Stranice

16. studenoga 2015.

Too Faced - Natural Matte

Predstavljam vam novu Too Faced Natural Matte paletu. U Americi je izašla još prije pola godine ali kako to uvijek biva, nove stvari ne dođu odmah i do Europe :D Ganjala sam ovu paletu otkad je izašla i napokon je u mojim rukama. Sada ju možete naći u svim europskim Sephorama i internet stranicama koje prodaju Too Faced kozmetiku.


Pakiranje je metalno i elegantno sa uzorkom čipke, paleta se zatvara na magnet, sa unutarnje strane je knjižica sa 3 look-a predložena od strane Too Faced, a iza te knjižice nalazi se ogledalo.
   

Paleta ima 9 sjenila i sva su potpuno mat. Sjenila su podijeljena u 3 vodoravne kategorije/reda: Day, Classic i Fashion.




Sjenila su mekana, puterasta i lijepo pigmentirana. Izbor boja u paleti je različit, no zamjeram im što u paletu nisu stavili i jedno mat crno sjenilo. Natural Matte paleta je proizašla iz Too Faced Natural palete pa su sjenila Heaven, Cashmere Bunny, Sexspresso i Nudie jednaka u obje.

Sada prelazimo na swatcheve :)


Sjenila ne treba posebno objašnjavati jer su sva na varijaciji smeđih tonova

Prvi red Day se sastoji od 3 neutralno hladna sjenila - Heaven, Cashmere Bunny, Sexspresso
Drugi red Classic se sastoji od 3 neutralno-roskasta sjenila - Lace Teddy, Strapless, Risqué
Treći red Fashion se sastoji od 3 netralno topla sjenila - Nudie, Honey Butter, Chocolate Cookie

Swatchevi su napravljeni bez ikakve baze ispod

 
Paleta je opravdala moja očekivanja i drago mi je što sam ju kupila jer je uvijek dobro imati jednu potpuno mat paletu, a opet sa tako šarolikim nijansama spremne za kombiniranje sa drugim paletama :) Niti jedno sjenilo nije problematično kod swatchanja što znači da su sva sjenila iste kvalitete.

Sviđa li vam se ova paleta?

Ostale Too Faced palete:

Kiss
Talisha 

Broj komentara: 12:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...