Stranice

28. studenoga 2014.

Moje Kiko palete sjenila

Ovo nije nikakav poučni post, dapače, ovo je post za sve znatiželjne osobe poput mene koje vole palete sjenila i uvijek rado pogledaju kakve i koje palete ostali imaju :)

Zato vam predstavljam moje carstvo Kiko paleta. Kiko kao marku sam vam spominjala sto puta i pričala vam o njoj, te kako se može kupiti online jer dostavljaju u Hrvatsku ili možete naći neki dućan u inozemstvu. Kako sam nekoliko mjeseci živjela u inozemstvu i stan mi je bio preko puta Kiko dućana, mislim da je bio najmanji problem skupiti nekoliko Kiko paleta uz ostale Kiko proizvode koje jako volim :)

Većina paleta je iz limitiranih kolekcija koje više nisu dostupne, ali možda vam ovaj moj post dočara koliko lijepe palete Kiko radi redovito u svojim limitiranim kolekcijama pa se odvažite kupiti koju iz nekih budućih kolekcija :) Zanimljiva stvar kod Kiko paleta je njihova praktičnost, ljepota samih boja i ogledalo koje se redovito nalazi u paletama.
Neke palete možda izgledaju slabo korištene ali to je do slika i svijetla na njima, a i zato jer neke imam duže, a neke kraće pa polako dolaze na red :)

Ovdje su sve moje palete na okupu otvorene :)




Ovdje su sve palete na okupu zatvorene :)


Kao što vidite Kiko se jako trudi kod dizajna svojih paletica iz limitiranih kolekcija, svaka kolekcija zna biti posebna na svoj način :) Iako znam da su bile limitirane, ipak ću vam napisati imena paleta i kolekcija pa možda nađete koju na forum.hr-u, na e-bayu ili negdje :)

Prve tri palete spadaju u istu limitiranu kolekciju koja se zove Dark Heroine, nazivi paletica su: 01 Lounge warm tones, 02 Street taupe variation i 03 Bright night lights. Kombinacija su mat i shimmer sjenila.


Sljedeće su palete koje sam sama napravila, u prvoj paleti nalaze se 4 mat Infinity sjenila o kojima sam pričala u ovom podužem postu :) Nijanse u pitanju su: 213, 239, 240 i 242. Druga paleta se sastoji od jednog Infinity shimmer sjenila i 3 Infinity+Sparkle sjenila, nijanse su: 205, 400, 401 i 403.


Druge dvije palete su zbilja prekrasne, što zbog samih boja u paleti, što zbog vanjskog pakiranja. Radi se o paletama iz limitirane kolekcije Colours in the World, a nazivi paleta koje posjedujem su: 01 Peach Lake i 02 Generous Earth. Palete su kombinacija mat i shimmer sjenila.


Sljedeća na redu je paleta iz limitirane kolekcije Boulevard Rock naziva 02 Addictive Song, o ovoj paleti sam napisala zasebni post pa ga možete naći ovdje na linku. Paletica je mala, kompaktna, praktična i kombinacija je mat i shimmer sjenila.


Zadnja paleta, a ujedno je i moja najstarija Kiko paleta koju zaboravila slikati izbliza ali ju možete naći na ovoj slici skroz gore na vrhu, srebrne je boje i ima 4 kvadratna sjenila toplih nijansi. Paleta je iz limitirane kolekcije Lavish Oriental naziva 02 Sensuous Burgundy.


Sviđaju li vam se paletice? Imate li i vi koje palete sjenila iz nekih Kiko-vih limitiranih kolekcija? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 16:

  1. Najviše mi se sviđa Lounge warm tones.
    Lijepa kolekcija:)

    OdgovoriIzbriši
  2. dizajn paleta je krasan..definitivno stavljam na wish listu neku iz budućih limitiranih kolekcija :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. zbilja se trude oko tih limitiranih kolekcija :) u principu ja sam svoje vecinom sve kupila na snizenjima jer Kiko svako toliko izbaci neku novu limitiranu kolekciju, a stara ide na snizenje onda :)

      Izbriši
  3. Prekrasne su sve redom, neznam koja mi je ljpša :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Prekrasne su ti palete. Ja uvijek u Kiku na kraju kupujem ruževe i lakove i skroz zaboravim na sjenila i palete. Ne želim ni pomisliti što bi bilo da živim preko puta Kika :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) ja uvijek kupujem sjenila, lakove, rumenila... nisam neki fan ruzeva ali njihova ultra glossy stylo mi pasu jer su njeznja :)
      haha, e to zivljenje preko puta Kiko ducana me kostalo, jer sam stalno bila unutra i rijetko kada izasla praznih ruku :D

      Izbriši
  5. prekrasne palete s posebnom kombinacijom zanimljivih nijansi :D
    definitivno će i Kiko doći na red za narudžbu kod mene :D :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) i stvarno vrijede, imaju odlicnih mat i shimmer nijansi :)

      Izbriši
  6. Ajme slinim :) Predivno mi izgledaju paletice tako na okupu :D Nisam probala još ništa od Kiko kozmetike, ali voljela bih :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nemoj samo sliniti nego prvom prilikom probaj koju kiko stvarcicu :D stalno znaju imat neke popuste, npr. jos danas imaju na njihovoj stranici 30% na sve, produzeni black friday :)

      Izbriši
  7. ajme meni, sad ću slinit još i za ovim paleticama *,*

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...