Stranice

16. prosinca 2015.

Anastasia Beverly Hills - Self Made palette

Imam vam puno toga još za pokazati, a tek kakav vas New in čeka, uff :D Zato vam danas donosim jednu prekrasnu paletu u koju sam se zaljubila čim sa ju prvi put vidjela na internetu, a to je Anastasia Beverly Hills Self Made paleta.


Paleta je velika 18 cm što je po meni baš taman, nit velika nit mala, a opet sadrži dovoljno sjenila :) Pakiranje je jednostavno, tvrdo i elegantno, a zatvara se na magnet i ima mali jezik za pomoć pri otvaranju. Uzorak na paleti me podsjeća na uzorke za kauče haha. Unutar palete je veliko ogledalo.
   


U paleti se nalazi 14 sjenila od kojih su 12 shimmer, a 2 su mat. Sviđa mi se što su imena sjenila štampana unutar palete pa svako sjenilo ima svoje ime ispod. Nekako mrzim kada palete imaju plastiku sa imenima, više volim kada imena pišu u paleti.




Ovo je moja prva Anastasia Beverly Hills paleta sjenila i mogu reći kako je zbilja odlična. Sjenila su neopisivo mekana, pigmentirana, puterasta, dovoljno ih je samo taknuti i boja je već vidljiva.

Sa paletom dolazi i dvostrani kist, dio za aplikaciju sjenila je dobar ali dio za blendanje je koma, ima tvrde dlačice i previše bocka.

Prelazimo na slike ovih prekrasnih sjenila :)




Je tako da su prekrasna? :D Paleta je kombinacija neutralnih i malo jačih boja ali opet je sve dobro ukomponirano u paleti. 



Swatchevi su napravljeni bez ikakve baze ispod. Prvo je swatchan gornji red palete i onda donji red.

Pink Champagne - ovo je zvijezda palete, "foiled" sjenilo zagasite rose-gold nijanse, sjenilo koje daje efekt "mokrog"
Metallic Plum - shimmer tamnosmeđa nijansa sa malo ljubičaste u sebi
Self-Made - tamna zlatna shimmer nijansa
Witchy - tamnosiva - kaki shimmer nijansa
Blush - taupe shimmer nijansa sa roskastim odsjajem
Blossom - zagasita roza shimmer nijansa
Buttery - mat žućkasta bež nijansa


Deep Purple - svijetla hladna shimmer ljubičasta nijansa
Treasure - shimmer nijansa šampanjca
Hot & Cold - shimmer brončana nijansa
Sherbert - shimmer breskvasta nijansa
Isla - shimmer svijetla tirkizna nijansa sa zlatnim odsjajem
Spirit Rock - crna nijansa mat baze prepuna šljokica
Hot Chocolate - mat čokoladna smeđa nijansa


Paletu sam kupila na BeautyBay stranici po cijeni od oko 38 eura (cijena u eurima na toj stranici varira o tečaju). Drago mi je što sam ju kupila čim sam ju ugledala na stranici jer su sjenila prekrasna i stvarno kvalitetna. Definitivno je paleta s kojom se možete igrati kako želite s obzirom na nijanse u njoj :) Ako vas zanima ova paleta požurite se nabaviti ju jer je limitirano izdanje :)

Sviđa li vam se ova paleta? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 12:

  1. Deep Purple, Sherbert i Hot Chocolate..wooow!! Kupila bi paletu samo da imam te tri nijanse u kolekciji :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja ovu paletu želim najviše zbog ljubičaste nijanse jer sma vidjela puno lijepih lookova s tom nijansom :D Inače mi nije baš zanimljiva pa sam ju preskočila, ali mi je jako žao što nisam uhvatila one prije - amrezy i maya mia :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jooj meni je full zao sto nisam uspjela uloviti maya mia paletu, toliko sam ju htjela :( probaj vidjeti ako ABH ima kakvo mono sjenilo koje je slicno nijansi deep purpe

      Izbriši
  3. Koliko je dobra!! :D ali nekako mi se ona prva verzija maalko više sviđa.

    OdgovoriIzbriši
  4. Cekam je da mi doputuje tacno ne mogu docekati... hej preljepote!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  5. Treasure i Spirit Rock su mi vodeće u ljepoti, iako je svaka nijansa lijepa na svoj način. Ovu paletu sam ugledala na sephora.com, ali mi,je internacionalni shipping za poludit skup. Koliko dugo si,cekala narudzbu s beauty baya?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. za 8 dana mi je dosla, inace mi sve stvari sa BeautyBay-a dolaze kroz 8-10 dana :) trenutno nije dostupna jer se ocito rasprodala ali sigurno ce jos napuniti zalihe pa samo prati BeautyBay malo kada se opet paleta pojavi

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...