Stranice

27. srpnja 2016.

Empties #17

Stiže još jedan Empties post, shvatila sam kako Empties postove brže pišem za razliku od New In postova, možda jer ne volim da mi se skuplja i nakuplja prazna ambalaža. Ovog puta među Empties proizvodima imam jedan proizvod koji nije do kraja potrošen, više o njemu u nastavku :)


Čini mi se kao da jedem blazinice s obzirom koliko ih trošim :D Potrošila sam 2 paketa blazinica Lolete Maxi koje su moje najdraže velike blazinice. Lady's Code blazinice su mi čisto OK, ali otkad sam kupila Lolete Natural Sensitive blazinice ne kupujem više nikakve druge. Ukoliko imate osjetljive oči probajte ove u zelenom pakiranju jer su zbilja odlične, moja najbolja kombinacija blazinica za sada su Lolete Maxi i Lolete Natural Sensitive.
  


Sun Dance Anti-Age losion za poslije sunčanja sam koristila nakon tuširanja čisto da ga potrošim. Nije mi se previše svidio, lagan je i relativno brzo se upija, ali mi nije uopće hidratizirao kožu. Očekivala sam puno od njega pošto je anti-age losion, no imala sam osjećaj kao da se mažem vodom.
Nivea Firming Cellulite Gel-Cream sadrži Q10, odlučila sam ju potrošiti jer mi je stajala već 2 godine i čekala red. Gelaste je teksture i brzo se upija, pomalo se ljepi pa nemojte nakon korištenja sjesti na podlogu na kojoj ima mačjih dlaka kao ja koja sam se tako zeznula nekoliko puta. Ne očekujte čuda od ovakvih krema što se tiče celulita, ali ukoliko vas zanima samo nešto za malo učvrstiti kožu nogu onda si ju uzmite.


Mixa losion za čišćenje lica obožavam, već sam kupila drugi koji je u upotrebi. Recenzija.
ELF Makeup Mist&Set je proizvod koji sam u jednom od prijašnjih postova trenutnih favorita nahvalila. Zbilja radi svoj posao u smislu lijepog stapanja šminke na licu kao završni finiš i produži trajanje šminke, ali ova bočica (koja mi je ukupno četvrta već po redu) užasno smrdi na javni zahod. Haha, znam, čudno ali istinito. I pumpica je bila pomalo defektna, znalo je curiti iz nje. Očito nisam imala sreće sa ovom bočicom jer sa prošlom sam bila oduševljena.


Balea micelarna vodica za osjetljivu kožu je odlična, definitivno bolja od većine micelarnih koje sam probala. Kada potrošim zalihe ostalih ja se definitivno vraćam ovoj micelarnoj!
Mixa dvofazni odstranjivač za oči je moj najdraži, potrošila sam već brdo pakiranja ovog proizvoda i o njemu sam već pisala - recenzija
Lijeva bočica je potrošena do kraja dok desna je na pola puna i ide u smeće jer se očito pokvarila. Kako? Ne znam ni ja, normalno sam koristila odstranjivač i samo jednom skužila da ni dan nakon korištenja on se ne razdvaja tj. vraća u prvobitno stanje, a srednji dio je postao kao neka gnjusna sluzava pjena. Samo da vam kažem kako u takvom stanju stoji već 3 tjedna čekajući ovaj post tako da definitivno je pokvaren iako rok trajanja je daleko. Imam već novu bočicu koju koristim, ali moram priznati da me dira kada se ovako nešto desi sa proizvodom kojeg obožavam :(



Eveline 8u1 lak za učvršćivanje noktiju mi je i dalje najbolji što god ostalo probala.
Terra Naturi balzam sa mirisom naranče i citrusa je moj najbolji balzam. Kada ih kupujem odmah uzmem 10 komada pa ih uvijek imam po svakuda. Trenutno mi se desilo da sam ih čak 3 iskoristila u isto vrijeme.
Kiko Precision Eyebrow Pencil u nijansi 04 je moja najbolja olovka za oči koju uvijek iznova kupujem.
Essence mini parfem od 10 ml je odličan putni parfemčić i uvijek imam jednog sa sobom u torbici.
Catrice Prime And Fine Waterproof puder u kamenu je moj najdraži puder i nezaobilazni proizvod kod svakog šminkanja. Ukoliko već niste, obavezno si ga isprobajte, pogotovo u ovo ljetno vrijeme.


Jeste li probali koji od navedenih proizvoda? Što ste vi trošili u zadnje vrijeme? :)

Kiss
Talisha

4 komentara:

  1. Puno super proizvoda na jednom mjestu! Ovaj Mixa dvofazni odstranjivač me sad baš zanima jer sam trenutno u potrazi za jednim dobrim. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni je on najbolji, odlicno skida i ne pece, iako mi se desila ova nezgoda sa jednom bocicom ostajem pri misljenju da je najbolji jer sam do sada potrosila vjerojatno vec vise od 10 pakiranja :D

      Izbriši
  2. Također koristim ovaj prime and fine i super mi je. I uvjek sam u potrazi za nekim balzamom kiselog mirisa (npr. Bee Natural od limete iz mullera mmmm), od slatkastih mi nekad dođe slabo :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni je to najbolji puder u kamenu :) onda moras probat ovaj ciitrusni balzam :) haha mene od slatkastih pocne glava bolit nakon nekog vremena :D

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...