Stranice

21. prosinca 2014.

Trenutni favoriti #4

Vrijeme je za nove trenutne favorite, stvari koje sam nekako najčešće upotrebljavala u zadnjem periodu. Normalno da uvijek imam neke stalne favorite poput Essence liquid ink vodootpornog tuša za oči, ali mislim da nije zanimljivo da ga stalno ponavljam :D
Nema puno stvarčica pa krenimo :)



Mixa krema za ruke Repairing Surgras sa 30% glicerina i dodatkom zobenog mlijeka, bez alkohola i parabena, namijenjena je suhoj i oštećenoj koži. Ukoliko volite Mixa kremu za tijelo za suhe djelove kože o kojoj sam pisala ovdje, onda će vam se sviđati i ova krema za ruke. Sastav je jako sličan samo su sastojci na drugačijim mjestima kako bi ipak ova krema za ruke bila malo "mazivnija" od one za tijelo koja je još gušća od nje. Lijepo regenerira kožu na rukama, krema se brzo upija, dovoljna je mala količina kako bi vam ruke odahnule i bile nahranjene. Krema dolazi u pakiranju od 100 ml, ja sam svoju skoro pa potrošila do kraja.
Mixa umirujuća krema za lice za suhu i osjetljivu kožu sa 8% glicerina i umirujućeg ekstrakta ruže, bez parabena i alkohola. Nemam suhu kožu ali imam mješovitu i iznimno osjetljivu kožu, te znam reagirati na puno krema za lice ali za Mixinu kremicu imam samo riječi hvale. Kremica je odlična, super hidratizira, može se koristiti na dnevnoj bazi, nanosim ju po danu i kao noćnu kremu. Mogu reći kako me spasila u ovo zimsko vrijeme.


Kada je pitanje hidratacije usana ovdje sam jako kritična jer moje usne su vrlo suhe i rijetko nalazim proizvod koji će mi pomoći po tom pitanju, no moram priznati kako sam iznimno zadovoljna EOS balzamom za usne. Vidite i sami da sam ga uspjela već izravnati, a rupica na njemu je jer sam zapela jednom prilikom za zub :D Ovaj moj je Summer Fruit.


Kako imam puno paleta, moram paziti da ih sve rotiram pa kada vidim da sam neku zaboravila na neko vrijeme, odmah ide ponovo u korištenje :D Ovdje se radi o Urban Decay Naked 3 paleti, koja je već svima poznata :)


Kada je u pitanju konturiranje najčešće posežem za mojim najdražim Sleek Face Form u nijansi Light o kojem sam vam već pričala ovdje.


U zadnje vrijeme koristila sam Look By Bipa olovku za obrve u nijansi 4 Sand. Savršena olovka za plavuše. Olovka ima savršenu pigmentaciju a opet je dovoljno suha i precizna, ne znam kako opisati formulu, čak je bolja od nekih skupljih olovki za obrve. Cijena joj je neka sitnica, jedino mi fali češljić na njoj, ali za bilo što drugo nemam primjedbe.


Ja sam osoba koju baš ne diraju oni jesensko-zimski tonovi tako da lakove biram više po raspoloženju :D U zadnje vrijeme najčešće sam koristila Wet n Wild E2133 On a Trip i China Glaze Beach Cruise-R.


Zadnja stvarčica je Tangle Teezer četka za kosu. Ja ću vam otvoreno reći da mene sve četke čupaju pa tako i ova, jedino kod ove četke je razlika da se prije raščešljam. Ne znam ako vi imate problema kao ja, imam dugu kosu i po zimi mi se kosa u stražnjem donjem djelu više petlja zbog slojevite odjeće, kapuljača itd i onda nastupa ova četka kojom se raščešljam puno brže nego sa ostalim četkama koje imam.


Koji su vaši trenutni favoriti? Imamo li neke zajedničke favorite?

Kiss
Talisha

Broj komentara: 13:

  1. Ova nakedica mi je najljepša od sve tri, a Mixa kremicu moram isprobati u skorije vrijeme :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. cim ju malo zapustim odmah mi bude zao jer je zbilja prekrasna :) mixa kremica je super, nasla sam si hranjivu kremicu za zimsko vrijeme i necu ju mijenjati :)

      Izbriši
  2. Odličan izbor favorita :) I da, imamo zajedničke..tangle teezer i eos balzam ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. za eos nisam mislila da je tako dobar, mislila sam da je to samo dobar marketing, no kad sam ga probala sasvim druga prica :D

      Izbriši
  3. I ja obozavam svoj tangle teezer, to mi je najbolja cetka koju sam probala, ja imam gustu i kovrcavu kosu, a tangle teezer me uopce ne cupa i rasceslja sve brzo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mene pocupa u pocetku ali zato je vrijeme rascesljavanja puno krace nego sa ostalim cetkama :)

      Izbriši
  4. Obožavam ovu sleek-ovu paletu za konturisanje!

    OdgovoriIzbriši
  5. Naked paletu, CG lak i Mixa kremu za ruke imam i obožavam! A Sleek-ovu paletu bih volela da probam. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. imamo isti ukus za neke stvarcice :D definitivno si kupi sleek-ovu paletu jer otkad ju imam samo s njom konturiram, a da napomenem kako mi je i rumenilo iz palete super :)

      Izbriši
  6. baš si me zaniteresirala za ovu Look by bipa olovku, koju koristiš za obrve :D
    nisam plavuša,, ali imam dosta svjetle obrve i put :D
    Naked 3 je prekrasna <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mislim da olovka kosta nekih 12 kn, a stvarno je dobra, formula je fantasticna, olovka je pigmentirana a nije masna. mrvicu je toplijeg podtona, nije cisti ash kao neke druge olovke za plavuse ali bas zato pase svima sa svijetlim obrvama, vjerujem da bi pasala i onima sa crvenom i smedjom kosom :)

      Izbriši
  7. Uh puno lijepih proizvoda na jednom mjestu :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...