Stranice

8. veljače 2017.

Empties #21

Sa nakupljenom hrpicom proizvoda stiže i novi Empties post :)


Počinjem sa najdražim Lolete blazinicama u mini i maxi formatu koje su mi stvarno super i koristim ih za sve. U zadnje vrijeme nisam od volje za isprobavanjem drugih blazinica nego se držim ovih koje super pašu mojoj osjetljivoj koži.


Afrodita šećerni piling je moje otkriće godine i stvarno lijepo paše mojoj suhoj koži tijela, lijepo ju čisti i ostavi ju nahranjenom. Jedino mi malo smeta njegova cijena tako da ga lovim kada bude na 30% popusta u Bipi.


Macadamia No Tangle krema u spreju mi je trajala jako dugo, čak duže od očekivanog. Krema je namijenjena stiliziranju i lakšem raščešljavanju kose. Moram reći kako ova stvar zbilja djeluje. Stavljala sam ju na mokru kosu prije sušenja i kosa mi je nakon sušenja bila jako mekana i nije se uopće petljala. Ne radim ništa od stiliziranja osim peglanja kose pa mogu reći kako i tu pomaže da kosa bude što duže lijepa kao da je upravo speglana. Ne pretjerujte sa količinom kreme dok sprejate po kosi jer će vam kosa već drugi dan biti masna.
Dove Invisible Dry je moja nova ljubav u obliku dezića i stvarno sam zadovoljna s njim. Mislim kako neću do daljnjega isprobavati nove deziće nakon ovoga.


Mixa Multi-Comfort kremu za ruke, Mixa tonik za lice i Mixa dvofazni odstranjivač šminke sam već recenzirala i sva 3 proizvoda možete naći ovdje. Sve sam ih ponovo kupila i već su u upotrebi :)


Balea Ultra Sensitive intenzivna krema za lice mi je bila čisto OK ali nedostajalo mi je još hidratacije kod nje. Nije toliko intenzivna kakvom se opisuje, ali solidna kremica za nekoga čija koža nije toliko zahtjevna.
Zara Femme parfem mi je bio odličan, mogli ste ga vidjeti i u nekoliko postova o favoritima. Dobila sam ga na poklon i baš mi je drago da jesam jer mi ne bi nikada palo na pamet kupiti si parfem u Zari. Tko se sjeti toga uopće da oni imaju i parfeme? :D
Palmer's Swivel Stick je pravo otkriće, ja ga koristim za usne i mogu vam reći kako mi je 14g ovog proizvoda trajalo 4 mj svakodnevnog korištenja. Ja vam se u balzamu za usne doslovnom kupam. Ovaj stick je najbolja ušteda ikad što se tiče balzama za usne ako ste balzam fanatik kao ja. Osim usana stick se može koristiti i za druge suhe dijelove tijela. Recenzija.


Kiko ruževi za usne u olovci bili su dio neke ljetne limitirane kolekcije, zaboravila sam joj ime. Nijanse su 01 i 03. Ovi ruževi su na početku bili super i onda su se počeli užasno sušiti tako da im je vrijeme za smeće pošto s njima sada mogu samo dobiti efekt mumije.
Maybelline Lash Sensational maskara je moj favorit godine tako da o njoj neću puno pričati. Druga je već u upotrebi. Puno njih hvali ovu maskaru tako da ako niste do sada, definitivno ju probajte.
Maybelline Dr.Rescue All In One lak za učvršćivanje noktiju mi nije bio baš nešto. Ostajem pri onome da je Eveline 8u1 i dalje moj top lak za učvršćivanje.


Jeste li probali koji od ovih proizvoda? Što ste vi trošili u zadnje vrijeme? :)

Kiss
Talisha

4 komentara:

  1. Probala sam neke od ovih proizvoda, potpisujem sve što si rekla za Afrodita piling. Zarin Femme sam i ja uvrstila u svoje favorite. :) Kao i Maybelline maskaru, ova roza mi je puno bolja i draža od crne.
    Iva

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. drago mi je cuti ovako kad netko proba iste proizvode :) za Femme sam se jako iznenadila, dolazim u napast ici posnjofati i ostale njihove parfeme :)

      Izbriši
  2. Koristim Mixin tonik za lice već sam ga kupila par puta i zadovoljna sam. Čula sam samo rijeći hvale za Maybelline rozu maskaru i definitivno ju želim isprobati, a i Zarin parfem me zainteresirao.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i ja sam svoj tonik vec kupila nekoliko puta, za sada mi je najbolji :) definitivno isprobaj ovu verziju maskare, pogotovo sada kada je maybelline svugdje na akciji :)

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...