Stranice

24. travnja 2016.

Urban Decay - Gwen Stefani Blush

Nakon oduševljenja Urban Decay Gwen Stefani paletom sjenila, odlučila sam uzeti i njezinu paletu rumenila prije nego se rasproda pošto ova GS kolekcija je limitiranog izdanja :)


Kao i kod Gwen Stefani palete sjenila (recenzija), paleta za lice ima isto pakiranje samo je koncepcija boja drugačija. Također i ovdje se nalazi veliko ogledalo sa porukicom u kutu.
     


Paleta sadrži 6 rumenila od kojih 2 su satin, 1 je mat i 3 su shimmer. Na prvi pogled paleta je namijenjena curama svijetle puti, no tek kad se swatcha vidi se da bi stajala bez problema i ostalim curama koje su malo tamnije. Rumenila u dodiru sa kožom ispadaju malo tamnija nego što su u paleti. Jedino mat rumenilo koje može služiti i kao bronzer je blago narančasto pa nije namijenjeno baš za konturiranje.

Tekstura samih rumenila je prekrasna, lijepo su pigmentirana i blendaju se bez puno muke. Preporučam laganu ruku kod korištenja :) Sviđa mi se što shimmer nijanse ostaju shimmer i na licu, a ne kao kod nekih rumenila di se taj shimmer izgubi kod blendanja.



Swatchevi su napravljeni bez ikakve baze ispod.

Cherry - svijetla satin roza nijansa
Easy - tamna roza nijansa sa zlatnim shimmerom
Angel - breskvasta-nude shimmer nijansa
LoFi - topla smeđa mat nijansa
Hush - rose-gold shimmer nijansa
OC - satin breskvasta nijansa sa roskastim odsjajem, pomalo duochrome


Imam jednu jedinu zamjerku za ovu paletu a to je da su nijanse Angel i OC pomalo slične, pogotovo na swatchu, razlikuju se malo više u živo. Mogli su ipak staviti jedan pravi svijetli highlighter umjesto Angel nijanse. Sve u svemu ova paleta je odlična i jako mi se sviđaju nijanse jer su baš po mojem guštu, slaba sam na ove breskvaste i rose-gold :) Kupila sam ju na Feelunique stranici za 35 funti.

Urban Decay - Gwen Stefani

Što kažete? Sviđa li vam se paleta? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 7:

  1. Ovu paletu sam preskočila i preskočila bih ju još tisuću puta, iako je ovako u kutijici bas lijepa. Shimmer rumenila stvarno nisu moja stvar, a uz to, uporno u svim paletama stavljaju ove narančaste tonove bronzera i pudera za konturiranje, sto zapravo i rijetko kome odgovara. Inače mi rumenilo "easy" bojom izgleda bas savršeno, Šteta zbog shimmera :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ako ne volis shimmer onda ovo definitivno nije za tebe :D ja ga volim, od nekih mojih najdrazih rumenila bi tebi vjerojatno bilo slabo :D slazem se za bronzer ali ja onako koristim ostale proizvode za konturiranje, ovo je ipak paleta rumenila pa se nije ni ocekivalo da ce biti neka "ashy" nijansa medju ostalima

      Izbriši
  2. Nisu nijanse za koje bih se zakačila, ali svejedno mi je lijepa :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Pakiranje mi je divno, ali sam proizvod ništa posebno, prve dvije nijanse su mi lijepe, a ostale vidim da meni ne bi nikako stajale tako da ovaj put preskačem.

    OdgovoriIzbriši
  4. Također nisu moje nijanse, pogotovo Cherry. Ali zato je Hush preeeedivno :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma nisam ni ja bas za tu rozu ali ostale su me osvojile :)

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...