Stranice

16. travnja 2015.

Sleek paleta - Del Mar Vol.2

Kada Sleek izbaci neku novu paletu nema sretnije osobe od mene :D Prošle godine Sleek je izbacio paletu Del Mar Vol.1, nakon nje su se svi pitali kad će njezina nasljednica i za nju je trebalo točno godinu dana. Pošto me Vol.1 nije previše zanimala, jednostavno boje nisu bile po mojem guštu, ali kad sam vidjela da izlazi Vol.2 morala je biti moja :D


Ova paleta jednostavno zrači ljetom i svim bojama koje u to doba možemo vidjeti, od sunca, mora, pijeska, zalaska sunca itd... Sleek-ova limitirana pakiranja su inače prekrasna, tko bi reko da mogu u jednu kartonsku kutijicu toliko buljiti :D







U paleti se nalazi 12 sjenila, od toga 5 shimmer i 7 mat nijansi. Od 5 shimmer nijansi 2 nijansi su kao polu-shimmer, imaju shimmer na vrhu ali kada se swatchaju shimmer se gubi na sjenilu, to su nijanse San Antonio i Spotlight.

Nazivi svih nijansi su: Loco, San Antonio, Ibiza Rocks, Zoola, Pura Vida, Spotlight, Pearl, Ushuaia, Puro, Bora Bora, Ocean Beach i Siesta.


Svi swatchevi napravljeni su bez ikakve baze, tako da je kod ove palete baza obavezna stvar ispod svih sjenila, a ispod žarkih sjenila možete staviti bijelu bazu (npr NYX Milk) ili neku kremastu i biti će intenzivnija.

Loco - breskvasto-zlatna shimmer nijansa
San Antonio - breskvasto-narančasta nijansa, nakon upotrebe gubi shimmer
Ibiza Rocks - mat žuta nijansa
Zoola - shimmer zlatna nijansa
Pura Vida - mat zagasito zelena nijansa
Spotlight - shimmer siva nijansa, nakon upotrebe gubi shimmer


Pearl - shimmer bijela perla nijansa
Ushuaia - mat svijetlosmeđa nijansa
Puro - mat svijetla lila nijansa
Bora Bora - mat tirkizna
Ocean Beach - mat tamnija tirkizno-zelena nijansa
Siesta - mat tamnosmeđa nijansa


Sva sjenila se lijepo nanose, puterasta su, najslabije pigmentirana sjenila su San Antonio i Ibiza Rocks. Shimmer nijanse su lijepe te kombinacija boja u cijeloj paleti je jako dobra, većina sjenila si paše međusobno. Jedino bih izbacila nijansu Puro (lila nijansa koja nije čak ni loše pigmentirana s obzirom koliko je svijetla i stopi se s kožom) i umjesto nje stavila onu standardnu Sleek-ovu crnu nijansu, jer mislim da je ta lila nijansa zbilja nepotrebna u ovoj paleti. 
Nije jedna od najboljih Sleek-ovih paleta koje sam probala, možda zbog količine mat nijansi, vjerojatno da je bilo više shimmer nijansi bi i pigmentacija bila bolja. Ali sve u svemu dobra paleta za proljeće i ljeto :) 
Paletu sam kupila na Sleek-ovoj službenoj stranici.

Sviđa li vam se ova paleta? Planirate li ju kupiti? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 19:

  1. Predivna je <3 Ja sam si ju kupila i swatchala i joj, divim joj se cijelo vrijeme, ambalaži također, nikad ju neću baciti xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni su ove shimmer nijanse tako lijepe, pa onda tirkizne, pa smedje, ma sve u svemu divna je :)

      Izbriši
  2. Divna, divna, divna je, boje su baš proljetne. :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Nisu moje boje, ali lagala bih kada bih rekla da nije divna!

    OdgovoriIzbriši
  4. Nijanse su stvarno lijepe, al uz moju suzdržanost kad stvarno treba staviti neku jaku boju na kapke - znam da ne bi bila često korištena! :( Sleek palete inače obožavam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hehe, mozda bis se trebala koji puta odvazit za malo lude boje na kapcima? :D

      Izbriši
  5. Boje su stvarno prave letnje, ali se ja tu nešto ne pronalazim. :D Inače sam dobila prvu Sleek paletu i oduševljena sam. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. oohoo, koja je? vjeruj mi kad krenes sa sleek paletama - pokupovat ces ih sve na kraju :D

      Izbriši
  6. Krasna je stvarno, ali fali joj neka dobra roza boja :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe trebala je bilo koja biti umjesto ove lila boje :D

      Izbriši
  7. Prvo mi nije bila zanimljiva uopce, pa su mi se svidjele dvije boje, sad mi se vec svidjaju cetiri, do kraja ljeta cu je ocajnicki zeljeti :D
    Stvarno ima par vrlo upecatljivih boja. Sad ocekujemo neki look sa paletom ;)

    OdgovoriIzbriši
  8. donji red su mi sve odreda super... ali imam sleek curacao sa sličnim plavo-tirkiznim nijansama pa ću ovu preskočiti :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Baš zrači ljetom, lijepo si to rekla :) Predivna mi je! I još jedna na Sleek wishlisti, da dobijem na nekakvom lotu potrošila bih pola na Sleek valjda :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ajme ovaj sleek je zlo, kad ga krenes kupovati ne mozes stati vise :D

      Izbriši
  10. Baš je lijepa kombinacija boja, šteta što je pigmentiranost malo lošija, no dobro, nije to ništa što baza ne može riješiti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pigmentacija steka malo gornjem redu, tocnije narancasta, zuta i siva su slabije pigmentirane, dok donji red je wow :)

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...