Stranice

10. veljače 2021.

Favoriti 2020. godine - Preparativa

Nakon posta o dekorativnim favoritima valja napisati i onaj o preparativnim proizvodima, jer svi znamo da za njegovanu kožu trebaju preparativni proizvodi. S obzirom kakva nam je bila 2020. godina, smatram da su ipak preparativni proizvodi prednjačili s obzirom na one dekorativne :)
Predstavljam vam sve moje favorite koje sam koristila kroz 2020. godinu i koje koristim i dalje. Krenimo! :)
 
 
Matrix Total Results Miracle Creator je sprej koji ima 20 različitih benefita za kosu. Koristim ga tako da ga pošpricam na mokru kosu nakon pranja i onda još neko vrijeme ju držim omotanu u ručniku kako bi se sprej dobro upio a kosa malo "odležala". Djeluje na regeneraciju kose i točno vidim ako ga koji put ne koristim koliko mi je koša drugačija nakon sušenja.
Schwarzkopf Bonacure Peptide Repair je kremica koju koristim u maloj količini samo na vrhovima kose nakon šta ju osušim i ispeglam. Odlična stvar za neposlušne vrhove kojima nakon stiliziranja treba malo vlage i života.


Uriage Eau Thermale termalna vodica prepuna je minerala koji pomažu koži i djeluju regenerativno. Koristim ju za lice i tijelo, odlična stvar nakon izlaganja suncu, za opekline, za suhu kožu i kao pomoć nakon brijanja. Moja vodica je u najvećem pakiranju od 300 ml, ali imate i manjih veličina prikladnih za putovanja.
Uriage Eau Thermale losion za suhu i osjetljivu kožu je stvarno odličan proizvod. Brzo se upija, hidratizira i njeguje kožu i trenutno mi je stvarno najbolji losion koji mogu zamisliti za zahtjevnu kožu kao što je moja.


Sebamed nježni piling za lice je postao u kratkom roku moj najdraži piling. Ukoliko imate kao ja mješovitu kožu sklonu nepravilnostima ali ne želite da vam mehanički piling bude preagresivan i ostavlja kožu suhom, evo vam odgovora! Koža nakon ovog pilinga je meka, čista i nije isušena, a također djeluje na nepravilnosti koje umanjuje redovitom primjenom.
Skintegra Atomic ulje sam dugo gledala i nećkala se uzeti ga ili ne, na kraju sam se odlučila dati mu šansu kod skidanja svakodnevne šminke i mogu reći da sam se zaljubila u njega. Zbog njega puno manje koristim blazinice. Odlično otapa šminku, iako piše da otapa i vodootpornu tu će biti malo problema pa si pomognite sa dvofaznim čistačem, dok za sve ostalo djeluje odlično. Kombiniram ga sa Skintegra Amphibianom kojeg koristim nakon Atomica kako bih očistila sve ostatke s ovim čistačem. Najbolje idu skupa u kombinaciji za čišćenje lica od šminke ali Amphibin možete koristiti i samoga pošto je sam po sebi čistač i odličan je za pranje lica ujutro ili kad niste prije toga imali šminku na licu.


Uriage Bariersun krema za lice i sprej za tijelo sa faktorom 50 su fantastični! Oba proizvoda su iz Bariersun kolekcije koja djeluje i sprječava smeđe pigmentacijske mrlje od sunca. Koristila sam ih ovo ljeto i ne mogu opisati koliko sam zadovoljna ovim dvojcem. Krema za lice se brzo upija, nije masna i ne ostavlja bijele tragove, dok sprej za tijelo je ubiti lagana sprej-kremica koja se brzo upija, ne ostavlja bijele tragove i kožu ostavlja mekanom i hidratiziranom. Definitivno ću ih imati u planu i ovo ljeto.


Uriage Bariederm Cica-Creme je krema koja štiti i obnavlja oštećenu kožu, može se koristiti kod blagih porezotina, opeklina na koži i izrazito oštećene suhe kože. Može se koristiti na svim djelovima tijela. U ljetno vrijeme me doslovno spašavala kod crvenila kože, suhe i nadražene kože i kožnih alergijskih reakcija. Ukoliko tražite kremu za ovakvu vrstu namjene, obavezno bacite pogled na ovu Uriage kremicu.
Uriage Tolederm hidratantna krema je nešto što mojem licu jako paše. Dugo sam tražila ovakvu kremu koja pristaje jako osjetljivoj i reaktivnoj koži, da je bez iritansa i da kožu stvarno hidratizira kako spada. Jednostavno sam oduševljena ovom kremom i nastavit ću ju kupovati i dalje.
Uriage Hyseac R je jednostavno kremica koja ide sa mnom kroz život, koristim ju već 10 godina, prošla je sa mnom sve faze moga lica ali i dalje ju vjerno kupujem i koristim. Ovdje je još u starijem pakiranju, dok sad je Hyseac linija dobila totalno novi imidž i nekoliko promjena u proizvodima.
Sebamed Q10 kremica za okoloočno područje mi je skinula s trona sve ostale kremice. Ukoliko tražite dobru i hidratantnu kremicu za zahtjevno okoloočno područje, preporučam vam ovog malog bisera.
Uriage Hyseac mala teglica sa pastom za isušivanje i borbu protiv prištića stvarno djeluje i ukoliko tražite nešto ovakve imate moje preporuke. Pasta se stavi samo lokalno na prištiće i pusti da djeluje preko noći.


Sebamed krema za ruke sa 5% uree mi je totalno otkriće među kremama za ruke. Jako lijepo hidratizira ruke, brzo se upija i ostavlja ruke nježnima i njegovanima. Sviđa mi se što ne ostavlja nikakav film na rukama kao ostale kreme i što se stvarno brzo upija tako da možete nakon aplikacije nastaviti raditi s rukama što god ste radili.
Sebamed Sensitive dezodorans je stvarno odličan zdrav dezodorans za sve koji traže nešto bez aluminijskih soli. Ovdje je jer je stvarno odličan i koristim ga kada nisam van kuće na duže vrijeme, ali za cjelodnevnu upotrebu ipak posežem za antiperspirantom za kojeg znam da će me duže štititi.
Blistex krema za usne mi je najvažnija stvar koju stavim na usne prije spavanja. Ovo je jedina krema koja mi regenerira usne tokom noći, koliko god one bile suhe i oštećene. Jedina mana kod ove kreme je što ostavlja bijelo na usnama pa ju koristite jedino kada idete spavati.


Ukoliko se pitate gdje nabavljam Uriage i Sebamed proizvode u ovako većem broju, odgovor je sa stranice Beautypharmacy.eu jer imaju stalno odlične popuste i napokon si svi možemo priuštiti naše najdraže ljekarničke marke preparativne kozmetike ali po akcijskim cijenama!

Koje ste vi preparativne proizvode volili u 2020. godini? :)

Kiss
Talisha

4 komentara:

  1. Također imam mješovitu kožu tako da obavezno isprobavam Sebamed piling!

    OdgovoriIzbriši
  2. Od navedenih proizvoda sam isprobala Skintegrin Amphibian i Matrixovo 20 in 1 čudo, i moram se složiti, i meni su među favoritima. :) Od Schwarzkopf Bonacure sam isprobala neku keratinsku masku, no i ova kremica jako zanimljivo zvuči, definitivno ću to morati detaljnije proučiti! Uriage još nikad nisam isprobala, a nakon ovog posta mi se čini da nešto propuštam!! Imam osjetljivu kožu i baš mi se čini kako bi mi ovi proizvodi mogli odgovarati.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super bas mi je drago cuti da jos netko voli Matrix 20in1 :) Ako budes imala prilike, Uriage definitivno isprobaj, pogotovo Tolederm kremu koja je za osjetljivu i reaktivnu kožu :)

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...