Stranice

11. rujna 2016.

Empties #18

Novi, lagano ljetni Empties post :)


Tutti Frutti šećerni piling je bilo moje ljetno otkriće taman kada je bio na rasprodaji u DM-u. Na moju žalost već se sve rasprodalo ali mi je drago što sam ga stigla isprobati. Piling je na malo grubljoj strani, ali meni takvi pilinzi pašu. Ima prekrasan miris po voću, točnije moj je od maline i kupine. Piling je plave boje, lijepo čisti kožu i nakon ispiranja ostavlja film koji meni osobno daje osjećaj njege.
   

Garnier Mineral Protection 5 koristim jaaaako dugo, ujedno je moj omiljeni dezić, ali sam ga odlučila zamijeniti Dove dezićem malo za promjenu.
Garnier Fructis Miraculous Oil mi je bio grozan, već sam pisala o njemu ovdje na linku. Miraculous my ass...


Autan Family Care s aloe verom je jedino sredstvo protiv komaraca koje špricam na sebe jer ne smrdi nego ima lijepi miris i štiti me od komaraca. Pravi primjer da sredstvo protiv komaraca ne mora smrditi da bi radilo dobar posao :) Kupila sam još dvije bočice za sljedeću godinu jer sam ga uhvatila u Bipi na popustu.
Bottega Verde SOL je sprej za sunčanje koji sadrži SPF15. Ima prekrasan miris, lijepo se šprica i razmazuje, skroz sam zadovoljna ovim proizvodom i definitivno ga kupujem sljedeće godine.


Putno pakiranje Listerine tekućine za ispiranje usne šupljine je odlično ukoliko vam treba za nekoliko dana. Moja je u verziji Cool Mint i zbilja je vrijedna pažnje.
Lolete sensitive blazinice u Maxi verziji su još uvijek moje najdraže velike blazinice.


Ziaja dvofazni odstranjivač za vodootpornu šminku mi se nije uopće svidio, nikako mi ne paše, a o njemu možete čitati ovdje
Garnier micelarnu sam već davno koristila i bila mi je dobra, ali ništa specijalno. Pošto sam išla na put i nisam htjela nositi nikakvo veliko pakiranje micelarne, kupila sam ovu malu putnu verziju i poslužila me taman sve do kraja putovanja.


Olival piling za lice s uljem smilja je meni najbolji piling, kada sam njega otkrila nisam uopće više niti isprobavala druge pilinge. Imam već novu tubicu.
Essence dezinfekcijska tekućina za ruke mi je dosta dugo trajala ali samo zato jer sam ju uvijek premještala iz jedne torbe u drugu. Redovito bih ju zaboravila negdje, ali na kraju sam je se uhvatila i potrošila do kraja :) Dobro je čistila ruke, imala je i još nekakva plava zrnca u sebi.


Biobazin balzam od mrkve mi se sviđa po teksturi ali nisam baš na "ti" sa njegovim mirisom. No, ovo mi je već drugo pakiranje koje sam potrošila jer mi se kao balzam dopada. Problematičan je jedino ako se nađe na visokoj temperaturi i onda se nenormlano topi. Mislim da bi za zimu bio solidan tako da ću ga sigurno opet kupiti.
Kiko Blooming Glow serum za lice je bio dio jedne limitirane kolekcije. Serum je proziran no sadrži mikro kapsulice koje su sa dodatkom vitamina PP, A i E. Kod utrljavanja seruma u kapsulice se rastapaju i upijaju u kožu. Efekt seruma je svježije i nahranjeno lice, a meni je bio odličan za ljeto kada su mi sve kreme previše masne i onda je tu nastupao ovaj serum kao podloga za BB kremu.


Jeste li koristili koje od ovih proizvoda? Što ste vi trošili u zadnje vrijeme? :)

Kiss
Talisha

Nema komentara:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...