Stranice

6. srpnja 2015.

Kiko Long Lasting Stick Eyeshadow

Počinjem sa serijom Kiko proizvoda pa nadam se da će vam se postovi svidjeti :)


Ovo na slici su moji mali ljepotani, kupila sam još jednog novog ali pošto sam ostale slikala prije te neplaniranje kupnje, njega ću vam u kratko predstaviti u sljedećem New in postu :)

Ovi Long Lasting stickovi su jedan od najpoznatijih Kiko proizvoda, nema tko ih nije hvalio, ali sa razlogom! Trenutno postoje 32 boje u prodaji a neki su još izlazili uz LE kolekcije kao ovaj moj zadnji na slici koje ima srebrno pakovanje.




Brojevi na slikama su: 01, 07, 06, 09, 11, 21, 25, 28.

U početku su svi stickovi bili shimmer, no sada u ponudi imaju i neke mat. Od svih što imam jedini mat je broj 25 dok su ostali shimmer (u kremastom obliku).



Stickovi su jedno čudo bez kojeg danas ne mogu zamisliti moje šminkanje. Služe mi kao baza za sva sjenila koja imam (stavljam ih nakon standardne baze za kapke). Na ambalaži piše da traju 2 godine ali ja neke imam već i po 3 godine i u savršenom stanju su, to samo dokazuje kvalitetu ovog proizvoda. Niti jedan od njih mi se nije osušio ili počeo raspadati na komadiće. Kiko na ambalaži garantira 8 sati bez skupljanja sticka u pregib kapka.

Aplikacija je vrlo jednostavna, samo otvorite stick i odvrnite na željenu količinu, stavite na kapak i malo razmažite (izblendajte), samo požurite sa blendanjem jer se brzo suše i kada se osuše stoje na kapcima po cijeli dan. Pošto imam masne kapke ovi stickovi mi puno pomažu da mi sjenilo preko njih preživi puno duže. Samo pazite sa količinom sticka na kapcima, da ne pretjerate jer će vam se desiti kontra efekt.


Mislim da je ovo jedna vrsta najjednostavnijih sjenila u kremi koja postoji: u sticku je pa ga možete nositi svugdje, lijepo se razmazuje, daje lijepi efekt i dugo traje (ukoliko ih želite nositi samostalno).

A sada prelazimo na swatcheve koji su napravljeni bez ikakve baze ispod. Nisu svi stickovi istim intenzitetom shimmerasti, prva 3 na svatchu imaju vidljiviji shimmer od ostalih u kojima je on više mljeven i kremast.

Po redu: 01, 07, 06, 09, 11, 21, 25, 28.


01 Pearly White - perla bijela
07 Golden Beige - tamna zlatna
06 Golden Brown - brončano - zlatna
09 Nile Green - svijetla tirkizna
11 Teal - tamna tirkizna
21 Passion Fruit - rose gold
25 Light Taupe - svijetla taupe (mat)
28 Bright Ivory - svijetla krem boja mat podloge sa sitnim zlatnim šljokicama



Sve sam ih kupila u Kiko dućanima u različito vrijeme, ali oni koji nisu u mogućnosti ići van granica tu je super opremljena Kiko stranica :D Evo link na Long Lasting Stickove. Cijena im je 6.90 €, a nekad se nađu na akciji.

Ukoliko vas zanimaju Kiko Infinity Eyeshadow pisala sam već o njima pa klik na recenziju.

Kako vam se čine Kiko stickići? Jeste li probali kojeg ili ih imate u planu probati?

Kiss
Talisha

Broj komentara: 16:

  1. Sad kad ih imam jedva čekam da ih probam, uh, predivni su <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Super su mi ovi Kiko stickovi, imala sam dva. Lavanda i antracit sivi. Ove tvoje boje su mi sve lijepe. Baš si me dobro podsjetila na njih, mogla bih sljedeći puta kupiti još neki :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. obavezno, jos su im neke boje na popustu trenutno, di ces bolje :)

      Izbriši
  3. Čim budem u prilici kupujem, svi ih hvale! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. zbilja su hvaljeni sa razlogom, inace bi ostala samo na jednoj boji da je drugacije :D

      Izbriši
  4. ovo imam već u glavi za kupovinu :D a tvoja recenzija me oduševila :D
    kao prava klasičarka što se boja tiče, nabolje su mi - Golden Beige, Golden Brown i Light Taupe :D mislim da njih među prvima naručujem :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) ako budes kupovala sa kiko stranice obavezno moras ove long lasting stickove kupiti :D

      Izbriši
  5. Ajme, baš sam se nadala da je 28 mat nijansa jer bi bila odlična kao podloga onako da mi sakrije vene koje imam, lijepe su mi 9 i 11 koje su taman za ljeto i baš su po mom ukusu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. baza mu je mat ali kada se razmaze onda izvire sve sljokice iz njega :D ali odlican mi je kao baza za sva svijetla sjenila. 11 je brutalno pigmentirano :D

      Izbriši
  6. Auuuuu krasni su <3 tri nijanse skočile su na moju wishlistu! :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Mnogo su lepe, a pojma nisam imala da su ovako dobre!

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...