Stranice

17. lipnja 2015.

Trenutni favoriti #6

Nakon dugo vremena evo i novih trenutnih favorita koje koristim redovito u zadnje vrijeme :)


BiGood okoloočna kremica je stvarno dobra i sadrži 15 ml proizvoda, malo je gušća i ima miris bobičastog voća iako na pakiranju piše crvena djetelina. BiGood je Bipina marka prirodne kozmetike sa povoljnim cijenama i možete ju samo tamo naći. Iako mislim da bi meni trebala kremica koja je više hidratantnija, ova je sasvim ok pa ju trenutno koristim, u svakom slučaju mi je bolja od Baleinih koje sam probala.


U vječitoj sam potražnji za dobrim šiljilom tako da sam ih brdo već isprobala. Trenutno mi je najdraže Essence šiljilo, nema nekog posebnog razloga osim da mi je sve olovke koje imam savršeno pošiljio i nije skup :) Do daljnjega ću samo njega koristit :)


Kist koji mi je odličan za jutarnje brzinsko šminkanje za posao i stavljanje sjenila u pregib kapka u dva poteza je Essence Eye Blender.


Ljeti i kada su u pitanju vrućine općenito, treba spasiti obrve da se ne rastope. Preko dana koristim Kiko olovku koja mi je najdraža već 2 godine, viđali ste ju u mojim empties postovima, a preko olovke prođem sa Essence Make Me Brow gelu u nijansi 01 Blondy Brows. Za večernje cuge i izlaske koristim Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade u nijansi Blonde koji mi je odličan i stvarno dugotrajan. Da moram negdje biti cijeli dan vani stavila bi njega također.


Kada idem na posao normalno da žurim uvijek u zadnji čas pa tako moj makeup mora biti jednostavan a opet da liči na nešto. Redovito sam u pregib kapka stavljala neko sjenilo iz moje Makeup Geek palete sjenila a na sam kapak bi stavila ovaj prekrasan Kiko pigment u nijansi 28 koji je bio iz neke limitirane ljetne kolekcije (liči na Mac Melon). Jako je pigmentiran pa ga se ne treba niti močiti, ali za bomba efekt onda se može smočiti.


 Rumenila koja ne mogu prestati gledati niti koristiti koliko su lijepa i pigmentirana su Milani Dolce Pink i Luminoso. O njima više u ovome postu.



Dvije palete koje maltretiram u zadnje vrijeme su Zoeva Rose Golden i Too Faced Semi Sweet Chocolate Bar o kojima sam pisala ovdje i ovdje. Obje su odlične palete i zbilja vrijede!



Jeste li isprobali koji od ovih proizvoda? Koji su vaši trenutni favoriti? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 16:

  1. Odlični favoriti, tvoji postovi su mi najdraži za čitati :)
    Inače koja je cijena okoloočne kremice?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti <3
      mislim da je kemica oko 20 kn, ne vise, ja sam ju uzela kad bipa imala 30% na svoje marke

      Izbriši
  2. Bilo bi dobro kada bi uz svaki proizvod napisala cijenu. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala na savjetu ali kada se ja cijena uopce ne sjecam pa mi je glupo nesto krivo napisat :D vecinu toga uvijek kupim u drogerijama na popustima (bipa happy vikendi sa 30%, kozmo srijeda, dm knjizice...) pa ni ne pamtim koja im bila cijena, a ove palete i neku kozmetiku kupim sa neta pa kod recenzija uvijek stavim link web stranice i napisem cijenu :)

      Izbriši
  3. Stvarno diivni favoriti, paletice i ovaj kiko pigment bi posebno izdvojila :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Okoloočna kremica zvuči zanimljivo,imam šiljilo super mi je obavlja svoj posao sasvim ok. Paletu su predivne i najviše mi se sviđaju baš su iskoristiva za svaki dan. Rumenila obožavam i tvoja su mi pre predivna :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :) dobro je cuti jos od nekoga da mu se svidja ovo siljilo :)

      Izbriši
  5. Inače sam ' slaba ' na palete, tako da sam u ovome postu vidjela samo njih i ne znam koja mi je ljepša od koje. Predivne su.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :) znam kako ti je, ja sam totalni freak za palete :D

      Izbriši
  6. Od svega ovoga probala sam samo oštrilo i meni super obavalja ono za što je namijenjeno ;)
    Favoriti su ti kao i inače odlični, ali posebno bih izdvojila rumenila, palete i pigment (stvarno malo stvari sam izdvojila :P )

    OdgovoriIzbriši
  7. Čokoladna paleta izgleda skroz privlačno! :D
    Ništa od navedenog nisam isprobala, ali mislim da ću napokon kupiti Essenceoov kistić! Toga nikad dovoljno :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. obavezno ga kupi, ja ih imam 3, jest da je malo veliki ali kada se naucis radit s njim bit ces prezadovoljna :)

      Izbriši
  8. Ja imam ovaj gel za obrvr samo tamniji, super mi je, isto i Eessence kistovi, najviše njih koristim. Palete mi izledaju predivno. Sviđa mi se tvoj blog :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...