Stranice

30. listopada 2016.

Empties #19

Kako je lijepo vidjeti da se proizvodi troše, malo me manje hvata onda grižnja savjest zbog kupovine haha :D Nego, pustimo filozofije i krenimo na post :)

     
Balea piling sa limunskom travom sam već trošila u prošlosti i ponovo ga kupovala. Nekako sam ga se zasitila i našla sam bolji piling pa ga više neću kupovati. Piling je jako dobar, lijepo čisti kožu i svi koji vole ovako svježe mirise bit će oduševljeni s njim :)


O Loreal stvarčicama za kosu pisala sam u posvećenom postu ovdje, pa se neću ponavljati. Masku Ultra Riche i balzam Elvital sam već kupila ponovo. Nažalost moja brzopletost me koštala duplog šampona koji mi se ne sviđa a to je Elseve Nutri-Gloss Luminizer i koji imam za potrošiti još jednu bocu. 
Garnier Fructis Color Resist Blond Booster sam već popljuvala ovdje. Moram se odviknut kupovati duple stvari kada je akcija jer na kraju mi se desi da mi se proizvod uopće ne sviđa.
SexyHair je tester ljubičastog šampona za kosu, dobila sam ga sa jednom narudžbom na Beauty Bay stranici. Nije bio problem potrošiti ga kada je mali, dosta je guste teksture i baš je tamno ljubičast tako da fino ofarba cijelu kadu. 


Kiko micelarna vodica mi je bila trn u oku, jedva sam ju završila, teškom mukom. A na miris mi se počeo zbilja dizati želudac. Ne kužim kako netko može napraviti tako nježan proizvod i uvaliti tako jak miris... Detaljno o njoj pročitajte ovdje.
Mixa umirujući tonik mi se jako svidio i ako ga nađem ponovo ću ga kupiti. Bio je tako nježan i osvježavajuć da mi ga je bilo gušt koristiti. Recenzija.
Mixa njegujuće mlijeko za tijelo koje sam jednom prilikom dobila u Mulleru, inače nisam nikada viđala ovakve proizvode i ambalaže kod nas. Jako mi se svidio, o njemu možete čitati ovdje.


O Ebelin odstranjivaču već sam pisala ovdje, no ponovo moram reći da je zbilja grozan i jednostavno ne znam što bih više rekla o njemu jer me zbilja razočarao.
Garnier Mineral Protection 5 je bio moj dugogodišnji dezić, no sada sam prešla na Dove tako da mi je ovo bila zadnja njegova bočica iz zalihe. Ukoliko bude trebalo uvijek mu se mogu vratiti.
Bottega Verde ulje argana mi je jako dugo trajalo, koristila sam ga za kosu, ruke i lice. Spašavao me kod suhih ruku, suhe kose i suhih dijelova lica koji su pretrpili alergijski napadaj. Stvarno je dobro imati ovakav višenamjenski proizvod. Ulje je kupljeno u Bipi.


Lolete Natural su moje najdraže blazinice. Ukoliko ne znate koje blazinice uzeti, preporučam vam da date šansu ovima :)
Violeta Intimo Sensitiv maramice su jako dobre, uvijek sa sobom u torbici imam jedan paketić maramica. Jedino im zamjeram što se teško vade pa su malo nepraktične, ali nema veze :) Ukoliko koristite Violetine uloške onda ste možda imali priliku probati ove maramice u malom izdanju jer su zakačene za uložak, a napravljene su tako da je svaka maramica posebno pakirana. Meni je to super cool ideja :)


Sun Dance balzam sa SPF50 koristila sam preko ljeta i sada ga tek potrošila. Ovo je jedini balzam koji mi se nije rastapao na suncu, stvarno štiti usne, jedino je malo kredast ali očito takav mora biti da bi preživio vrućinu.
Tetesept kremicu za nos sam kupila još prije 2 godine u Njemačkoj pa ne znam ako se može naći ovdje. Dokrajčila sam ju pri prvom puhanju nosa i kao zamjenu sam kod nas u Mulleru našla ovu koja je fantastična i mogu reći da je čak bolja od Tetesept kremice.


Essence Lash Mania Waterproof je maskara koja me nije pretjerano oduševila zbog svoje suhe formule, no četkica je totalno obečavajuća. Nadam se da su proizveli još neku maskaru sa ovom četkicom :)
Maybelline Lash Sensational Waterproof je vodootporna verzija trenutno najpoznatije Maybelline maskare. Obje imaju isto pakiranje i istu četkicu, a vodootpornost ove maskare zbilja djeluje.


Što ste vi trošili u zadnje vrijeme? Jeste li probali koji od navedenih prozvoda? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 6:

  1. Bome si dosta toga potrosila!
    Bas me zanima ovo ulje argana, morat cu ga skicnuti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) baci oko na njega, bude ti na akciji u bipi kada su happy vikendi u pitanju :)

      Izbriši
  2. Dakle, baš sam u potrazi za tonikom, budem pogledala ovaj mixin, znam da mi je micelarna njihova bila odlična. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Gdje si kupila ovu maybelline vodootpornu maskaru? Nisam je nigdje vidila kod nas..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. kupila sam ju na feelunique stranici ali kao da sam ju negdje vidjela vec kod nas, mozda u mulleru jedino ali nisam sigurna, trebala bih malo provjeriti

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...