Stranice

28. veljače 2016.

Mini recenzije - Mixa

Odlučila sam se na pisanje mini recenzija jer inače preparativu objasnim samo u Empties postovima kada ju završim, pa sa ovim tipom posta bih trebala ubrzati taj proces jer možda neki proizvod je toliko dobar da bih ga trebala i prije pokazati :D 
Prva na redu je Mixa, marka koju jako volim i koristim jer su mi njihovi proizvodi stvarno odlični. Mixini proizvodi se kod mene na blogu dosta često vrte pod new in i empties postove i ovo nisu svi proizvodi koje imam, ali su oni koje najviše volim.

 
Mixa Micelarna vodica za lice i oči namijenjena je osjetljivoj, suhoj koži i koži sklonoj reakcijama, a u sebi sadrži pantenol. Vrlo je nježna, odlično skida šminku sa lica i očiju, nije namijenjena za vodootpornu šminku, jedino malo nakon korištenja se par minuta osjeća na koži, ja bih to pripisala činjenici što sadrži glicerin dosta visoko na ljestvici tako da kožu neće ostaviti suhom nego nježnom i mekanom. Pakiranje se meni sviđa, nemam nikakvih problema sa prskanjem micelarne okolo, čep je dobar, a sadrži 400 ml proizvoda.


Mixa umirujući tonik za lice namijenjen je osjetljivoj koži i koži sklonoj rakcijama, sadrži deioniziranu vodu obogaćenu ružinim ekstraktom. Može se koristiti ujutro za osvježiti lice i nakon čišćenja lica. Osobno ga koristim u oba slučaja i sviđa mi se što je lagan, čisti i one male ostatke koje micelarna nije uspjela očistiti i osvježi kožu. Jedini nedostatak je možda taj što se koji put zna lagano zapjeniti dok blazinicom prolazim po licu ali možda to ovisi i o količini koju koristim. Dolazi u bočici od 200 ml. Više preferiram bočice kao što je micelarna jer ne volim pumpice, ali ova pumpica je dobra i nigdje ne šprica.


Mixa hranjiva krema za suhu kožu i kožu sklonu reakcijama sa 8% glicerina i ružinog ekstrakta je krema koju ste već dosta puta vidjeli kod mene na blogu, definitivno mi je najdraža krema iz drogerija. Krema sadrži 50 ml proizvoda. Probala sam i druge dvije vrste ove kreme ali sa ovom od 8% sam se najbolje našla. Krema je gušća, bogata i hidratantna, a opet nema osjećaja težine na licu, brzo se upija i odlična je kao podloga za šminku. 



Mixa intenzivna hranjiva krema za ruke za suhu i vrlo suhu kožu, sadrži glicerin i alantoin. Ovo je moja najdraža krema za ruke, otkad sam ju otkrila samo nju i koristim. Krema sadrži 100 ml proizvoda. Gušće je teksture ali se izvrsno maže i upija za tren, odlično nahrani ruke, nakon upotrebe ruke nisu uopće masne, a osjećam ju i nakon pranja ruku. Što više poželjeti od ove kreme? :)



Kao što možete primjetiti, Mixa je napokon jedan drogerijski brend koji je okrenut prema njezi osjetljive kože sklone reakcijama, a pritom da njihovi proizvodi zbilja rade svoj posao.

Već sam napisala recenziju Mixa obnavljajuće kreme za suhe djelove kože koju možete vidjeti ovdje i Mixa dvofaznog odstranjivača šminke za oči ovdje

Koje ste vi Mixa proizvode probali do sada i koje je vaše mišljenje o njima? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 12:

  1. Super recenzije :)
    Meni je Mixina micelarna odlična :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) zbilja je, sigurno cu joj se ponovo vratiti kada potrosim zalihe ostalih :)

      Izbriši
  2. Dvofazni odstranjivać šminke mi je must have, probala sam jednom i ovu kremu za lice isto mi je bila dobra :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja sam probala samo dvofazni odstranjivać šminke za okice :D I bio je odličan :D Morala bih dati priliku još kojem Mixa proizvodu :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja samo njega koristim jer mi ostali iritiraju oci, tako da mi je on top :)

      Izbriši
  4. Pozdrav!! Mixa proizvodi su zaista odlicni, micelarna je vrhunska! Ali mi je ova krema za ruke sa alantoinom zaista broj 1!!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. slazem se u potpunosti, krema je najbolja, ja ju sigurno vec 2 godine koristim i ne mislim ju mijenjati :)

      Izbriši
  5. Isprobala sam skoro sve Mixino i jedino me mlijeko ostavilo ravnodušnim! Palac gore za Mixu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. bas mi je drago vidjeti da proizvodi koji su meni dobri da se svidjaju i drugima :)

      Izbriši
  6. Volim Mixu, bar proizvode koje uvijek imam kod kuće, a to su krema za ruke (volim obje varijante), krema za suhe dijelove i dvofazni odstranjivač :D Planiram probati micelarnu, ali nikako da dođe na red, a sad si me i za tonik zainteresirala :D

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...