Stranice

4. lipnja 2015.

Proizvodi koji su me razočarali #2

Evo i drugog posta proizvoda koji su me razočarali :)


Neutro Roberts Derma Zero 0% je dezodorans bez štetnih sastojaka koji je na prvu djelovao zbilja obećavajuće. Miris mu je nježan i ugodan, no ovaj dezodorans ne čini ništa po pitanju zaštite od neugodnih mirisa, što je najbolje ovaj dezodorans kao da radi upravo ono suprotno, potiče neugodne mirise još više.



Essence I <3 Rock Gloss Eye Pencil je mekana i super crna olovka za oči. Pigmentacija joj je odlična, no problem je što je vrlo masna i razmazuje mi se. Pokušala sam ju koristiti na sve načine i već bi mi se razmazala malo nakon stavljanja. Odlučila sam ju koristiti na kraju kao bazu za smoky eyes, no i ovdje se nije pokazala dobrom, na mojim masnim kapcima jednostavno se rastopi sa svim sjenilom preko i to onda izgleda grozno, tako da ju ne mogu više uopće koristiti.


Rosal Lip Balm u nijansi Flash Nude bi trebao biti kao neka vrsta balzama u boji kao Maybelline Baby Lips, ali ovo je više kao ruž. Daje boju, ali ne njeguje ništa, očekivala sam makar malo njege a kad ono još više mi isušuje usnice.


I <3 Makeup Lip Lava u nijansi Tremor je pravi kriminal za mene. Ova vrsta tekućeg ruža čak sam po sebi nije loša, ne traje dugo na usnama, efekt je lijepi ako ne pričate previše i ne mrdate ustima puno ali ova nijansa je takav trash da sam se prepala prvi put kad sam ga nanijela pred ogledalom, mislila sam da vidim Nicki Minaj. Po ambalaži je djelovala kao nježna roza nijansa prikladna za sve prilike, a kad ono šok!


Denk Mit roll-on za fleke je stvar za koju sam čula samo hvalospjeve. Ja sam ga iskoristila na crnom boleru koji je imao laganu flekicu od dezodoransa, po uputama sam ga nanijela na to mjesto i ubacila u mašinu. Flekica je postala flekurina jer je roll-on pustio svoju bijelu boju i sve se zaljepilo, a bolero je iz mašine izašao šest puta gori nego prije. Stavila sam toćat bolero u lavor i onda opet oprala u mašini i te dodatne bijele fleke od ovog roll-ona se nisu makle. Na kraju je bolero završio u smeću. Znam da ovo čudo nije kozmetika ali sam ga htjela uvrstiti ovdje kao upozorenje jer umjesto da spasim i poboljšam nešto, komad robe mi je završio u smeću.


Što je vas razočaralo u zadnje vrijeme? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 18:

  1. Ajme dobro da sam vidjela za ovaj roll on za mrlje! Baš sam ga mislila kupiti jer si često uprljam košulje olovkom za usne ili ruževima pa ih trebam oprati 2-3 puta da se skine mrlja D: Odustajem od kupnje, ne isplati se riskirati :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. imam onaj njihov sapun ali mi sluzi sa prat kistove pa sam si rekla kupit cu si ovaj roll-on da bude za robu, kad ono samo mi unistilo sve, napravio je neke cudne bijele masne mrlje koje nakon 1 rucnog pranja i 2 u masini nisu otisle, jos na crnom boleru, ono omg. radje uzmi vanish ili tekuci ariel za mrlje sa njima ce ti sve otici :) (obavezno ih kupi u mulleru ili dm-u jer su proizvedeni u njemackoj dok u drugim ducanima imaju iste proizvedene u poljskoj koji nisu na razini onih iz njem)

      Izbriši
  2. CAO NICKI MINAJ, TOTALNO SI MODERNA MACKO... <3 hahahahahhaha.... ako ista mrzim to su te glupe-isprane-upadljive-mrtvacke boje na usnama... xDDDDD

    OdgovoriIzbriši
  3. I meni su ovi Rosal Lip balmovi bas losi, boja nikakva, usne suhe :/ baby lips su mi sto puta bolji i kremastiji. Eto drago mi je da znam za ove druge stvari da nisu dobre, tako da ih izbjegavam :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Joj i meni je užasan taj Rosal Lip Balm. Boja je ružna, nekako su suvi, oderem usne dok ga nanesem. :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Šteta što nisi ubacila tu Nicki Minaj nijansu na nekoj fotki :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. haha boja je neka plasticna roza, pozuti mi zube, ma kriminal :D

      Izbriši
  6. Jedino Flash Nude nisam probala od tih Rosalovih Balmova. Meni je Coral Candy super, njeguje i boja je baš lijepa i nosiva za svaki dan, a Violet Touch malo isušuje usne, ali mi je boja super da mi to nije bitno, ispod njega stavim neki za njegu i to je to. :D Sestra ima Morning Rose i njoj je super, a meni je baš jako isušio usne.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nekome tko nema problema sa suhim usnama bi bili dobri, jedino su im boje lijepe za to se slazem :)

      Izbriši
  7. hvala na ovom postu, da znam što da ne kupujem :D
    za ove Rosal Lip Balm sam čula da su koma još kad su izašli, tako da nikad nisam dolazila u iskušenje da ih kupujem :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ocekivala sam njegujuci balzam sa malo boje, a ubiti to je ruz koji jos i isusuje usne /

      Izbriši
  8. Probala sam jedino Rosal Lip Balm i ne vidim svrhu jer uopće ne štiti usne, a to malo boje što ostavlja pa ako mi je do boje, uzet ću neki ruž :D Totalni promašaj :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. poootpuno se slazem, ja sam probala i onaj morning rose roze boje i isto mi je isusio usne :/

      Izbriši
  9. rosal lip balm u ovoj nijansi je apsolutna strava, to čudo zbilja nije ni za šta

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...