Stranice

14. kolovoza 2014.

Mixa Rough Areas Repairing Surgras

Jednog (happy) vikenda u Bipi bacila sam oko na police sa kremama za tijelo i odlučila se za Mixa kremu jer do sad ništa još njihovo nisam probala. Mislila sam, mah, krema kao i sve ostale, puna obećanja... I kako sam se zavarala, ovo nije "obična" krema, ovo je čudo od kreme! Inače imam dosta suhu kožu na rukama i nogama i sve kreme su mi do sada samo nahranile kožu na kratko. Priznajem, lijena sam za svakodnevnim mazuckanjem kremicama za tijelo, pa sam tražila kompaktnu kremu koju ne moram mazati redovito, a rezultati će biti vidljivi. Zvuči kao nemoguća misija, ali takvu kremicu sam uspjela naći i to je upravo ova od Mixe :)


Kremica se nalazi u tubi što za moj gušt olakšava doziranje i sadrži 100 ml.




Krema je namijenjena izrazito suhim zonama na tijelu, posebice laktovi, koljena i pete. Ja ju nanosim na sve djelove di mi je tada potrebna jača hidratacija. Iz Mixe kažu: "Mixa obnavljajuća krema bogata lipidima sadrži koncentrat učinkovitih sastojaka koji intenzivno hrane kožu i dugotrajno obnavljaju suhe zone". Ja bih se potpuno složila sa ovom rečenicom jer koža postaje izrazito mekana odmah nakon prve primjene i nije potrebno redovito dugotrajno mazanje kao kod ostalih krema. 
Krema sadrži 40% koncentracije aktivnih sastojaka, hidratantni glicerin i zobeno mlijeko. Formula kreme je napravljena s minimalnim rizikom od alergija, bez parabena i alkohola.


Kremica je jako gusta i kompaktna pa prilikom istiskivanja iz tubice potreban je malo veći napor (stisak) za razliku od ostalih tekućih krema za tijelo. 



Sastav: GLYCERIN, AQUA / WATER, BUTYLENE GLYCOL, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER, GLYCERYL STEARATE SE, DIMETHICONE, ALLANTOIN, AVENA SATIVA KERNEL EXTRACT / OAT KERNEL EXTRACT, CAPRYLYL GLYCOL, PEG/PPG, 18/18 DIMETHICONE, PHENOXYETHANOL, SODIUM POLYACRYLATE, PARFUM / FRAGRANCE.

Kremicu sam kupila u Bipi za oko 28 kn, ja sam prezadovoljna s njom, spasila je moje neke suhe djelove tijela bez puno muke i definitivno nastavljam koristit samo nju u one "krizne" dane :D

Jeste li i vi probali koje Mixa proizvode? 

Kiss
Talisha

Broj komentara: 10:

  1. Zvuči izvrsno, baš sam tražila hranjivu kremu za tijelo jer mi je koža užasno suha od tretmana za akne koji isušuje kao lud! Kupujem prvom prilikom.
    Posebno mi se sviđa sastav, nisam dugo vidjela kremicu s tako malo 'loših' sastojaka, čak joj i silikon opraštam zbog toga :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni je super za krizne dane, jer nije da svakodnevno mazem nesto na sebe ali kad imam potrebu ova kremica mi sve potrebne djelove nahrani savrseno, pogotovo ako se radi o laktovima, koljenima, noge nakon brijanja, ruke itd :) cijena joj je super i stvarno se isplati probat :) samo ces se morat naviknut na gustocu kreme :)

      Izbriši
  2. Imam ju i koristim ju za stopala i laktove, a ponekad s njom i ruke namažem. Krema je odlična, sviđa mi se što je tako gusta, a nije masna :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. slazem se, gusta a nije masna :) meni je najdraza kremica za sada :)

      Izbriši
  3. Baš volim Mixu! Probala sam tester ove kreme u Bipi kad se Mixa tek pojavila i sigurno će se jednom naći u mojim zalihama. Obožavam njihovu kremu za ruke za suhu kožu kao i balzam za tijelo, tako da imaju moje najbolje preporuke :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja za sada imam ovu kremu i kremicu za suhe ruke i odusevljena sam mixom, sigurno cu nabavit jos nesto njihovo :)

      Izbriši
  4. nisam još ništa Mixino probala, nekako ne dolazi na red iako uporno čitam pohvale za neke proizvode :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. kad-tad ces morat probat jer imaju odlicne proizvode :))

      Izbriši
  5. ovu nisam probala, ali vizualno me podsjeća na cien sos za ruke, i ona je puna glicerina ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Mislim da je ovo Mixa proizvod koji je dobio najviše simpatija :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...