Stranice

18. studenoga 2018.

Empties #28

Teško je naći dobre riječi za uvodni dio nakon nekoliko mjeseci gdje nisam ništa pisala i objavljivala. Tako je kako je, neću dužiti na početku niti se opravdavati jer teško je uskladiti pisanje i odlazak na sezonu i onda opet se pokrenuti u pisanju nakon nekog vremena. Ali zato sam vjerno skupljala praznu ambalažu proizvoda. Ok, nešto je završilo u smeću dok me nije bilo doma, ali većina je tu spremna da se prikaže :)


Počinjem od kose za koju vec godinu i pol koristim iste šampone, a to su Loreal Elseve Total Repair Extreme šampon i balzam za kosu. Ova linija je stvarno odlična ali mi se čini da već dugo koristim isti šampon pa mi se kosa malo već navikla. Znate i sami da volim Elseve šampone i onda samo njih rotiram.
Kerastase Resistance Serum Therapiste je serum za oštećenu kosu, kad ga se stisne izlaze dvije tekućine, jedna je proziran gel, a druga je bijela krema. Ima jako intenzivan miris pa to nekima smeta ali ja s tim nemam problema. Trošim već drugu bočicu i još uvijek nisam sto posto sigurna oko ovog proizvoda, nekada kao da mi kosu napravi prekrasnom a nekada kao da mi ništa ne djeluje. Čudno stvarno, ali inače jako lijepo sredi vrhove i zagladi ih.
Loreal Elseve Extraordinary Clay Mask je čak bio jedan od mojih favorita u prijašnjim postovima pa također tvrdim da je ovo odlična maska za čišćenje kose prije pranja. Od ove linije koristim samo masku jer mislim da bi cijela linija meni ipak bila malo previše agresivna.


Mislim da vam je jasno kako sam ja valjda najveći potrošač Mixa dvofaznog odstranjivača ikad, pa ovdje vidite samo 3 primjeraka ali vjerujte mi da je u stvarnosti tu bilo više potrošenih bočica. Nemam puno što za reći osim da je najbolji odstranjivač vodootporne šminke ikad, a koristim ga vec 3 godine.
Balea gel za brijanje sa aloe verom je meni jedan od najdražih, što zato jer je stvarno dobar, a pokazao se bolji čak i od skupljih varijanti, što zato jer mu je cijena stvarno super.
Aveo odstranjivače laka koristim već duže vrijeme jer su mi stvarno odlični. Lubenice nažalost više nema u prodaji, a ovaj drugi ljubičasti sa slike mi je osobno grozan. Biram samo one sa acetonom jer su mi bolji i efikasniji. Pravo otkriće mi je Delia odstranjivač s acetonom koji je stvarno fantastičan i zbilja lijepo miriši! Mislim da sam ga kupila u Tommy-u.
Christina Aguilera Unforgettable parfem mi je stvarno bio odličan. Ukoliko volite malo jače, slatkaste i intenzivne mirise, bacite šnjof na ovoga.


Kiko Anti-Age krema za ruke me ostavila ravnodušnom jer sam očekivala super hidrataciju, a ubiti eto još jedna obična i prosječna krema koju sam jedva čekala završiti.
Terra Naturi balzam od citrusa viđate stalno na blogu i vjerujte mi da ovaj balzam kod mene još uvijek drži prvo mjesto. Kad god odem u Muller kupim par komada, pogotovo sada kad stiže hladno vrijeme.
Eucerin balzam za suhe usne ne valja ništa i poštedite se od kupovine ovog. Već sam ga spominjala u jednom postu razočaravajućih proizvoda ali nažalost sam imala dvije tubice za potrošiti.


Na prvoj slici vidjeli ste da su mi najdraže i dalje Baleine Maxi blazinice i Look ByBipa i Essence turpije za nokte. Nekako sam te stvari kasnije zaboravila poslikati sa ostatkom.
A sada prelazimo na dekorativni dio di se sakupio dobar broj proizvoda. Kod maskara sam i dalje ostala vjerna mojoj Maybelline Lash Sensational vodootpornoj verziji koja mi je uvijek tu za svakakve prilike. Potrošila sam i običnu verziju te maskare jer sam ju imala, ali inače mi nije nešto. Tu je moja druga najdraža maskara koja stvarno daje onaj wow efekt a to je Loreal Paradise Extatic. Voljela bih da naprave vodootpornu verziju ove maskare, a do tada ću kupovati ovu običnu verziju koja jedina mojih malim trepavicama napravi veliku promjenu.
Catrice Liquid Camouflage je moj najdraži korektor u tekućem obliku koji obnavljam redovito. 
Milani primer za kapke sam trošila valjda 3 godine i to čudo je bilo nepotrošivo skoro. Inače odličan primer i dajem preporuke za njega.
Lorac primer za kapke me malo razočarao jer sam očekivala više od njega, a na kraju mi se Milani pokazao puno boljim od njega.
Essence lak za nokte u nekoj svijetloj vanilija boji sam potrošila jer mi je stvarno bio dobar za one dane kada nisam htjela imati nikakvu specijalnu boju na noktima. Bio je dio neke stare limited edition kolekcije.
Catrice Prime and Fine puder u kamenu nije mogao nedostajati u mojim potrošenim proizvodima. Iako ga rjeđe koristim otkad imam RCMA puder, i dalje ga imam tu negdje uvijek kad mi zatreba.
Essence Superlast 24h pomada za obrve u olovci je fantastičan proizvod koji sam već hvalila u zadnjem postu svojih favorita. Potrošila sam ih čak 3 komada uz neke ostale proizvode koje koristim, ali ova olovka je stvarno najpraktičnija i najbrža opcija ako ste u žurbi.
Catrice Slim olovka za obrve je dobra kvaliteta ali krivo upakirana, ako shvaćate što želim reći. Olovka je previše tanka i stalno puca, ali proizvod sam po sebi je stvarno dobar. Nažalost to dvoje skupa ne ide i ako mislite jednu olovku potrošiti za nekoliko dana, zaboravite na nju doslovno.


Ovo su bili moji potrošeni proizvodi, nadam se da su vam se svidjeli. Recite mi slobodno koje proizvode ste vi potrošili u zadnje vrijeme i jeste li isprobali koje proizvode navedene u postu? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 6:

  1. Mixa dvofazni odstranjivač sam kupila na tvoju preporuku i zbilja je odličan, ma najbolji za skidanje vodootporne maskare! :) Kad smo već kod vodootpornih maskara, meni je već neko vrijeme favorit plava Essence I <3 Extreme Volume. Ako nisi, probaj :) Također imam kratke, rijetke i nikakve trepavice i ova mi maskara zbilja napravi čudo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. bas mi je drago da je mixamanija tog ostrenjivaca presla na jos nekoga :) znas da bi ju mogla probati u svakom slucaju, cim kazes da imas trepavice kao ja ali da ti ona napravi super efekt, znaci da bi se mogla i meni svidjeti :)

      Izbriši
  2. Mislim da sam na Beauty Jointu vidjela da prodaju vodootpornu verziju L'Oreal Paradise maskare. 🤔

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. imas pravo bas sam isla istraziti malo i ima ona njihova americka vodootporna verzija, razmislit cu o kupovini :) tnx

      Izbriši
  3. Odličan post! Maybelline maskara obožavam kao i balein gel za brijanje, a Terra Naturi balzam ću kupiti prvom prilikom kada odem u Muller

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :) terra naturi balzam je meni najbolji vec duze vrijeme, uopce ne testiram druge balzame, nadam se da ce ti biti dobar :)

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...