Stranice

3. studenoga 2016.

New In #16

Evo me sa jednim velikim New In postom. To su stvari koje sam razdvojila od prošlog New In posta kojeg možete vidjeti ovdje. Neke stvari su kupljene jos u 7. mjesecu, a neke su nove jer sam čekala da mi dođu svi paketi koje sam naručila. Paaa, krenimo :)

 
Skroz sam se navukla na Palmer's proizvode i svi su kupljeni sa Feelunique stranice. Tako je moja kupovina Palmer's proizvoda rezultirala sa povećom količinom stvari, o nekima sam već pričala u Mini recenzijama, a o ostalima ću sigurno pričati u nastavcima tih Mini recenzija čim ih malo bolje isprobam.
Ovdje imamo Palmer's obnavljajući regenerator koji se koristi po cijeloj kosi kao maska, znači može ići i na tjeme. Sadrži kakao maslac i ulje peperminta, a miris je prekrasan i podsjeća me na ove čokoladice koje ima za kupiti u Mulleru :D Uzela sam još Daily Skin Therapy čvrstu "kremu" za hidrataciju kože, Coconut Oil sprej za suhu kosu, Manuka Flower Honey maska za kosu i Manuka Flower Honey ulje za kosu.


Evo još Palmer's proizvoda o kojima ću vam također govoriti u nastavku Mini recenzija. Za njegu stopala uzela sam Foot Magic piling, Daily Skin Therapy hidratantnu kremu i Heel Repair stick za suhu kožu stopala. Normalno da sam morala uzeli i jedan losion iz Coconut Oil linije. Scar Serum sam odlučila isprobati na ožiljcima starih pirseva, a Eventone Dark Spot Corrector se činio kao stvoren za mene pošto mi mrlje od prištića, uboda insekata i sunca dugo ostanu na koži.


Jednom prilikom u Bipi kupila sam Rimmel Lasting Finish puder u nijansi 103. Ja ne nosim pudere nego samo BB kreme ali sam ga kupila za svaki slučaj da imam jednu dugotrajnu podlogu ukoliko mi zatreba. Na Feelunique stranici kupila sam nove Rimmel Provocalips tekuće ruževe, odlučila sam se za dvije nijanse: Play With Fire i Make Your Move. To su dvostrani tekući ruževi koji sa jedne strane imaju tekući ruž, a sa druge strane je prozirna tekućina koja učini ruž potpuno vodootpornim.


Kako sam na ljeto skočila u Italiju tako je pao i Kiko shopping. Kupila sam još jedan Blooming Glow Serum za lice koji sam ovo ljeto potrošila. Serum je inače iz limitirane kolekcije pa nisam sigurna ako se može još kupiti. Iz iste limitirane kolekcije uzela sam Blending Wave Mulicolor Blush u nijansi 01 Creative Peach. Pošto mi se Kiko kremice za ruke jako sviđaju htjela sam probati još neke pa sam tako uzela Anti-Age i Intensive kremicu. Kiko Candy Sprinkles lak za nokte je na bazi prozirnog laka sa puno malih tirkiznih točkica.


Od Essence kozmetike kupila sam dosta lakova, pa sam tako uzela Nail Growth Booster za jačanje noktiju, No-Makeup Look lakove sa puderastim završetkom u nijansama 02 Powdery Beige i 03 Powdery Nude, te jedan lak iz limitirane kolekcije Bloggers Beauty Secrets u nijansi 03 All Eyes On Me. Iz nove "Get Picture Ready" linije uzela sam hidratantni matirajući primer za lice i puder u kamenu u nijansi 10 Selfie Finish. Nisam mogla ne uzeti i Essence fiksator u spreju pošto me jako zanima ako djeluje.


Jednim odlaskom u Bipu morala sam kupiti tu hvaljenu Wet N Wild bazu za kapke i usput uzela dva laka za nokte naziva 1 Step Wonder Gel u nijansama E7011 Flying Colors i E7211 Pinky Swear. Ne znam kako vi, ali meni se puno više sviđa Wet N Wild stalak u Bipi koji je smješten zajedno sa ostalim markama, dok u DM-u on stoji onako nasred prolaza i svi redovito zakače za njega.


NYX fiksatori u spreju su mi najdraži, inače kupujem Matt verziju no kako ga u Diviani nisu imali uzela sam Dewy, a Matt sam naknadno kupila na Feelunique stranici. Osobno mogu obje verzije isfurat bez problema, samo što Matt mi ipak malo duže traje. Na Feelunique sam kupila NYX Taupe rumenilo u novom obliku, formuli i boji, pa ako želite neku usporedbu sa starom verzijom koju isto imam, slobodno vičite.


Zainteresiralo me Alverde ulje za kosu koje sadrži arganovo i bademovo ulje, pa sam ga odlučila kupiti. Zirkulin mast za nos ste već vidjeli ovdje u postu. 
Kako nisam baš od nekih čistača di mi treba cijela ratna oprema za čišćenje lica, četkice, kreme, ne znam ni ja što već, odlučila sam kupiti Yoso Compact Deep Cleansing System čistač za pore na kojeg se stavi maxi blazinica, natopi se tonikom po vašem izboru, stisne se dugmić i uživate 3 minute dok Yoso izvlači svu prljavštinu iz vaših pora. Ne proizvodi nikakve zvukove i samo ga se pomiče po željenim dijelovima na licu. Djeluje pomoću iona te tako izvlači prljavštinu. Rezultat je zastrašujuć kada vidite koliko prljavštine je Yoso izvukao iz pora, a mislili ste da ste lice dobro očistili.


Prije 2 i pol mjeseca napravila sam još jednu Nabla narudžbu i očekujte uskoro recenziju.
Catrice Illuminating Blush u nijansi 020 Coral Me Maybe me jednostavno dozivalo sa polica pa sam ga morala uzeti.
Sleek Matte Me tekući ruževi su ruževi sa najljepšim mogućim bojama koje sam vidjela i za početak sam uzela samo jednu nijansu Velvet Slipper i dobro da jesam jer su mi previše suhi tako da ih nažalost neću više kupovati.


I za kraj ostavljam (samo) dvije nove palete sjenila, a to su Kat Von D Shade + Light Eye i Lorac PRO 3 paleta. O Kat Von D paleti sam već pisala ovdje, a za Lorac PRO 3 paletu očekujte recenziju.


Nadam se da vam se ovaj veliki New In svidio, slobodno mi napišite što želite da recenziram :) Jeste li isprobali koji od ovih proizvoda?

Kiss
Talisha

Broj komentara: 12:

  1. Koja divota od posta ^^ Patim na New In-ove :D I vidiš, meni su Sleek ruževi odlični, moje usne ih super podnose :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) meni su usne inace suhe tako da mi ne pasu ovi ruzevi, a tako sam tuzna jer imaju najljepse tamnije nijanse ikad vidjene :(

      Izbriši
  2. Stvarno imaš divne stvari...posebno ove divne palete...očekujem recenziju ovog Yoso čistača...baci se na tipkanje..

    OdgovoriIzbriši
  3. Divan new in! Uvijek zamijetim masu novih stvari za isprobavanje! :D Što se tiče Sleek matte ruževa, potpuno se slažem. Ja ga nisam mogla ni sat vremena nositi na usnama.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) bas mi je zao sto je formula ruzeva tako suha jer boje su im prekrasne :(

      Izbriši
  4. Ajme koje divne stvari ♥
    Yoso mi ima prekul ime :D i zanima me jako :) i paleteeee ♥♥♥

    OdgovoriIzbriši
  5. Tvoji new in-ovi su uvijek predivni, kupiš tako predivne stvari!

    OdgovoriIzbriši
  6. Baš ogroman New in:)Očekujemo i recenzije:)
    Pratim te, pa ako želiš da uzvratiš

    mysweetescapemasha.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  7. Divan veliki new in... baš me zaimaju Rimmel tekući ruževi. Javi dojmove ;)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...