Stranice

19. siječnja 2015.

Empties #5

Evo napokon i mog novog Empties posta sa svim stvarčicama koje sam se sjetila spasiti :D




Počnimo prvo od ovih velikih bočica :) Balea gelove za brijanje obožavam i samo njih koristim jer su mi puno bolji od bilo kojih drugih i cijena je super. Ovaj gel je sa ekstraktom breskve, znam da više nije dostupan ali kojeg god da uzmete nećete pogriješiti, ja sad trošim onog od borovnica :)
Loreal Elseve Arginine Resist X3 je šampon kojeg koristim već godinu dana, također koristim i regenerator iz iste linije. Rijetko kad mijenjam šampone i dajem se u isprobavanje ostalih jer kad tako radim onda dobijem perut, tako da se držim jednog šampona dokle god mi ga se kosa skroz ne zasiti. Evo ovih godinu dana ovaj šampon dobro funkcionira, ne mogu reći da mi je kosa jaka od njega jer pijem Fitoval kapsule tako da ja u te magične šampone slabo vjerujem, ali nakon što operem kosu oni je lijepa, mekana, čista i solidna :)
Loreal Elseve Total Repair je maska za kosu, stvarno je praktična ovako u tubici kao šampon i bila mi je dobra, nakon nje je kosa stvarno bila posebno mekana ali sad o nekom magičnom ojačanju ne mogu pričati kao što je navedeno na pakiranju jer ja ga nisam osjetila :D
Evo spasila sam jedan šampon za tuširanje, iako su nam doma uvijek Dove šamponi na tapeti, slučajno se našao kod mene i jedan FA kojeg sam dobila u nekom poklon paketu. Na pakiranju piše da je za tuširanje i brijanje ali ja ga nisam koristila za brijanje jer mi više pašu Balea gelovi za to. Nakon tuširanja koža je mekana, miris je super i imam pohvale za ovaj šampon :)



Holika Holika BB krema Watery je trenutno ona koju sam potrošila jer sam ju koristila cijelo ljeto i jesen zbog toga što je laganija od ostalih koje sada koristim, a o njima možete čitati ovdje na linku.
Mixa krema za ruke sa 30% glicerina i zobenog mlijeka namijenjena suhoj koži je stvarno odlična kremica i dugo mi je trajala upravo zato jer je jako malo potrebno kako bi nahranila cijele ruke.
Ebelin aceton u nekom džepnom izdanju, nije baš nešto ali je dobar dok putujete pa vam je ova mala mjerica dovoljna ukoliko ne želite ići negdje bez acetona.


La Roche-Posay Cicaplast balzam za usne je balzam najodvratnijeg okusa ikad! Znam da se balzam ne jede ali uvijek ćete osjetiti njegov okus koliko god se trudili izbjeći ga. Formula je ok, balzam nema boju, piše da je bez parabena i parfema, meni osobno ne njeguje dovoljno, draži su mi EOS balzami koji su mi trenutno stvarno najbolji. Ovaj primjerak sa slike zove se Summer Fruit i pred kraj stvarno postane nezgodno stavljati balzam ali snašla sam se svakako :D


Evo još jednog Christina Aguilera parfema u mojem empties postu, što ću kada ima stvarno dobre parfeme, ovaj na slici je Secret Potion od 50 ml. Zadala sam si da moram potrošiti sve parfeme kojima sam došla do pola i po mojim empties postovima mogu reći da pali, jest da je dosadno stalno koristit isti parfem ali sve to nadoknadi kasnije oduševljenje kada ugledate praznu bočicu i to pogotovo ovakve od 50 ml :D


Napokon sam potrošila ELF Complexion Perfection puder u kamenu koji imam već dugo. Čak nije bio problem u njemu nego sam isprobavala još neke druge pudere u kamenu i onda bi ovaj išao na poček iako je već imao rupu u sredini. Tako sam ga se jednog dana uhvatila i odlučila dokrajčiti. Ovaj puder je inače u 4 boje pa to u originalu izgleda ovako ali kada zavrtite kist po njemu dobijete lagano bjelkastu boju koja se na koži ne vidi i bitno je samo da ne pretjerate sa količinom. Puder je dobar, lijepo matira i sličan je Essencovom bijelom puderu All About Matt.



I za kraj su ostale moje najdraže Balea maramice za skidanje obične i vodootporne šminke, namijenjene su osjetljivoj koži, te Balea blazinice koje su jeftine a odlične.


Jeste li koristili koji od ovih proizvoda? Što ste vi trošili u zadnje vrijeme?

Kiss
Talisha

Broj komentara: 13:

  1. Osim EOS balzama, nisam koristila ostale proizvode s tvoje liste. Eos balzam mi je fantastičan i definitivno planiram kupiti još koji ;).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i meni je, definitivno ga ne mislim mijenjati sa nekim drugim balzamom do daljnjega :D

      Izbriši
  2. Ja nisam probala ništa s tvog popisa, osim možda Fa za tuširanje. No, zanimaju me jako ti EOS balzami, svi ih hvale ali nisam sigurna da li bi mi dali jednaku njegu kao i Melem, jer to je jedino što je dovoljno hidratantno za moje usnice :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni je melen malo premasan i ne upija mi se dovoljno, vjerojatno je to do mojih usnica, a eos mi je odlican jer hidratizira a ne sjajim se kao sa ostalim balzamima, a stvarno sam isprobala sve i svasta :D

      Izbriši
  3. Nevjerojatno, ali ništa od navedenih proizvoda nisam probala :)!! Svaka ti čast na potrošenom Elfovom puderu!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Super mi je kad se potroši nešto od dekorative :D Ja sam isto pri kraju s puderom, ali eno novi već čeka u pripremi da ga otvorim ^^

    OdgovoriIzbriši
  5. Svaka čast na potrošenom puderu, odlični emptiesi :D

    OdgovoriIzbriši
  6. I ja sam potrošila Mixa kremu i već sam kupila novu, odlična je. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. imam mixa kremu za suhe dijelove tijela a prakticki je ista kao ova za ruke pa nju stavljam i na ruke otkad ovu potrosila :)

      Izbriši
  7. Nisam nista koristila od ovog, ali eto lijepo je vidjeti sto su drugi sve koristili, ovi eos balzami su posvuda u zadnje vrijeme i valjda cu ih morati i ja naruciti :D dekorativu skoro nikad ne uspijem potrositi, ali nadam se da cu i tom jednom doci na kraj :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) definitivno si naruci koji eos, preporodit ces se :D
      ja u svakom emptiesu imam po jedan potroseni puder u kamenu, ipada kao da ih jedem za rucak :D bitno je samo neko vrijeme koncentrirati se na jedan isti proizvod i potrosit ce se (govorim npr za parfeme i pudere, sjenila malo teze ipak :D)

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...