Stranice

14. lipnja 2016.

Mini recenzije - Kiko

Nastavljam u tonu mini recenzija, ovog puta je na redu Kiko i njegova preparativa. Uvijek sam kupovala sam Kiko dekorativu, a onda sam odlučila probati i nešto preparative, pa da podijelim sa vama moje dojmove :)


Kiko Eyes Rescue je serum za okoloočno područje, sadrži 15 ml proizvoda koji će trajati jako dugo. Jako mi se sviđa pakiranje i sama pumpica koja odlično dozira i ne izbaci previše proizvoda. Serum je kremaste teksture, nije voden i lijepo se razmazuje. Na pakiranju piše da ima efekt liftinga, pomalo bi se složila s time jer popuni one sitne borice, ali ukoliko imate velike podočnjake ovaj serum ih neće sakriti. Zadovoljna sam ovim serumom i sviđa mi se što ostavi kožu izuzetno mekanom i spremnom za daljnje šminkanje :)


Kiko Instant Perfection je fluid koji bi trebao kožu odmah osvježiti, izgladiti i djelovati kao anti-stress terapija, no ovaj fluid ne radi na meni apsolutno ništa. Sadrži 30 ml proizvoda.


Kiko City Filter Sunscreen Primer sa zaštitnim faktorom SPF 50 je odličan proizvod, ja sam apsolutno oduševljena s njim. Napravljen je kao primer za ispod šminke, odličan je kao baza ali ja ga koristim i samoga kada ne nosim nikakvu šminku na sebi, a izlazim van na sunce. Izuzetno je lagan, brzo se upija i ne ostavlja masan trag i sjaj. Definitivno si kupujem još koju bočicu kada budem u prilici. Sadrži 30 ml proizvoda i cijena je 12.90 eura.


Kiko Skin Tone Corrector Primer u nijansi 01 Green je proizvod za koji sam prvo bila skeptična dok nisam vidjela da ovo čudo zblja djeluje! Prirodno imam crvenu kožu lica, pogotovo na obrazima i ovaj proizvod to uspije neutralizirati. Neće riješiti cijelo crvenilo na licu, ali za dobru polovicu će se smanjiti. BB krema/puder na njega sjeda vrlo dobro, ne ostavlja silikonski osjećaj na licu nego se upija kao obična krema za lice pa ako tražite da radi i funkciju primera koji zaglađuje lice i popunjava pore on to neće napraviti, ovo je samo primer koji djeluje kao krema za neutraliziranje crvenila lica. Sadrži 30 ml proizvoda i cijena je 9.90 eura.


Kiko Hydrating Fluid za ruke je izvrstan proizvod za ljeto jer je lagan, tekući, brzo se upija bez ostavljanja osjećaja masnih ruku, lijepo miriši, a što je najbitnije hidratizira ruke. Koristila sam ga prošlo ljeto kada sam ga kupila i sada stiže vrijeme kada ću ga opet koristiti jer je za zimu ipak previše lagan. Sadrži 75 ml proizvoda i cijena je 5.90 eura.


Evo i swatchevi da vidite konzistenciju svih ovih proizvoda :)


Jeste li probali koji preparativni Kiko proizvod? Koji od navedenih proizvoda vas je najviše zainteresirao? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 16:

  1. Inače nista od ovoga još nisam probala, a bas me zanima primer za neutrazilaciju crvenila, meni je nos uvijek jaaaako crven, toliko da crvenilo ozbija kroz sve. Što god sam dosad probala, nije mi odgovaralo i na nosu je izgledalo cakey.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni smetaju silikonski primeri, jednostavno ih ne volim na licu i bilo me strah da ovaj ne bude takav, a ubiti ovaj je kao lagana kremica koja se upije u kozu, nema tog silikonskog filma po licu i ne istice suhe dijelove, zato mi se jako svidja. meni tako na obrazima izbija crvenilo i kroz bazu, tako da ovo umiri situaciju.

      Izbriši
  2. Ništa od Kiko kozmetike još nisam imala prilike isprobati, ali stignem. Privukao me ovaj korektor/primer, jer isto imam problema sa crvenilom kože.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. znaci ima nas jos sa problemom crvenila :) probaj ako budes u mogucnosti :)

      Izbriši
  3. Nisam isprobala niti jedan kiko preparativni proizvod, ali ti si me nagnala na cesci pogled na njih asortiman pa sada imam prilicno lijepu kolekciju njihove dekorative.
    Inace, isprobala bih neki od njihovih seruma.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. haha ajoj, nadam se da si zadovoljna sa dekorativnim stvarcicama :) imaju sada puno nove preparative, trebam i ja to sve jos malo istraziti :P

      Izbriši
  4. Ovaj City Filter me opako vuče! :D
    Super su mi ovi postovi s mini recenzijicama, samo što uvijek kod tebe nađem nešto što mi "treba". :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. city filter je zbilja odlican, jedva cekam nabavit si jos jednu bocicu :)
      hehe hvala :)

      Izbriši
  5. Od Kiko kozmetike nisam ništa probala, a djeluje mi baš primamljivo. :D Najviše mi se po tvom opisu svidio serum za okoloočno područje. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Nisam ništa od njihove preparative probala, a sad mi sve ovo ide na WL :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hehehe, ja sam uvijek kupovala samo njihovu dekorativu i onda u ducanu sam malo proucavala preparativu i odlucila da je vrijeme i da nju probam :)

      Izbriši
  7. odličan post i super da si probala preparativu njihovu, jer skoro nikad nisam čitala o njoj :D
    a zainteresirala si me za svašta: City Filter Sunscreen Primer, Skin Tone Corrector Primer ( i ja sam nekad crvena i ti me živcira) :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) po komentarima vidim da nas ima dosta rumenih :D

      Izbriši
  8. Taj zeleni prajmer mi zvuči dobro, jer mi definitivno treba nešto za smanjenje crvenila. Do sada sam probala samo jedan zeleni prajmer, marka je Delia, niskobudžetni skroz, i neutrališe mi crvenilo, ali kada nanesem puder lice mi ima neku bolesnu boju. Možda je previše zelen, ne znam.:-) U svakom slučaju bih voljela probati ovaj KIKO...

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...