Stranice

16. siječnja 2016.

Favoriti 2015. godine - preparativa

Nakon zadnjeg posta o dekorativnim favoritima iz 2015. godine evo i posta o favoritima preparative :) Dosta preparativnih proizvoda već ste vidjeli u nekim mojim postovima o trenutnim favoritima.


Hawaiian Tropic After Sun Body Butter je maslac za tijelo koji se kao koristi ljeti, no ja ga koristim cijelo vrijeme. Nije jedan od najhidratantniji stvari koje sam probala ali daje koži lijepu elastičnost tako da mi paše i u ovo zimsko vrijeme jer ne želim otvarati drugih 10 krema dok ne potrošim njega, zato sam ga i najčešće koristila.
Macadamia Healing Oil Spray koristim na mokru kosu prije sušenja da mi malo urazumi kosu, osim toga prekrasno miriši tako da sam se totalno navukla na njega :D
   

Probala sam sve 3 Mixine kreme za lice i ova mi je definitivno najbolja, radi se o Mixa 24hr Moisturising Soothing Cream za suhu i osjetljivu kožu sa 8% glicerina sa dodatkom ružinog ekstrakta. Već sam potrošila minimalno 3 njezine tubice i ponovo sam ju kupila.
Olival piling za lice sa uljem smilja mi je najbolji piling i dok imam njega nemam potrebu kupovati druge pilinge.
Olival hranjiva maska za lice sa uljem smilja je jako dobra maska, stavim ju kada mi je potrebno hidratacije u obliku maske, malo mi zacrveni kožu jer je moja osjetljiva ali nakon pola sata crvenilo prođe.


Kiko Skin Tone Corrector Primer u nijansi 01 - Green stavila sam u preparativu jer ovo nije ona standardna silikonska baza za lice nego kremica koja neutralizira crvenilo na licu. Ova baza vam neće produžiti trajnost šminke niti popuniti proširene pore pa se nemojte odmah povesti za nazivom "primer" ali što se tiče neutraliziranja crvenila tu zbilja djeluje. Koristim ovu bazu prije nanošenja BB kreme ali samo kada vidim da mi je koža u tom trenutku crvenija.
Bottega Verde arganovo ulje je odlično za hidrataciju lica i ruku. Koristila sam ga kada su mi lice napadale alergije i sa kremama je bilo još gore tako da sam održavala hidrataciju lica sa ovim uljem. On je moja prva pomoć kod isušivanja kože.
Kiko Sunscreen Stick SPF50 je proizvod za lice kojeg sam morala navesti jer sam se s njim družila cijelo ljeto pa je zaslužio biti u favoritima.


Mixa dvofazni odstranjivač je za mene najbolji odstranjivač ikad, ne radi mi nikakve iritacije na okoloočnom području, ne peče oči i odlično skida vodootpornu šminku. Recenzija ovdje.
Palmer's okoloočna kremica je jako dobra, a tek njezin miris kakaa mmmm... Dosta je gusta i bogata pa lijepo njeguje okooločno područje.


Mixa Intense Nourishment krema za jako suhe ruke je po meni najbolja krema jer zadovoljava sve moje uvjete: hranjiva je, brzo se suši i ostaje nakon pranja ruku. Koristim ju već godinu dana i kupovat ću ju i dalje :)
Eveline 8u1 lak za učvršćivanje noktiju je jedini koji mi djeluje u kratkom vremenu i od njega mi nokti zbilja rastu brže i bolje. 
Terra Naturi balzam za usne od naranče i citrusa je moj najdraži balzam kojeg sam otkrila upravo prošle godine i nakon toga ga više nisam ostavila. Kupujem ga u Mulleru i redovito si napravim zalihu od jedno 5 komada.


Koji su vaši preparativni favoriti iz 2015. godine? Jeste li probali koji od ovih proizvoda? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 8:

  1. Upravo sam potrošila mali tester Macadamiinog ulja i osjećam se tako napušteno! Moram ga kupiti hitno da se moja kosa može ponovno osjećati voljeno xD odlična stvar!
    Mixini proizvodi i Olivalova maska su mi također super :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. trk u divianu onda :D ja sam se navukla na ovaj u spreju, tako je praktican :D

      Izbriši
  2. Baš čudno što je Mixa tu, haha :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Odličan odabir moram priznati :D Mixa u <3 Odličan odstranjivač, nisam probala njihove kremice ali ni to nije isključeno :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) nema do mixe :D ja ih kupim uvijek 2-3 komada kada bipa ima popuste i onda sam mirna :D

      Izbriši
  4. Divan ekipica :D Olival piling i masku obožavam, možda malo više piling, ali i maska nije za bacit :D Mixa dvofazni mi je vrh, ali to već znaš :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da i ja piling vise volim, ali maska dobro dodje :D ahh mixa <3

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...