Stranice

4. prosinca 2014.

Wet N Wild Comfort Zone

Za Wet n Wild pretpostavljam da ste svi već čuli jer se u manje od godinu dana ova marka našla i na hrvatskom tržištu, točnije u DM-u. Radi se o marki kvalitetne kozmetike za pristupačnu cijenu, svrstala bih ju negdje uz bok Catrice kozmetici. Njihove palete su već planetarno popularne, zato ću vam danas predstaviti jedinu njihovu paletu koju imam, jer me jedina privukla svojim bojama, a to je Comfort Zone.

Paleta je napravljena od plastične ambalaže i unutra ima 8 sjenila, sve po cijeni od 48.90 kn. U ambalaži se nalazi dvostrani aplikator, a sama paleta ima sigurnosnu ljepljivu trakicu pa ste sigurni kako paletu prije vas nije nitko otvarao. 
Sjenila su podijeljena u dva reda, lijevi red je više neutralniji od desnog koji bi bio više za večernji look. Sva sjenila su označena imenima Browbone, Eyelid, Crease i Definer. Na pakiranju piše da su sjenila dugotrajna i ne skupljaju se u pregibu kapka. Ja to mogu potvrditi, ali nisam ih nikada nosila bez baze za kapke.






Sva sjenila u paleti su shimmer, a pigmentacija im je odlična. Swatchevi na slikama napravljeni su bez ikakve baze ispod.

Prva na red dolazi lijeva strana palete sa neutralnim tonovima, sva 4 sjenila su jako lijepo pigmentirana, jedino je prva zlaćana nijansa možda malo manje pigmentirana, što je ustvari i ok jer ona služi za osvjetljavanje unutarnjeg kuta oka i kao highlighter ispod obrve.


Desna strana palete sadrži nešto intenzivnije nijanse koje su također pigmentirane osim zadnje Definer koja je duochrome nijansa, drugačije teksture i malo se teže nanosi. Baza joj je smeđa, a odsjaj je zelene boje.


Sve u svemu ovo je jedna odlična paleta, uzela sam ju zato jer su mi se boje jako sviđale, baš su one koje volim i za tu cijenu i pigmentaciju nisam požalila.

Jeste li isprobali ovu paletu?

Kiss
Talisha

Broj komentara: 14:

  1. imam je i ja, boje su divne ali nisam još pisala o njoj, moram i to naravit ali kisa mi nikako neide u prilog zbog slika

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. boje su zbilja krasne, cak mi je najzanimljivija ova taupe browbone boja u drugom redu :) ja sam svoju stigla poslikati prije 2 tjedna kad se pojavilo sunce jedan dan, pocela je sezona kada sunca nema ni za lijek :D

      Izbriši
  2. Sviđaju mi se takvi zemljani tonovi. A i cijena je jaaako dobra :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. kvaliteta i cijena jaaako doobre, kupuj ako nemas :D

      Izbriši
  3. Šteta što u BiH nemamo wet n wild :(

    OdgovoriIzbriši
  4. lijepa mi je :D pogotovo nijansa Definer u drugom stupcu <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. lijepa je i bolje se nanosi kistom jer na prstu mi je ostala skoro sva zelena boja :D za ostale nemam zamjerki :)

      Izbriši
  5. Imam ju i obožavam ju :D Zamjeram joj jedino lošu ambalažu jer me je strah da će mi popucati, ali to je jedna druga priča. Najdraže sjenilo mi je Definer iz drugog stupca i ja ju zovem kukac nijansa jer me to presijavanja asocira na one velike smeđe bube čiji se oklop presijava u zeleno i ljubičasto :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahaha uz tvoj opis doslovno sam u glavi dobila odmah sliku tog kukca :D meni je nijansa browbone iz drugog reda wow, opcinila me :D

      Izbriši
  6. Ah, zavidim vam što imate i Catrice i W'n'W :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja vam zavidim na NYX-u, China Glaze... opcenito na Alexandar cosmetics ducanu, smrc :( nikad zadovoljni :D

      Izbriši
  7. Nisam ju uzela, svaki put kad sam pred WnW policama suzdržim se jer mi zbilja ne treba, imam većinu takvih nijansi u drugim paletama.. No, jednostvano me uvijek privlači, možda pokleknem ipak :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja isto imam brdo drugih paleta ali sam ju ipak uzela, rekla sam sama sebi da cu probati samo jednu wnw paletu, iako ih imaju puno i sve lijepe na svoj nacin :)

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...