Stranice

26. studenoga 2014.

Vivo Blush & Highlight face palette

Marka Vivo je inače proizvod iste kozmetičke kuće kao MUA - Makeup Academy, vjerojatno ste naletili na tu marku do sada, a ako niste prilažem njihovu web stranicu sa nekim zanimljivim stvarčicama i povoljnim cijenama. Što se tiče akcija, Vivo je nekako više darežljiviji od MUA-e jer redovito imaju free shipping ili snižene cijene nekih proizvoda. Jednom sam se zainteresirala, iskoristila free shipping i napravila narudžbu sa nekoliko stvarčica za lice i usne i u globalu sa svime sam zadovoljna. 

Zato vam danas predstavljam trio palete za lice pod nazivom Blush & Highlight face palette. U svakoj paleti nalazi se kremasto rumenilo, u sredini je rumenilo u kamenu i zadnje je pečeno rumenilo koje služi i kao highlighter.
Sa stražnje strane napisali su upute da se sva tri proizvoda mogu koristiti zajedno tako da se prvo stavi kremasto rumenilo, na njega rumenilo u kamenu i za dodatni zdravi sjaj se može preći preko svega sa pečenim rumenilom. Meni je to malo too much pa koristim svakoga posebno :D



Prva na redu je paleta sa prekrasnim koraljnim i breskvastim nijansama imena What's Mine is Mine. Unutar palete svako rumenilo ima svoje ime: krem rumenilo je Tease, rumenilo u kamenu je Secret, a pečeno rumenilo Affair. 
Druga na redu je paleta naziva Show Me Yours and I'll... sa ružičastim nijansama i nekim 'rose gold sa malo više zlatnog' pečenim rumenilom. U ovoj paleti rumenilo u sredini je potpuno mat, dok u prijašnjoj paleti ima sitni shimmer u sebi. Nazivi rumenila su: kremasto rumenilo je Brazen, rumenilo u kamenu je Pursue, a pečeno rumenilo Caspture.



Evo i slike swatcheva :)
Kremasta rumenila su jako nježna i mekana na doodir, a pečena rumenila se mogu koristiti i kao sjenila jer su jako lijepa i sjajna.



Možete ih naći na ovom linku po cijeni od 3,49 funti što je odlična cijena za ovako dobar proizvod. Obje palete sadrže 9.5 grama proizvoda. Stvarno nemam zamjerki za ova dva proizvoda, ja ih jako volim, što zbog boja i pigmentacije što zbog praktičnosti same palete.

Sviđaju li vam se ove dvije palete rumenila? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 8:

  1. Nisam nikad čula za ovaj brend, ali si me baš zainteresirala za njih :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hehe :) probala sam ove palete, pecena rumenila, peceni bronzer, stain lip crayon i lacquer lipgloss, za te stvari potvrdjujem da su dobre :)

      Izbriši
  2. Ambalaža mi nije privlačna,ali sama rumenila su lijepa :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hehe ambalaza je tipicna ona plasticna :) i mene su privukle boje rumenila :)

      Izbriši
  3. također nikad nisam čula za navedenu marku, ali si me definitivno zaintrigirala :) stvarno lijepo izgledaju rumenila :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Također nisam čula za ovu marku, ali hvala ti što si nam ukazala na nju :) Cijena je ok, a rumenila su mi predivna :D

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...