Stranice

18. srpnja 2016.

My Makeup Bag Collection

Po uzoru na post blogerice Makeup and Other koji mi se jako svidio napravila sam i svoju verziju ovog posta jer sam općenito slaba na kozmetičke torbice :D

I BAM! Uživajte u hrpici :D


Za početak krećem sa 2 ELF (Eyes Lips Face) torbice koje sam kupila još davno (vidi se po njima haha), prvu ste viđali već u mojim postovima di sam vam pokazala što nosim u svojoj kozmetičkoj torbici na putovanju. Pošto je viša i kompaktan stane mi puno toga iako se na prvi pogled ne bi uopće reklo. 
U drugoj držim kistove u većem pretincu, no kada zatreba preselim ih u drugu pa ju uzmem sa sobom na put jer kada se otvori drugi prednji pretinac nalaze se razni spremnici za stvari pa je zato jako praktična.
  


Fa torbica koja nema nikakvu Fa oznaku ali je sadržavala Fa proizvode u paketu mi je najdraža od ovih većih torbica jer je kompaktna i puno stane u nju. Volim u njoj nositi kozmetiku ukoliko idem negdje na par dana jer mi u njoj sve stane, čak i Zoeva palete koje su malo duže.


Primark Atmosphere torbica u koju sam se zaljubila na prvi pogled je moja najdraža torbica za nošenje lijekova za putovanja jer ima  tvrdo dno tako da mi sve potrebno unutra stoji uspravno (Octenisept, Angal, kapi za nos, razne tablete, kremice i sve potrebno za prvu pomoć jer nikad se ne zna :D ukoliko to sve nosite sa sobom kao ja, onda se razumijemo :D). Kožna je, mala je, ima male uši i na jednom uhu ima mašnicu :)


Kiko stalno izbacuje limitirane kolekcije i obavezno se nađu kozmetičke torbice u njima, tako ja imam dvije torbice iz limitiranih kolekcija i jednu iz stalne postave. Priznajte da ste mislili da će ih biti više od 3 čim je Kiko kod mene u pitanju :P 
Prva je torbica iz stalne postave u M veličini, odlična je za ubaciti u torbu kada trebam uzeti nekoliko kozmetičkih stvarčica sa sobom. 
Druga je kričavo roza torbica iz prošlogodišnje limitirane kolekcije Miami Beach Babe. Odmah sam ju uzela jer ovakve torbice od neoprena ne propuštaju vodu i meni je to odlično kada na moru moram u nju ubaciti mobitel i ključeve od auta bez da mi se i oni smoče od mokrih ručnika. Bilo mi je žao što si odmah nisam uzela 2 komada :(
Treća je ljubičasta plišana torbica iz limitirane kolekcije Campus Idol koju sam uzela čisto ovako za lijepo vidjet haha, žao mi ju je koristiti koliko je lijepa :D


Nakon tuge što nisam uzela još jednu Kiko neopren torbicu stiže Maybelline iznađenje u kojem se nalazila ova preslatka torbica koja mi djeluje isto dosta čvrsto i otporno na vodu, tako da sada imam još jednu torbicu za držanje sitnica u torbi za more :)


Lutajući po Feelunique stranici naletila sam na ove prekrasne i super kvalitetne torbice marke Victoria Green. Sebi sam uzela ove dvije sa slike a mami sam bila kupila veću kozmetičku putnu torbicu u koju stanu i šamponi u velikoj veličini. Ja sam ostala oduševljena koliko su torbice dobre, imam malu i veću u istom obliku ali u različitim uzorcima. Kupila sam ih na super popustu jer im cijena inače malo viša za kozmetičku torbicu.


I za kraj... Essence kozmetičke torbice, pa tko bi im odolio? :D Pogledajte samo ove preslatke uzorke :) Dvije su iz stalne postave, a jedna je iz neke ljetne limitirane kolekcije kojoj se više ne sjećam ime. Odlične su mi jer su najmanje koje imam i savršene da u njih ubacim intimne maramice, gel za dezinfekciju ruku i mini parfem bez da te stvari šetaju po torbi.


Volite li i vi kozmetičke torbice? Koja vam se od navedenih najviše sviđa? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 12:

  1. Imam ove essence torbice, ali mi se ova Maybelline skroz sviđa i baš djeluje čvrsto!

    OdgovoriIzbriši
  2. još su mi nekako najslađe essencove torbice.. padam na šarenilo :D

    OdgovoriIzbriši
  3. baš su ti slatke torbice :D a zajednička nam je samo Maybelline :D
    nekako od svih mi je najslađa ova Primark :D <3

    OdgovoriIzbriši
  4. Jako slatke torbice... Essence stvarno odlično dizajnira torbice :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Super zbirka :D Imam ih i sama dosta, samo što su moje torbice puno veće, odnosno one prevladavaju :D Essence torbice su precool :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) tih velikih imam samo 2, ali ove manje mi vise zapnu za oko :P

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...