Stranice

21. listopada 2016.

Kat Von D Shade + Light Eye palette

Danas vam donosim recenziju palete s kojom se družim već neko vrijeme, a radi se o Kat Von D Shade + Light Eye paleti sjenila :)


Paleta odmah privlači pažnju svojim zanimljivim stilom koji je prepoznatljiv za Kat Von D. Od samog izgleda palete na kojoj su reljefna slova, do kartonske kutije u kojoj se nazale male zvjezdice koje Kat ima tetovirane na licu :)
  

Paleta je napravljena od tvrdog i kvalitetnog kartona, djeluje jako masivno i robusno zbog svoje debljine. Moram priznati da se još nisam susrela sa paletom koja je ovako napravljena, inače su sve u pola tanje.


Unutar palete nalazi se veliko ogledalo. Paleta ima 12 sjenila i sva su potpuno mat
Koncept same palete je postavljanje sjenila u 3 kategorije: prva je neutralna, druga je hlada i treća je topla. Naravno da se ne treba toga pridržavati, ja koristim sva sjenila i međusobno ih miješam neovisno o kategorijama :)


Evo još malo sličica same palete slikane u hladu i na suncu.



Kako svi već znamo, jako je teško napraviti cijelu mat paletu a da sva sjenila budu jednake kvalitete. Čak neke palete koje imaju kombinaciju shimmer i mat sjenila, uvijek im se neka mat sjenila razlikuju po kvaliteti. 

Ova paleta je pravi dokaz da je moguće napraviti paletu samo sa mat sjenilima, a da ona budu kvalitetna, pigmentirana, mekana, puterasta i da se fantastično blendaju. Osobno sam ostala potpuno pozitivno iznenađena kada sam koristila ova sjenila jer mi je ovo bio prvi dodir sa Kat Von D kozmetikom.

Evo i swatcheva ove divne palete. Pošto je paleta cijela mat tako riječ "mat" neću koristiti u objašnjenju svakog sjenila, jedino mogu reći da ipak mrvicu decentnog sjaja pokazuje samo sjenilo Latinus. Swatchevi su napravljeni bez ikakve baze ispod.

Laetus - boja vanilije
Samael - svijetla čokoladno smeđa nijansa
Solas - tamno smeđa nijansa sa malo crvenkaste u sebi
Lucius - svijetla bež nijansa sa malo roskaste u sebi

Lazarus - svijetla taupe nijansa
Saleos - tamna smeđa-taupe nijansa
Shax - crna nijansa
Liberatus - nježna bijela nijansa

Ludwin - tamnija breskvasta nijansa
Succubus - tamna boja cigle
Sytry - tamno smeđa nijansa
Latinus - svijetla bež nijansa


Paletu sam kupila u Sephori u Španjolskoj po cijeni od 49,50 €. Ako ste me pratili na instagramu (@talisha.art) tijekom putovanja onda ste mogli vidjeti ovu ljepoticu na slikama :)

Kao što sam već rekla, paleta mi se jako sviđa, pogotovo jer su sva sjenila lijepo pigmentirana i kvalitetna. Jedinu zamjerku imam na to što imena sjenila ne pišu odmah ispod samih panova nego se nalaze na pozadini palete, što ću kada su me druge palete razmazile :D
Ova paleta, osim što je već sama po sebi odlična, super se nadopunjava uz ostale palete koje imaju mat i shimmer nijanse tako da mogućnosti za šminkanje sa ovom paletom su beskonačne. 
Dugo sam ju gledala i odgađala kupovinu, no na kraju kada mi se pružila prilika, još kada sam ju vidjela u živo, nisam niti trenutka razmišljala nego ju odmah kupila.

Sviđa li vam se ova paleta? Ako ju imate, napišite mi svoje dojmove o njoj :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 10:

  1. O koja ljepota... Za sada sam stala s kupnjom paleta...hahah.. Moram.... Kat ima odlične i izuzetno kvalitetne proizvode... Imam njenu countur paletu i par matt ruževa...zaista vrh vrhova

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. posto sam vidjela cijeli stand u zivo, najvise su me jos uz paletu privlacili tekuci ruzevi ali nisam bila spremna utuci jos masu para i na tekuce ruzeve tako da sam samo ostala na paleti :D

      Izbriši
    2. Ne bih požalila ni sekunde...njeni ruževi su mi zaista najbolji koje sam ikada probala... Volim ih jer se ne osjete na usnama, ne pucaju,ne grudaju,ne preslikavaju,nadogradivi...ma jednostavno najbolji....ovih dana stiže mi i 3 nijansa i ne vjerujem da ću stati s skupljanjem..nemaju mane...
      Druga prilika,moj savjet,ugrabi njen matt lipstick.
      Ovih dana objaviti ću usporedbu ruževa (kat,abh,La splash) pa budi u toku...pusa

      Izbriši
    3. vjerujem da su dobri ali za cijenu od dva ruza kupim cijelu paletu, a kao veliki ljubitelj paleta normalno da sam prije odabrala tu soluciju :)

      Izbriši
  2. Obožavam svoju i ovu contour koju si mi kupila, savršeno se nadopunjuju :D A sam lik i djelo Kat Von D štujem, ona je moj bog :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Samo mogu čitati o tim paletama haha 😂
    Kada budem počela raditi- promijenit će se to ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. ova mi je paleta dugo na wish listi i jednom će pasti, predivna je!

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...