Stranice

11. siječnja 2018.

Favoriti 2017. godine - Preparativa

Nakon posta o dekorativnim favoritima 2017. godine koji možete vidjeti ovdje, došao je na red post o preparativnim favoritima :)


Nivea micelarna mi je trenutno najbolja micelarna, potrošila sam već nekoliko pakiranja i nastavit ću je koristiti jer je stvarno odlična.
Mixa tonik i Mixa dvofazni odstranjivač vodootporne šminke imaju svoju recenziju ovdje.
Mislim da je ovo već treća godina zaredom da spominjem Olival piling za lice, što ću kad mi je najbolji piling i otkad koristim njega druge pilinge nisam niti probala.


Od proizvoda za kosu ove godine proslavili su se Loreal proizvodi jer samo njihove šampone i koristim. Otkriće godine mi je Loreal Elseve Total Repair Extreme linija za kosu koju nisam htjela pokazati cijelu nego sam odlučila pokazati samo najjaču kariku a to je ova maska za kosu. Ukoliko koristite neke druge šampone probajte makar ovu masku ukomponirati u njegu i vidjet ćete razliku.
Loreal Elseve Huile Extraordinaire krema za kosu ima svoju recenziju ovdje. Koristim ju kao završni touch.


Cetaphil krema je inače za lice i tijelo ali ja ju koristim za ruke jer mi se pokazala jako dobrom. Na licu mi se nije pokazala jako dobro jer sam dobila prištiće od nje, a na tijelo ju stavljam samo na iznimno suhe dijelove. Osim toga kada smo već kod kreme za tijelo, zaboravila sam poslikati moj najdraži proizvod a to je Palmer's Firming Butter Q10, pa ga ubacujem ovako kao padobranca :) Njegova recenzija nalazi se ovdje. Na istom linku možete naći i Palmer's Swivel Stick koji je stvarno odličan.
Kao i svake godine uz Palmer's stick najdraži balzam mi je Terra Naturi u verziji citrus i naranča koji se može kupiti u Mulleru.


Prošlogodišnji favorit kojeg i dalje koristim je Afrodita okoloočna kremica za osjetljivu kožu. Ukoliko tražite dobru i bogatu okoloočnu kremicu obavezno bacite oko na ovu.
Najdraži Skintegrin proizvod je definitivno Naro jer ga mogu miješati u ostale proizvode i lijepo hrani kožu.
Uriage Hyseac R je kremica koju koristim već 8 godina i zato vam je jasno koliko ju volim.
Embryolisse kremu koristim kada mi treba dobra priprema lica za full makeup. Nevjerojatno kako dobro tada odradi posao. Zbog sastojaka kojima zamijeni kremu za hidrataciju i primer nije baš najbolja opcija za svaki dan, ali ukoliko vam treba odlična podloga za makeup i još takvu niste našli, obavezno pogledajte ovu kremicu.


Znam da neke proizvode koristim godinama i da se ponavljaju u većini postova godišnjih favorita, no ja imam jako osjetljivu kožu i u skladu s tim ne mogu stalno isprobavati neke druge proizvode, pogotovo još ako dijeluju agresivno na moju kožu. Vjerujte mi da kada nađete nekoliko proizvoda koji vam pašu (kao meni npr. Mixa tonik, Mixa dvofazni odstranjivač, Nivea micelarna, Olival piling itd.) napravit ćete uslugu svojoj koži, ali i svojem novčaniku.

Jeste li koristili koji od navedenih proizvoda? Koje preparativne proizvode ste vi najčešće koristili prošle godine? :)

Kiss
Talisha

2 komentara:

  1. Koristim sve od Olival kozmetike,peeling je odličan.Lorealove proizvode koristim za kosu,trenutno Arginine resist i super su.Drago mi je da sam u ovom postu otkrila njihovu kremu za kosu,valjda kod kupovine nisam obraćala pažnju i to ću obavezno probati kao i afroditinu kremicu

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. probaj loreal kremu za kosu, odlicna je, nakon nje ces zaboravit na bilo kakva ulja za kosu :D arginine resist je isto odlicna linija, dugo sam ju koristila pa sam se prebacila na ovu total repair extreme :)

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...