Stranice

2. studenoga 2014.

Trenutni favoriti #3

Zadnji post o favoritima je bio prije više od mjesec dana, pa je red da vam pokažem ono što mi je redovito bilo u upotrebi u zadnje vrijeme. 


Prva na redu je Essence krema za ruke sa mirisom vanilije i cimeta, totalni sam sucker na cimet tako da ova krema je odmah morala biti moja :D Ako ste ikada probali Essence kreme za ruke znate  da su jako dobre, brzo se upijaju i nisu masne, a redovito izlaze sa zanimljivim mirisima :)




Paleta sjenila koju u zadnje vrijeme stalno koristim je MUR - I <3 Makeup - I <3 Chocolate. Najčešće sam koristila mat sjenila iz nje. Ovo je stvarno dobra paleta za sve koji vole ovakve zemljane nijanse. O njoj možete čitai ovdje na linku.


Druga stvarčica od MUR - I <3 Makeup ekipe je I <3 Definition paleta za konturiranje. Po slici se vidi da sam najviše koristila rumenilo koje mi odlično dođe kada sam u žurbi :) O paletici ste mogli čitati ovdje na linku.


Lak za nokte koji me totalno oborio s nogu je P2 - 010 Little princes, bila sam ga pokazala u jednom starom new in postu. Kistić laka je odličan, nijansa fantastična, kremasta, čak sam ga nekoliko puta samo jednom nalakirala i izgledao je super.


ELF Eyebrow kit u nijansi Ash mi je odličan preko dana i kada sam friško ofarbana. na slici je ispao mrvicu malo svijetliji od stvarne  nijanse. Inače kada mi malo izrast naraste onda ga ne koristim više, nego idem na tamnije Ash nijanse, kao npr moja voljena Kiko olovka za obrve 04 ili Kiko sjenilo br 122.


Puder u kamenu koji koristim u zadnje vrijeme je Wet n Wild Coverall pressed powder u nijansi E821B Fair. To mi je već drugi koji trošim i zadovoljna sam s njim. Vjerojatno ćete ga vidjeti u sljedećem Empties postu :)


Pošto je naglo zahladilo, pa je tako i moje lice odmah reagiralo sa nekim suhim djelovima, koristim Holika Holika BB kremu Moisture verzija koja je malo hidratantnija od ostalih Holika Holika BB krema koje imam. 


Za kraj jedan proizvod za usne koji nosim na dnevnoj bazi, radi se o Catrice Beautifying Lip Smoother u nijansi 020 Apricot Cream.


Koji su vaši trenutni favoriti? Imamo li kojeg zajedničkog favorita? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 16:

  1. Svaki put zaslinim kad vidim ovu paletu :D I lakić mi je jako lijep :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Imam tu bb kremu i obozavam je, odlicna je

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. lijepo je cuti isto misljenje :) ova moisture je bas nekako za hladno vrijeme :)

      Izbriši
  3. premda mislim da imam dovoljno sjenila i paleta, svaki put proslinim kad vidim ovu čokoladnu... uvjetovani refleks valjda ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nije skupa a odlicna je paleta, zbilja vrijedi, tako da si ju mozes slobodno naruciti i vise neces sliniti :P

      Izbriši
  4. Imamo zajedničkog favorita - MUR Chocolate paleta, i ja ju obožavam i koristim gotovo svakodnevno. I P2 lakovi su odlični, nemam ovu nijansu koju ti imaš, ali čini mi se baš krasnom. Primjetila sam inače da su svi njihovi lakovi lijepo kremasti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nisam mislila da cu ju toliko koristiti, a na kraju uvijek za njom posezem :) p2 lakovi imaju tako lijepe boje, sad mi je zao sto ih nisam vise pokupovala :(

      Izbriši
  5. kod tebe uvijek naletim na neku novu, zanimljivu paletu sjenila :D ova mi se jako sviđa, zbog smećkastih, neutralnih nijansi :)
    p2 lak mi izgleda jako lijepo :)
    svaka čast što si potrošila Wet n Wild puder :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Divne favorite si izabrala :D Imam ovu Essence kremu i obožavam je, miris je predivan :) Paleta čokolad mi se jako sviđa i čekam recenziju Holika BB kreme :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) svidja mi se sto essence uvijek cimet koristi za svoje kreme za ruke :) holika holika bb krema je tipicna korejska krema, gusca i malo pigmentiranija od nasih ovdje, divnog mirisa i srednje prekriva. ova moisture verzija je malo hidratantnija od ostalih i pase mi bas za zimu, a za 6 dolara di cu bolje :)

      Izbriši
  7. Super mi izgledaju svi proizvodi, ali me ova paletica senki najviše privlači. :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Kada god udjem na tvoj blog, ne izlazim 10 minuta :D MUR je sjajan brend po meni, i tako bih probala neku njihovu paletu, šteta pa ne mogu ovde da ih kupim. :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. haha :D :D
      odlicne stvari imaju, jesi probala sa njihove sluzbene stranice, znam da od tamo svugdje salju? ja uvijek uzimam sa njihove, nikad sa pande http://www.makeuprevolutionstore.com/index.php/

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...