Stranice

14. srpnja 2016.

Trenutni favoriti #9

Stiglo je vrijeme za trenutne favorite sa kojima se stalno družim u zadnje vrijeme :)


Za početak evo jedno čudo od pilinga koje sam našla u DM-u na sniženju, vjerojatno su ih se rješavali i ja sam uzela samo jedan, a kasnije požalila jer ih više ne mogu naći :( Piling je Tutti Frutti šećerni piling sa prekrasnim mirisom maline i kupine, koliko vidim na pakiranju piling je proizveden u Poljskoj, sadrži 300 g proizvoda i jednostavno je divan! Ukoliko ga nađete još na akciji obavezno uzmite ovaj piling, ima ga i u drugim mirisima.
  

Palmer's krema za okoloočno područje mi je odlična kremica, sa mirisom i ekstraktom kakaa, šteta što se više ne proizvodi, mislim da ću biti jako tužna kada ju potrošim do kraja :(
Kiko City Filter sa SPF50 je fantastičan i odmah se moram pohvaliti kako sam kupila još 2 komada ovog proizvoda :) Recenzija.
Kiko Blooming Glow Revitalizing Serum je odličan jer hidratizira kožu, sadrži vitamine, daje koži zdravi sjaj i odličan mi je kao podloga za šminku u ove vruće ljetne dane kada su mi kreme previše teške.
Alverde ulje za celulit od limuna i ružmarina sam kupila na preporuku jedne youtuberke koja ga je hvalila kao odličan proizvod za učvršćivanje kože na nogama i to mogu definitivno potvrditi da je moja koža elastičnija i čvršća, kupila sam ga prvenstveno zbog toga, a ne zbog anticelulitnog djelovanja. Ulje se brzo upija i prekrasno miriši, ukoliko volite citrusne mirise ovo je pravi proizvod za vas.


Zara Femme edt je parfem sam dobila na poklon i moram priznati kako mi je ovo prvi Zarin parfem :) Iako sam na prvu mislila da će mi biti težak jer je slatkast, skroz sam se prevarila jer ima tako jedan zarazni miris koji koristim normalno i sada preko ljeta.


Kiko Flawless Fusion bronzer u nijans 01 koji je divan, svilenkast i tako se lijepo stapa sa mojim svijetlim tenom da je to čudo.
Makeup Revolution Pro Illuminate je prekrasan highlighter, daje tako lijepi sjaj bez pretjerivanja, a pakianje mu je ogromno. Recenzija.


Urban Decay Gwen Stefani Blush paleta mi je stalno bila na repertoaru toliko da sam sada još više oduševljena njome nego kada sam ju tek kupila. Unutra je već sva prašnjava koliko ju koristim, pogotovo rumenila OC i Hush, bronzer LoFi je divan sada za ovo ljetno vrijeme, a čak sam zavoljela i nijansu Cherry u koju sam jedino sumnjala kako će mi stajati. Sve u svemu otkad imam ovo čudo moja ostala rumenila samo stoje. Recenzija.
Zoeva Rose Golden paleta je nešto fenomenalno za ljeto, od nijansi do pigmentacije. Recenzija.
Freedom Pro Strobe paleta je fantastična za svijetlu put i praktična je ukoliko ju morate nositi sa sobom. Recenzija.


Jeste li probali koji od ovih proizvoda? Koji su vaši trenutni favoriti? :)

Kiss
Talisha

4 komentara:

  1. Kako lijepi favoriti! Sestra i prijateljica su kupile ovaj piling i ja sam ga baš isprobala, stvarno divno miriši samo mi nakon korištenja ostavlja nekakav masan feeling na koži. MUR hajlajter izgleda božanstveno, ali mi se čini da takvih nijanasa već imam na bacanje jer su te baš po mom ukusu! :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) to je istina da ostavlja film ali meni nije masan nego mi pusti kozu bas lijepom mekanom, ja to volim ko pilinga :)
      mur higlighter je bas ona tipicna divna zlatna nijansa, za moj ukus je malo prevelik haha ali je zbilja odlican :)

      Izbriši
  2. Makeup Revolution Pro Illuminate mi se najviše sviđa nijansa mi je predivna *___*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da nijansa je zbilja divna i mislim da pase doslovno svima :)

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...