila još jednu kada je Kozmo imao akciju od 40% na kozmetiku, ova nijansa je 030 Don't think just pink. Njihov miris je nešto zadivljujuće :)


China Glaze lakovi, UD Naked Basics 2 i EOS balzam kupljeni su preko stranice BeautyBay, a Holika Holika BB kreme kupila sam na e-bayu.
Nadam se da vam se svidio moj New in, slobodno mi pišite što ste vi sve pokupovali u zadnje vrijeme :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 17:

  1. Meni je ovaj dalmatinac lak presimpatičan i jako ga volim nositi :D A ovaj ljubičasti od CG, aaaa već ga duuugo želim!! Sad ako objaviš NOTD s njim ću sigurno pokleknuti u kupnji :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. to je jedina ljubicasta koja mi ulijeva nadu jer inace ljubicasti lakovi znaju biti skroz drugaciji na noktima od onoga sto su u bocici :D jucer su mi tek lakovi stigli, moram ih jos isprobati :) ma uzmi si ga, meni je ta kolekcija preodlicna taman po mom ukusu, zato sam morala pokupovati nekoliko komada :D

      Izbriši
  2. Predivan new in! CG, Naked... Zavidim ti :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Obozavam new in postove, uvijek hrpa slatkih stvari :D ovaj post mi djeluje bas nekako ljetno iako je ustvari vec skoro zima haha :D najvise mi se svidja naked basics, ali su mi super i lakovi, china glaze je bas kvalitetan :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hehe post je totalno sareni, tako se potrefilo :D po meni china glaze lakovi imaju stvarno najbolje boje sto se tice neonaca, i kvalitetni su :)

      Izbriši
  4. Pa lijepo si se ponovila :D Sve mi se sviđa, a lakići najviše :) Nisam nikada kupovala s BeautyBay pa me zanima jel se plaća poštarina i čija je to stranica, odnosno jel se mora paziti na iznos zbog carine?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) stranica je UK tako da nema brige oko iznosa. kad sam ja narucivala onda su imali besplatnu postarinu za posiljku bez broja za pracenje, sad sam vidjela da je ta postarina 2,50 eura a besplata je kada se predje iznos od 13 eura, evo sve na linku https://www.beautybay.com/delivery/

      Izbriši
  5. Sve mi se dopada. :) CG lakove obožavam! A ovaj essence puder za kosu mi deluje jako zanimljivo. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. haha puder za kosu mi se svidja ali jos ne znam kada i kamo bi to trebala isfurati :D to je tipicna stvar koju kupis i kazes mah neka stoji za neku priliku, nikad se ne zna :D

      Izbriši
  6. lijepe, lijepe stvarčice :D
    Holika Holika (skoro sam napisala Polika haha) me stvarno zanimaju :D
    želja mi je nabaviti si eos balzam :D
    A Naked Basics 3 me po slikama više privlači nego jedinica - uživaj u njoj :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. haha ti ju vec unaprijedila na trojku :D evo ti link sa e-baya gdje ja kupujem, za 5,99 dolara stvarno dobijes odlicnu bb kremu :) http://www.ebay.com/itm/Holika-Holika-Petit-BB-Cream-30ml-5type-Korean-cosmetics-/310755056472?pt=US_Skin_Care&var=&hash=item485a71db58
      probala sam essential, moisture i watery, imas preporuke za sve 3 :D

      Izbriši
  7. China glaze lakovi su mi pre pre predobri.. Eos balzame obožavam i zimi me spašavaju :) Ma sve je divno :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :) definitivno cu nabaviti jos koji eos balzam, nisam mislila da zbilja tako dobro njeguju :)

      Izbriši
  8. Nadam se skoroj recenziji Holika Holika BB kremica :)) i sama imam onu za masniju kožu,zaboravila sam kako se zove,a sad me baš mame i ove :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...