Stranice

9. siječnja 2016.

Favoriti 2015. godine - dekorativa

Prvi post ove godine! :D Ima li što bolje nego započeti post sa favoritima koji su mi obilježili 2015. godinu :) Bilo je teško odabrati favorite ali sam sve stvari pokušala svesti na neki minimum.


Zoeva palete, tko bi im odolio... Ipak sam se morala odlučiti za one koje sam najčešće koristila a to su Naturally Yours i Cocoa Blend. Recenzije ovdje i ovdje.
Too Faced Semi Sweet Chocolate Bar je moja najdraža paleta ikad, redovito ju gledate u mojim favoritima pa je zasluženo i u ovome postu :) Recenzija ovdje.
Makeup Geek paleta koju sam si sama složila, neka sjenila su odlična a neka su mogla biti i bolja, ali mi se jako sviđaju njihove neutralne mat nijanse. Malo sam ju nadopunila sa još jednom narudžbom iako sam u postu rekla da ih više neću kupovati zbog carine, ali sada ih možete kupiti na BeautyBay stranici koja je UK tako da ih možete uzeti koliko god hoćete bez brige o carini :) Recenzija ovdje.


I Heart Definition u nijansi Fair i Sleek Face Form u nijansi Light su vam već jako dobro poznati iz mojih postova i njih najčešće koristim. Recenzije ovdje i ovdje.
Milani rumenila Luminoso i Dolce Pink su moje otkriće godine i zbilja su posebna kao što sam slušala i čitala na netu o njima. Recenzija ovdje.
Catrice Defining Blush u nijansi 090 Mandy-rine je za mene savršenstvo od rumenila.
Catrice Prime And Fine Matt Waterproof puder u nijansi 010 Transparent je odličan i dugotrajan puder u kamenu. Stala sam sa korištenjem Catrice All Mat Plus pudera jer mi on u zimsko vrijeme malo potamni bazu.
Catrice Velvet Matt sjenilo u nijansi 010 Vanillaty Fair je najbolje sjenilo ikad, ako ga nemate obavezno si ga kupite. Moje je još u onom ispupčenom izdanju sada su ih prepakirali, ali nijansa je fantastična, može se koristiti od sjenila do highlightera. Meni je to najdraže sjenilo za ispod obrva.
TheBalm Mary-Lou Manizer jer valjda najpoznatiji highlighter ikad, zbilja je odličan, ja ga znam koristit i kao sjenilo, samo pazite da ne pretjerate s njim :)


NYX Matte Finish sprej za fiksiranje šminke je moj najdraži sprej, još ima samo par kapljica u njemu ali nova bočica je već spremna :)
Lioele BB Beyond The Solution koristim već 3 godine i ne mislim ju prestati koristiti jer mi je odlična. Holika Holika BB kreme najčešće koristim po danu a ova mi je za večer jer ne sadrži SPF pa nemate brige za kakvo neplansko fotografiranje.
Catrice All Around BB krema je najbolja BB krema koja je postojala u našim drogerijama, meni je ovo druga tubica ove BB kreme koju sam potrošila i ne mogu im oprostiti što su ju povukli sa tržišta. Ova na slici je potpuno prazna ali sam ju morala uvrstiti u ovaj post jer sam ju koristila skoro cijelu godinu.


Maybelline The Rocket Volum' Waterproof je moja omiljena maskara već dugo. Koristim samo vodootporne maskare i probala sam još nekolicinu ostalih maskara ali niti jedna mi nije bila kao ova što se tiče dugotrajnosti.
Kiko Long Lasting Stick Eyeshadow su moje najdraže kremaste baze za ispod sjenila tako da su ovi stickovi morali biti ovdje. Na slikama su nijanse koje sam najčešće koristila: 25, 28 i 39.Recenzija ovdje.
Deborah Pearly Eyeshadow Waterproof u nijansi 01 je ista stvar kao i spomenuti Kiko Long Lasting Stick, malo je šljokičat pa mi je odlična baza za shimmer i šljokičasta sjenila, sa njime sam sigurna da će mi sjenila dugo trajati. Imam ga već 3 godine i nisam sigurna ako se i dalje nalazi u prodaji.
Essence Liquid Ink Waterproof je moj najdraži tuš, otkad sam njega otkrila više nisam niti probavala druge tuševe. Recenzija ovdje.
Kiko Precision Eye Pencil u nijansi 04 je moja najdraža olovka za obrve.
Essence Make Me Brow u nijansi 01 Blondy Brows mi služi za fiksiranje obrva, ima malo boje u sebi i dodatne dlačice koje ne ostaju baš na obrvama ali je meni jako dobar kao proizvod.


Ne koristim često korektor ali Catrice Liquid Camouflage u nijansi 01 Porcellain me odmah osvojio, tako da kad god mi treba korektor posežem za njim.
NYX Butter Gloss su moja najdraža sjajila. Ukoliko niste ljubitelj sjajila probajte ove jer su skroz nešto posebno od sjajila na kakva ste inače navikli. Recenzija ovdje.
Počela sam više nositi ruževe ali samo one dugotrajne i u tekućem izdanju, tako da su me totalno oduševili Bourjois Rouge Edition Velvet Matt. Recenzija ovdje.
Pošto imam najviše China Glaze i Kiko lakova, ovogodišnje otkriće su mi Debby Gel Play lakovi za nokte, zato sam samo njih odlučila spomenuti. Odlični lakovi, obavezno si probajte makar jedan, ima ih za kupiti samo u Bipi.


Jeste li probali koji od ovih proizvoda? Koji su vaši godišnji favoriti? :)

Kiss
Talisha

21 komentar:

  1. Divota. Sve mi je divno. Osobito Too Faced paleta. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlični favoriti, MUG sjenila i Zoeva palete su mi najljepši dio ovog posta :D
    A niti KIKO Long lasting stickovi se ne cine loši ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala <3 kiko stickovi su odlicni, sljedeci put si uzmi kojeg :)

      Izbriši
  3. Divni su ti favoriti, već duže vrijeme mjerkam milani rumenila i zoeva palete. <3
    Nikako da i sama napravim svoje favorite, valjda će uskoro :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala <3 nadam se da ce mjerkanje prestati i da ces si ih priustiti :)

      Izbriši
  4. Tako patim za MUG sjenilima i nikako da si naručim, bar jedno haha ;) i zoeva palete su savršenstvo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. sada kada se mug sjenila mogu naruciti iz uk, isplati se isprobati ih :)

      Izbriši
  5. Sve super, osum NYX fiksatora- živa kemikalija!
    Palete mi se posebno sviđaju :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja nisam imala nikakvih problema sa nyx fiksatorom :)
      hvala ti :)

      Izbriši
  6. Odlični favoriti...paletice krasne, rumenila divna, kikaći <3

    OdgovoriIzbriši
  7. Nikad ne propustim da pročitam post ovog tipa :) TF paleta je i moj apsolutni favorit kada je reč o neutralnim senkama, a već dugo pokušavam da uhvatim tu Essence maskaru za obrve, nikad je nema u mojoj boji.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ova semi sweet je bas paleta po mom gustu :) ajoj valjda ces ga negdje nac, ja ga nisam nalazila u pocetku kada svi poludili za njim, sada ga vec lakse nalazim pogotovo otkad imamo essence i u bipi :)

      Izbriši
  8. Cocoa Blend mi je wishlist,divota!
    Bas mi se dopadaju stvari koje si uvrstila,essence tuš me baš interesuje dosad sam ga izbjegavala ni sama ne znam sto ahah :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ne izbjegavaj ga vise, odlican je! :D za malo para imas odlican tus :)

      Izbriši
  9. Jao obožavam tvoje postove :D Uvijek su raj za oči. Probala sam maybelline maskaru i zaista je naj naj bolja :D essence tuš također :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti <3 ja za maskaru i tus znam da me nece iznevjeriti, testirala sam ih kos kise, suza, izdrzali su jaku prehladu, ma odlicni su :)

      Izbriši
  10. Odlični favoriti :) Ti si kraljica paleta, znaš to hahah? :D

    OdgovoriIzbriši
  11. Što se Kika tiče - pojma nemam zašto još nisam kupila mono sjenila i bazu, a isto je i sa Zoeva paletama. Oni su odavno-na mojoj wl i samo čekam tren da ih se dočepam. Odlični favoriti; dijelimo poneke iste :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...